bence geç olmaz ama o zamana kadar bulursun kuşum meraklanmasalon dediniz de...
halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce
Eki Görüntüle 419818
bu arada sizinle çok beğendiğim bi saç modelini paylaşmak isterim yaz gelinleri, gelin saçımı böle yaptrımak arzusundayım şimdilik:))
salon dediniz de...
halaa alternatif mekan bulamadımm... temmuz 15 den sonra karar versek cok gec kalmıs olur muyuz haziran 9 icin sizce
Eki Görüntüle 419818
bu arada sizinle çok beğendiğim bi saç modelini paylaşmak isterim yaz gelinleri, gelin saçımı böle yaptrımak arzusundayım şimdilik:))
1 yıl var daha kuzum geç olurmu hiç :)
canım kişi kısıtlamasına gitmek çok zor mecburen herkesi davet etmek zorunda kalıyosun :44:biz evde yaptıgımız için sadece çok yakınlarımız davet etmişti ama yinede davet etmediğimiz için kırılanlar olmuştu
salon dediniz de...
ne bilim bi an önce halletmek istiyorum istedgim mekanda istedigim tarih dolmasın die sanki herkes 9 haziranda evlencek tez canlıyım işte
yaaa sac cok güzelll rengi de cok hos ben de böle yapsınlar istiyorum ama beceremiyolar daha soluk bi renk oluyo... haziran basında yine kuaföre gitcem röfleye umarım bu sefer biraz daha yakın olur istedigime
henüz hiçbirimiz bu konuda yol alamadık:18:
çıkar bu resmi sok kuaförün burnuna bunu istiyorum diye :))))
şaka bi yana eğer saç rengin koyuysa tutturamayabilirler ama kumral tonlarıysa iyi bi kuaför halleder canım :))
en buyuk streslerimden valla :18:
canım suanki saclarım baya acık... albumum de var eski halleri de var simdiki röfleli halim de var... arkadas olarak eklersen bakabilirsin...
bu kadar acabiliolarsa bunu da yaparlar hep resimle gidiyorum zaten ama olmuyo
pöfff bana saç demeyin valla
istediğim gibi yapamadım bi türlü şu saçları
ekledim canım kabul edersen bakarım :) gerçi ben yeni üye olduğum için çözemedim bi çok şeyi yavaş yavaş bakalım :))
benim kuaför açısından sıkıntım yok dayım çok iyi bi kuafördür :))
bakabilirsin kuzumm kabul ettimmm
oh ne güzel yaaadayıcıga emanet saclarrr
öyle canım dayım sağolsun :)))
buarada baktın resimlere ne tatlısınız , allah daim etsin mutluluğunzu:)))
rengimi tutturamadın canım:26:
ayyy cok tesekkurlerrr tatlımmmm
amin canım sizinkini de inşallahhhhh
ay evet canım yaa
kızıl benim saçlarım..koyulu açıklı olmuştu akmadan dolayı
koyu yerleri açıp komple kızıl yapçaktım beceremem diye kuaföre gittim
o da kimi yeri açtı kimi yeri açmadı yıpranmasın diye..bi de baya iddialı bi renge boyadı dipler çok açık
valla saçlarla kafayı yedim
benim saclarım bir ara bildiginiz turuncuydu, tupturuncu amaaa havuc gibi
üni deydim o aralar cok seviodum simdi nası kullanmısım diorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?