Ben de geldim :)
Benim de düğünüm 31 Ağustos'ta kısmetse.
Şu ana kadar hallolanlar: Düğün yeri, balayı =)
Hallolmayı bekleyenler : Bir evin tüm eşyalarının alınması, gelinlik, gelin buketi vs.:))
Müstakbel gelindaşlarım nikah günü almak için neler isteniyo bilen var mıı:26:
bende geldim aranıza yetiştim kızlar :)
benim herşeyim hazır bi kuaför ve halılarım kaldı.
inşallah sorunsuz şekilde atlatırız bu dönemi :) herkese mutluluklar
tatlım nikah işlermleri 6 ay önceden yapılabiliyor ben 2gün önce gün ve saatimi belirleyip ön kaydımı yaptırdım bence sende 6 aydan az bi süre varsa git işlemlerine başla hem istediğin saati alma şansın olurr
canım seninle aynı gün evleniyoruz galiba İstanbul'da mısın kuaförün kim? Fotoğrafçı buldun mu?
kızlar dün halama gittim eksik bir kaç şeyim kalmıştı liste yapıp ellerine verdim onlarda katkıları olsun istemişlerdi böylece onları düşünmeyeceğim sadece benim zevkime başvuracaklar bence sizde ufak tefek kalan çeyizlerinizi aile arasında paylaştırınşimdi tek düşündüğüm düğün fotosunu nerde çektireceğim kuaförüm ve yatak odasıyla yemek odası kaldı
Selam canım,
Ajansred'i tavsiye ederim fotoğraf çekiminiz için..
İşlerinde gerçekten çok iyiler.
Bizimde fotoğrafımızı onlar çekecekler.
teşekkür ederim cnm biz izmirdeyiz istanbulda galiba sizin önerdiğiniz firma nişanlımın arkadaşlarıda var profesyonel fotoğraf çeken ama bizim problemimiz dış mekan mı stüdyo mu mayısta yağmur yağar diyorlar ama bilemiyoruz karar veremedik daha ne yapacağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?