Tüp Bebek Merkezleri 2013 yılında tüp bebek yaptıracak olanlar sizleri bekliyorum

eyhayalim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
12
0
16
Bolu
Birbirimize destek olalım arkadaşlar düşüncelerinizi nerede yaptırmak istediğinizi paylaşırmısınız lütfen

Birbirimize destek olalım arkadaşlar düşüncelerinizi nerede yaptırmak istediğinizi paylaşırmısınız lütfen

Merhaba bende Şubat ayında ikinci tedavime başlıyorum.maslak acıbadem bülent tıraş doktorum ilk tedavimde orda olmuştu.umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

bende geçen hafta ilk tüp bebek tedavimin negatif olduğunu öğrendim, dondurulmuşlarla yola devam edeceğiz bakalım. 2013 yılını sadece bebek sahibi olmak için çaba harcayarak geçireceğim sanırım....

Bende şubat ayında genartta başlamayı düşünüyorum ilk denemem olacak inş Rabbim tüm isteyenlerede banada nasip eder

merhaba ben daha karar vermedim ama acil karar vermem lazım ankara yada istanbul gönlüm istanbuldan yana çok kararsızım vede umutsuz...

Merhaba bende Şubat ayında ikinci tedavime başlıyorum.maslak acıbadem bülent tıraş doktorum ilk tedavimde orda olmuştu.umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba biraz araştırma yaptım memorial semra hanım çok iyiymiş sen bülent bey demişsin ben emin olamıyorum neden bülent bey beni bilgilendirirmisin?Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba biraz araştırma yaptım memorial semra hanım çok iyiymiş sen bülent bey demişsin ben emin olamıyorum neden bülent bey beni bilgilendirirmisin?Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende ilk denememden sonra cok arastirdim memorial bahceci hepsi hakkinda yorumlar cok iyi bahceciyle gidip gorustumde ayrica ama alistigim bildigim merkezde devam etmek daha dogru geldi. Bulent hoca cok anlayisli insanin icini rahatlatan biri gerci bu tarz seyler goreceli biri cok memnunken digeri memnun olmayabiliyor.bence aklindaki merkezleri gez ve neresi icine siniyorsa oraya karar ver:))umarim hakkimizda hayirlisi olur bol bebisli bir yil olur

bn iki gün önce pozitif sonucmu aldım kızlar :) istanbul eurofertilde yaptırdm. şu an hamileymm :) inşallah bi terslik çıkmaz da bebişime kavuşurmm

Slm benı de lısteye alın kızlarr:))
ben ıst gataya gıdıyorum ve cok memnunum

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun günler geçmiyor resmen hem korkuyorum hemde heycanlıyım umarım herşey gönlümüzce olur

cnm cok gecmıs olsun coz zor allah sabır versınn bır kac gun kendıne gelemezsın fakat kendını geldıgıden tekrar nrd yaptırıyım dıye dusunursun hep oyle olur:)) allah herkeze hayırlı evlatlar versın cnm

bende laporoskobı oldum ve mayısa dogru sanırım tup bebege başşlıcam.benım tanıdıgım ankara genartda murat sonmezere yaptırdı yaz sonunda tutdu.bayada kıloluydu.pcos vardı ama ılk aşılam denedı olmadı sonrada tupu ılkdemede tuttu.

slm kızlar bende ankarada hrs hastanesinde denedim 5.tüp bebeği neğatif aralık ayında. 6.tüp bebeği için 4. yada 5. ay tekrar düşünüyorum

Merhaba ayseozlem inş 2. tedavin başarılı olur. bende ilk ve 2. tüp bebek denememi Bülent Beyle yaptık ama malesef negatif aldım:( İnş senin sonucun pozitif olur, başarılar.. sebebin nedir bilmiyorum ama problem ne olursa olsun Bol bol dua et ve stresten uzak durmaya çalış... İnş yüzün güler...

slm geçmiş olsun. Allah cc gönlümüze göre versin inşallah. genetik testi çok pahalımı kaç tl ye yaptırdın nerede cvp yazablrmsn :44:

merhaba arkadaşlar kısmetse 2 gün sonra bende medicana beylikdüzünde başlıyorum tedaviye rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin. ilk tüp bebek denemem olucak dikkat etmem gereken yada hastanede özellikle sorup öğrenmem gereken konular varmı? işlemi daha önce yaptıran arkadaşlarım yol gösterirseniz çok mutlu olurum.

Arkadaslar öncelikle rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin. Ben 10 yillik evliyim 5 basariz Tüpbebekten (almanyada) sonra Istanbulda allah izin verirse denemek istiyorum. Cok kararsiz kaldim Bahceci ve Memorial arasinda. Bende Laproskopi yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Malesef yurtdisinda oldugumdan tek tek Merkezlerle görüsmem cok zor. Bu sene su iki Merkezde tedavi olacak kimler var aramizda? bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Bizdeki sorun erkek faktörü.

Back
X