- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
- Konu Sahibi sagopammmm
-
sınavlarınız nasıl geçti kızlar ben bu sene girmedim il dışında okuduğum için sorular nasıldı?
iyi yapmışsın kuzum zaten puan kırılacak
ya zaman alıcıydı sorular ama işte dediğim gibi türkçesi kolay geldi bana geçen yıla göre
hmm arkadaşımda türkçe zordu zaman alıcıydı dedi ben ondan çok heycanlandım geçen seneki halim demekki vahimmiş benimherkes için hayırlısı olsun artık
Bende en son 4 yıl önce girdiğim için ve hıcte tekrar yapmadım baya zor geldı cok uzundu beynim yoruldu sankı Turkçe yı cok ıyı yaptıgım halde zorlandım Allahtan sadece acıkögretim için girdim yoksa yaslardaydım suan da bu netlerdeöyle canım bilmiyorum bende ünide olduğum için mi heyecan yapmadım ondan mı kolay geldi bilemiyorum türkçe dil bilgisi çok yoktu paragraf vardı yerine ondan zaman almıştır
Evet bunu bende merak edıyorum banada 78 gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam sımdı nasıl oldu acabaHanımlar sorular çok zaman alıcıydı ..düşündürücü .. matematik denklemler uzun ve düşündürücü, sosyal soruları netti kısaydı. bilmiyorum zaman yetişmedi coğu soruya bakamadım gerçi ben liseden mezun olalı epey oluyor. Herşey çok değişmiş.
Acaba artık okul puanı nasıl geliyor. benim zamanımda okul puanı 90.286 yazıyordu o senede bana 74 getirmişti . Artık ne yapılıyor bir bilgisi olan var mı acaba ? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Bende en son 4 yıl önce girdiğim için ve hıcte tekrar yapmadım baya zor geldı cok uzundu beynim yoruldu sankı Turkçe yı cok ıyı yaptıgım halde zorlandım Allahtan sadece acıkögretim için girdim yoksa yaslardaydım suan da bu netlerde
Evet bunu bende merak edıyorum banada 78 gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam sımdı nasıl oldu acaba
Matematık fılan yapamadım zatenn hıc ıyıdegıl
Bıde acıköğretım ıcın sadece ygs yeterlı dımı arkadaslar
Bende en son 4 yıl önce girdiğim için ve hıcte tekrar yapmadım baya zor geldı cok uzundu beynim yoruldu sankı Turkçe yı cok ıyı yaptıgım halde zorlandım Allahtan sadece acıkögretim için girdim yoksa yaslardaydım suan da bu netlerde
Evet bunu bende merak edıyorum banada 78 gelmıstı yanlıs hatırlamıyorsam sımdı nasıl oldu acaba
Matematık fılan yapamadım zatenn hıc ıyıdegıl
Bıde acıköğretım ıcın sadece ygs yeterlı dımı arkadaslar
hakkıyla çalışanın yapamayacağı bir sınav değildi bence geçen yıl çok daha zorlanmıştım üstelik süremde yetmemişti((
arkadaşlarımdanda kimi türkçe zordu diyorlar kimi kolaydı ama geçen yılın paragraflarıyla bu yılınkini bir karşılaştırın gerçekten uçurum var arada
mata benimde zamanım yetmedi birde şu yeni eklenen din kültürü kafamı karıştırdı benim sınavda durup birde acaba ahngisinden sorumluyum diye düşündüm
Bu ara da kızlar sonuçlar ne kadar sürede açıklanıyor? Ben en son 4 sene önce girdim ve okuldan 78 puan gelmişti bana.
Şimdi kaç olur acaba?
sisteme bakın; 12 senelik süre zarfında, bilgi adına hiç birşey ekmediği zihinlerden... 160 dakika içinde bir kütüphanelik, bir ömürlük hasat bekliyor.... 2 kelime ile anlaşılacak bir olayı, on cümle ile anlaşılmaz hale sokmak ne demek... bunun neresi ilim, neresi geleceğe ışık tutacak yapıda.... sistem öyle bir sistem ki; herşeyden biraz hiç bir şeyden tam değil mantığına endeksli.... yazık.... Hakkımızda hayırlısı olsun artıkk
Aynen öyle sagopam,ve canım hiç lys çalışmak istemiyor hele tarih sorularında şok yaşadım..Mantığa dayalı sorular sormuşlar ama insanında mantığı almıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?