- Konu Sahibi sagopammmm
-
Lys ye asılın kızlar sınav kolaydı ortalama bir puan alırsınız mutlaka
Ben zaten bu dönem lisans mezunu olacağım olursa özelden sağlık yazacağım o yüzden rahatım yani
Ama ciddi mana da Tarih çok kolaydı. Türkçe de ve Coğrafya da birkaç gıcık soru vardı ama onları da boş bırakmak bir şey kaybettirmezdi
İnşallah gönlümüzde ki puanları alırız.
1,5 hafta çok iyi merak ediyordum sonucu
Soruların yayınladığı videoya nereden bakabilirim?
Sorular kolaydı.380 gibi bir puan gelecek aşağı yukarı.
Kızlar geçen yıl 1buçuk saatte turkceyi zor çözdüm resmen ağladım :) bu yıl kolay geldi keyifle çözdüm :) paragraf soruları çelişkiliydi ama içinden çıkılmayacak bi zorluğu yoktu :) Bende din kültürü sorularına çok takıldım , sordum istediğin bölümü çöz dediler bende öyle yaptım :)
Hiç beklediğim gibi değildi. Bütün sene tabiricaizse eşek gibi çalıştım uzun zamandır sosyal denemelerim full ve fulle yakın çıkıyordu, en cok 3-4 yanlış, bugün 7 yanlış yaptım.. Türkçem full bir tek o teselli oldu..matematik deseniz normalde 15-20 arası yapan ben 5 net yaptım, keza fen netim genelde 10+ iken bu sınavda 2,5 civarı. Napıcam bilmiyorum ağlamaktan helak oldum..
kızlar çok kötüydü kaç saattir ağlıyorum toplasanız 60 net yapmadım ilk senem ve moralim sıfır çok kötüyüm( lysye hazırlanırsam türkçe öğretmenliği yada pdr gidebilir miyim yoksa hayal mi offfffffffffff
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.cevap verirseniz çok sevinirim,bugün ygs sınavına girdim.eski mezunlardanım ve yeni sistemi pek bilmiyorum,sınavda din kültürü sorularına geldiğimde soruların üstünde yazan açıklama kafamı karıştırdı.lisede din kültürü dersini gördüm.bu soruları cevaplamam gerekiyor mu gerekmiyor mu diye epey düşündüm.acaba sadece imam hatip okuyanlar mı cevaplayacak yoksa din dersini almış olan herkes cevaplayacakmı diye salon görevlisine sormak istedim.gayet sessiz bir şekilde hocam birşey sorabilir miyim dedim.gayet ters bir şekilde soru kabul etmiyoruz dedi.afalladım kaldım.ne yapacağımı bilemedim.çözmedim soruları diğer seçenek olan felsefe sorularını çözdüm.sonra eve gelince netten baktım ki çözmem gerekiyormuş.şimdi ben bu salon görevlisini şikayet etmek istiyorum.sonuçta ben ondan sorularımı cevaplamasını istemedim sadece soru kitapçığıyla ilgili bir soru soracaktım.ya benim soru kitapçığım da sayfa eksik olsaydı ne olacaktı aynı şekilde yapacaktı hakkımı nerde arayacaktım sınav esnasında.neyse ben bu görevliyi şikayet etmek istiyorum sizce haklımıyım haksızmıyım
o kadar çok sinir oldum ki.ben haberlerde gördüm dinkültürü soruları çıkacağını ama aynı coğrafya tarih gibi 5-10 soru çıkar onuda çözeriz diye hiç araştırma gereği duymadım.sınav esnasında da o kadar beynim sulandı ki o açıklamayı bile defalarca okumama rağmen anlamadım.yani sadece ben çözmelimiyim çözmemelimiyim diye bir soru soracaktım 5 sorumun canını yedi adam ya
arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.cevap verirseniz çok sevinirim,bugün ygs sınavına girdim.eski mezunlardanım ve yeni sistemi pek bilmiyorum,sınavda din kültürü sorularına geldiğimde soruların üstünde yazan açıklama kafamı karıştırdı.lisede din kültürü dersini gördüm.bu soruları cevaplamam gerekiyor mu gerekmiyor mu diye epey düşündüm.acaba sadece imam hatip okuyanlar mı cevaplayacak yoksa din dersini almış olan herkes cevaplayacakmı diye salon görevlisine sormak istedim.gayet sessiz bir şekilde hocam birşey sorabilir miyim dedim.gayet ters bir şekilde soru kabul etmiyoruz dedi.afalladım kaldım.ne yapacağımı bilemedim.çözmedim soruları diğer seçenek olan felsefe sorularını çözdüm.sonra eve gelince netten baktım ki çözmem gerekiyormuş.şimdi ben bu salon görevlisini şikayet etmek istiyorum.sonuçta ben ondan sorularımı cevaplamasını istemedim sadece soru kitapçığıyla ilgili bir soru soracaktım.ya benim soru kitapçığım da sayfa eksik olsaydı ne olacaktı aynı şekilde yapacaktı hakkımı nerde arayacaktım sınav esnasında.neyse ben bu görevliyi şikayet etmek istiyorum sizce haklımıyım haksızmıyım
Moralini bozmak istemiyorum ama şikayet etsen de sonuç alacağını hiç sanmıyorum
Bu sorunun duyurusunu nereden baksan 1 ay önce yaptı ösym
Sayfa eksik olması durumu da şikayet edilemez malesef çünkü sınava başlamadan önce kontrol ettiriyorlar be kitapçıkta da sınav başladıktan sonra sorumluluk öğrenciye aittir diyor. Ve eksik olması durumunda geçersiz sayılıyor.
Felsefe dersi de gördüysen sorun yok oda kabul ediliyor
çok teşekkür ederim cevabın için içimi ferahlattın.evet felsefe dersi gördüm lisede. o zaman 5 sorum gitmiş olmayacak sanırım.çok teşekkür ederim cevaplarınız için.dedim ya eski mezunum yeni sistemden pek haberim yok zaten açıköğretim okumak istediğim içn fazla herşeyi araştırma gereği duymadım.herkese iyiakşamlar,sevgi meleği arkadaşım gerçekten teşekkür ederim içimi ferahlattın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?