- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.481
neslicimumarım bugün iyisindirrr..
nesli enteresan biriyim ya batarım diplere yada yükselerim göklere ortam yok elimden geldiğince frenliyorum kendimi ama pek sağlıklı beslendiğimisöylemem kendimi 15 aralığa endeksledimresmenn böyle biriyim zamanla dahaiyitanıcaksınız beni böyle içim çekilmiş enteresan bir moddayım,ya bide kışı sevmiyorum ben soğuk havayı sevmiyorumki izmir diğer bölgeler gibi aman aman soğukda olmuyor amaişte bu kadarını bile sevmiyorum budabenim motivasyonumubozuyor böyle işte,,
bu arada pomonun eşiyle ilgili söylediklerine katılıyorum, pomocum; benceevli çiftler sadece akşam bir araya gelmeli yoksa çokfazla yüz göz olunuyor fazlasıyla yıpranırsın ama gündüz ayrı olmanız araya özlem koyar konuşcak çokşey bulursunuz yıpranmazsınız.. mesela kendi adıma eğer maddi açıdan çöküksek ve eşim o yıl yıllıkizne çıktıysaa 21 gün oyyyyy geçmek bilmiyorum belli bir süre sonra 7/24 zaman geçirince birbirimizi yemeye başlıyoruz sıkılıyoruz yani
cnm ben evlendiğim günden beri aylin barbarosa gidiyorum şirinyerde çok memnunum doğumumuda o yaptı yıllık rutinlerede ona giderim şuan bi tıp merkezinde çalışıyor sgk ödüyor kontrolu sen cuzzi bi rakam veriyorsun 30 tl'di en son ama doğumuna girerse o baya bi pahalıya mal oluyor neyse ben çok memnunum yani şunu diyeyim randevu ile çalışıyor ama o kadar hastası varki beklediğim oluyor ama ç okmemnunum ondan, elektiriğide iyi kadının ama sana bölge olarak ters,yani benim eşim 9 eylül hastanesinde ama kendi hastanesini sevmiyor hep öğrenciler ilgileniyor pro.gittinmi oda 200den aşa almıyor hep öğrenciler devrede anlayacağın,egeüniversitesinin prosedörünü bilmiyorum cnm,ama dediğine katılıyorum bi kontrol için 150 tl vermek bencede gereksiz..keşke sana yardımcı olabilseydim ama tek bir doktordan memnunum yani öyle gezmedim doktor doktor
Teşekkür ederim Duygucum, şanslısın valla memnun olduğun bir doktorun var, ben de bulacağım ama azimliyim:)) O taraflar bana çok ters. Ya Bornovada ya Karşıyakada bulmam lazım benim. Son altı yılda toplam 3 şehirde yaşayınca düzen kurmak zor oluyor ama İzmir'e kesin dönüş yaptığım için yavaş yavaş kuruyorum düzenimi:)) Ben de Üniversiteyi aynı sebepten düşünmedim, hem uzmanlar bakmıyor, hem randevu almak zor, hem de muayeneye öğrencilerin girme ihtimali büyük. Valla bana 150 TL pahalı geldi. Ama birini bulup gitmem de gerekiyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum malum, e yaş ta 35 oluyor, özellikle bunu danışmak istiyorum. Bir de tabi ne var ne yok bir baktırmak lazım:)
Bu arada bugün daha iyiyim ama eşim evde kal baskısı yaptı, dinlenmeye devam yani. Gerçi bu hafta iyileşeyim ki önümüzdeki haftadan sonra 3 hafta yoğun olacağım.
Duygu, ben de eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ama inan anca öğlen yemeğe çıkarken görüşüyoruz. O da iki arkadaşla daha birlikte gidiyoruz. Ben de hiç istemiyordum ama rahatsız da olmuyorum. Gerektiği durumlarda iyi arkadaşlar gibi birbirimize destek oluyoruz. Sanırım Pomo ve eşi açık ofiste çalışıyor ve sürekli biraradalar, bizim ayrı ofislerimiz var, yani görmek için özel olarak odasına gitmem gerek. Allah kolaylık versin, ne diyeyim, ama Pomonun eşi hakikaten kıymet bilmiyor gibi geliyor bana.
Profil fotoğrafın kim? Tam anlaşılmıyor, önce Kuzey mi diye düşündüm ama sen olabileceğini de düşündüm. Amaaan hanginizseniz bayıldım resmen