2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar ben bu topiği açmıştım fakat liste düzenleyemediğim için raınbow arkadaşımızın açtıgı 2012 aralık- 2013 ocak ayında bebek düşünenler konusundan devam etmeye karar verdik buradaki bütün arkadaşlar hep beraberce oradan sohbetimize devam edeceğiz. Orda listemiz ilk sayfada güncellenecek daha rahat takip edebileceğiz. Hepinizi o konuya bekliyoruz.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım topiğin:))
ben 4ay önce düşük yaptım şimdi yine bebek istiyoruz ama bakalım...
inşallah en kısa zamanda istediğimize kavuşuruz

Hayirli ugurlu olsun canimmmm:9::9::9:

Insallah Rabbim kollarimizi bos birakmaz 2013 te:16:

Ben 28 yasindayim 1,5 yildir hic hamilelik olusmadi,henüz birseyde yapilmadi tippi acidan

evet evet o benımm 20133 hamıle gırmekk ıstıyorummm :26::26: hayırlı saglıklıı evlatlar nasıp etsınnn rabbımm isteyenn herkesee.... :nazar::nazar:

Canım bende bi tane düşük yaptım olsun ümidini yitirme Allah isterse yine nasip eder inşallah :emir_bebek:

gecmıs olsunnn....

Ben 28 yasindayim 1,5 yildir hic hamilelik olusmadi,henüz birseyde yapilmadi tippi acidan

mrb.. doktora gıttınmı hıcc pekı??

Hadinnnn kizlar topigi costuralim yavvv:27:

Insallah burada sevinclerimizi en kisa zamanda paylasiriz:16:

Amin canım inşallah bende gönülden istiyorum artık 2013 de bebişimin gelmesini Allahın izniyle. Allah sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah canımm :49:

topiğiniz artık topiğimiz hayırlı olsun
ben 20313 hamile girmk istemiyorumda 2013 allahın izniyle yavrumu kucağıma almak istiyorum :14::14:

ben 20313 hamile girmk istemiyorumda 2013 allahın izniyle yavrumu kucağıma almak istiyorum :14::14:

Farketmez canım sende katıl aramıza inşallah 2013 de bebişlerimiz kucağımıza almak nasip olur burdan takip edip durumlarımızı paylaşıcaz bakalım neler olacak :1:

Gittim ama delilerine denk geliyorum:47:

simdi yine yenisini aramayi düsünüyorum püffffffff
ıyı bı doktor bulmak cok onemlıı maalesef ılgısız doktorlar cookk vakııt kaybetmee cnmm gelsınn bebısınde göbüşünee
inşallaaahh hepimizzzzz cnmm
Amin canım amin. Aynen bende yeni yıla böyle güzel bi haberle girmeyi çok istiyorumm canım :emir_bebek:

gireriz ınsallahh hamıle kalmak neysedee saglıklı dogurmakkk dahaamıı zorrrr :18::18::18: off offf

gireriz ınsallahh hamıle kalmak neysedee saglıklı dogurmakkk dahaamıı zorrrr :18::18::18: off offf[/QUOTE]

Canım Allahın izniyle hamile kalalımda doğum faslı içinde açarız bi topik :1: Allah kolaylıgını verir inşallah :26:

bende hayat hıkayemı yaziimm arkadslarrr benımde bırı 3 ay dıgerı 6 aylıkkken bebeklerımı kaybettımm kan pıhtılasmasından olabılır dıyor doktorlarr ama kesın degıll oda... saglıklıyken bebegımın bı anda kalbı durduu :14::14: son ıkı aydırdaa sanırım kımyasal gebelık gecırıorumm allah yardımcımız olsunn bugunler gerıde kalsınn ınsallahh....

Back
X