teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallahCanım gönül rahatlığıyla giy inşallah.cook güzelmis gelinliğin
bak bak... çok zevkli oluyor gerçektenbende haftaya bakıcam inşallah artık karatr vermem gerekıyo ama henuz karar verebilmiş degılım biraz dolaşıp içime sinen birine karar verıcem ınsallah
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah
bak bak... çok zevkli oluyor gerçekten
ama fiyatlar epey uçuk Allah yardımcımız olsun :)
Kızlar ben diyarbakırda ki çok tanınmış bir gelinlikçi değil nişanlımla öyle bir girdik şu gelinliği soralım dedik.adam uçtu resmen diktirmeye karar verirsek ve fransız dantel istersek 5500 tl kiralamak istersek 3500 tl yuh dedim ama adam bu defa eğer yerli dantel istersiniz 3500 tl kirası ise 2750 gelinlik fiyatları uçuyor resmen.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/609822-hayalimde-gelinlik.html
evet canım çok pahalı bende ilk duyduğumda dudaklarım uçuklamıştıKızlar ben diyarbakırda ki çok tanınmış bir gelinlikçi değil nişanlımla öyle bir girdik şu gelinliği soralım dedik.adam uçtu resmen diktirmeye karar verirsek ve fransız dantel istersek 5500 tl kiralamak istersek 3500 tl yuh dedim ama adam bu defa eğer yerli dantel istersiniz 3500 tl kirası ise 2750 gelinlik fiyatları uçuyor resmen.
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/609822-hayalimde-gelinlik.html
şüphesiz ki Allah ev kuranın yardımcısı olurDün biraz daha araştırdım.3 bin civarında.burda çok pahalı aslında.nişanlım kredi çekeriz senin için.maaşım senin gelinligine, makyajına, saçına ayakkabına yetmez diye dalga geçiyor:)
Düğünümün hazıranın başında ama ben daha model beğenemedim. Nişanlım çok açık olmasını istemiyor ama askılı modellerden güzel de yok. Satıcılar Straplez beğen üstüne askı yaparız diyor ama bitmiş halini görmeden hoşuma gider mi bilmiyorum
Arkadaşlar herkese merhaba,
Benimde bu Ağustosta düğünüm var ve hala gelinliğim yokÇok beğendiğim iki üç model var ama ne yazıkki üçü de Pronovias ve Rosa Clara gibi ünlü markalardan ve çok maliyetli tabiki Bütçemiz el vermediği için diktirmeyi düşünüyorum ama aynısı olmaz diye korkuyorum, bu konudaki fikirlerinizi yazıp yardımcı olurmusunuz lütfen?
Bazı modelleri diktirilir, bazıları ise aynen büyük ihtimalle diktirilmez. Hangi modelleri düşündüğünüzü paylaşırsanız bu konuda size fikir verebilir ve piyasada ne kadara mal edebileceğinizi söyleyebilirim.
Bazı modelleri diktirilir, bazıları ise aynen büyük ihtimalle diktirilmez. Hangi modelleri düşündüğünüzü paylaşırsanız bu konuda size fikir verebilir ve piyasada ne kadara mal edebileceğinizi söyleyebilirim.
en beğendğim ve istediğim ilki aslında.. kadıköye gül erdem moda eviyle görüştüm aynısına çok benzeyeni dikebileceğini söyledi, sence mümkünmü mine araştırdınmı daha önce? gelinliğin tülü çok özel görünüyor, başka bir moda evi bu ipek tüllerin türkiyede bulunmadığını o yüzden bu markaların bukadar pahalı olduğunu söyledi, kararsız kaldım..tül aynı olmassa sanırım görüntü tamamen değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?