Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Canım çok sevindim iyi olmanıza bizde yiyiz kızımla bizimde yarın aşımız var şuan tek sıkıntımız işe gidiyor olmam her sabah hazırlayıp babanesine görürüyorum bazen anneme bende de bir tempo var yani

Bende çok sevindim cnm iyi olmaniza onun geleceği için birakiyorsun hasretlik olur onada dayan bende düşünüyorum çalismayi ama 2 tane olduğu için zor

Bende çok sevindim cnm iyi olmaniza onun geleceği için birakiyorsun hasretlik olur onada dayan bende düşünüyorum çalismayi ama 2 tane olduğu için zor
Kesinlikle canım ben bir tanesiyle bu haldeyken sen gerçekten bunu başarabilirsen maşallah derim sabır dilerim senin için gücünü kuvvetini artırsın rabbim en güzel günlerini bize göstersin inşşah...

Kizlar birakip gitmisiz formumuz yarim kalmış vallahi kafami kasiyacak vaktim yok ama sizleri merak ettim neler yapiyorsunuz benim prenslerim yaramazlik yapıyor artık beni taniyorlar gig yapiyorlar gülüyorlar hareketlendik yani uykumuz yokk annesini cok yoruyorlar☺

epeyce oldular annesi maşallah artık agu bugu aklımızı alır dururlar bende kuzumdan zor ayrılıyorum sabahları hiç bırakasım gelmiyo akşamı zor ediyorum süt iznimide kullanıyorum ama yetmiyo neyse buna şükür canları sağolsun kuzucuklarımızın

Evet cnm valla geçiyor zaman yorucu olsada benim bebeğimin biri hastalandi üşüttük igne verdi doktor 3 tane ateşi çıktı cuma günü şimdi daha iyi çok şükür zayif bünyesi biraz inan çok zor o ağladikça bende ağladım bu ay 4 aylari dolacak ek gidayada başlayacağız doktorumuz dedi böyle işte

Merhana kizlar. Umarim hersey yolundadir. Bayadir girmemistim sizleri merak ettim. Ben ve kizim cok iyiyiz cok sukur, bicir bicir bir kizim var masallah. aman nasil geciyor hic anlamiyorum bu bakmisim sabah olmus bi bakmisim aksam olmus. 3,5 aylik olduk merdeyse.

Hepinizi cok opuyorum

Canim benimde oglum dunyaya geldi sancilandim ama acilma olmafi catim darmis bide suan hastanedeyim uyusullugum anca gecmeye basladi yavas yavas spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum tam 37 haftalikken
Canim hayirlisi ile minigini kucagina almana cok sevindim. Ne gunler gecirdik acaba hamile akalabilevekmiyiz derken simdi bebislerimiz cok sukur bin sukur kucagimizda. Allah onlara saglik sihhat versin. Cocugu olmayan ama istryen tum kadinlarin da en kisa zamanda kucagini doldursun allahim

Kimseler gelmiyor galiba üzüldüm gerçi zaman bulamiyoruz ki ben 2 çocukla deliricem hiç durmuyorlar hastaliklar yetmiyormus gibi bide diş sancıları başladı sizlerde durum nedir kızlar arada girin yazin yaa

Kimseler gelmiyor galiba üzüldüm gerçi zaman bulamiyoruz ki ben 2 çocukla deliricem hiç durmuyorlar hastaliklar yetmiyormus gibi bide diş sancıları başladı sizlerde durum nedir kızlar arada girin yazin yaa
Canim merhaba benim kizim da cok istahsiz maalesef sutum yok o yuzden formul mama yiyor daha dogrusu yemiyor. Hebuz doktorumuz ek gidaya gecirmedi 25 ocakta tam 5 aylik olucaz. Doktorumuz 5,5 aylikken baslicaz dedi ama sadece 2 ogunle, sonrasinda 6 aylikken tam gececekmisiz

Onun disi da henuz dis sorhnsali bizde baslamsdi allahtan. Bende henuz ise baslamadim mart gibi baslicam. Baslamadan da su ek gida olayini oturtmak istiyorum. Diger kizlar neredeler hakikaten

Merhaba kizlar sizler prens ve prenseslerimiz umarim iyilerdir. Bizde kizimla iyiyiz. 137 gunluk olduk.dislerimiz kabarmaya basladi o yüzden biraz huysuzuz. Bu arada bebislerinizin kilo ve boylarini yazar mısınız?

E="sevgikelebegi1818, post: 38926410, member: 573850"]Canim merhaba benim kizim da cok istahsiz maalesef sutum yok o yuzden formul mama yiyor daha dogrusu yemiyor. Hebuz doktorumuz ek gidaya gecirmedi 25 ocakta tam 5 aylik olucaz. Doktorumuz 5,5 aylikken baslicaz dedi ama sadece 2 ogunle, sonrasinda 6 aylikken tam gececekmisiz

Onun disi da henuz dis sorhnsali bizde baslamsdi allahtan. Bende henuz ise baslamadim mart gibi baslicam. Baslamadan da su ek gida olayini oturtmak istiyorum. Diger kizlar neredeler hakikaten[/QUOTE]
Bende mama kullanıyorum ek gıdaya geçtik gibi ama tam değil az meyve püresi verdim muhallebi bi iki kere bende artık tamamen başliycam çorbalara falan ek gidaya geçince düzelir inş üzülme cnm sağlıklı olsun da zayif olsun bişey olmaz kızlar dönün artık yahuu

Slm kızlar biz 7 aylık olduk ben ek gıda ya geceli çok oldu anne sütü ve mama takviyeSi de yapıyorum. Sizlerde gelin buluşalım burda daha sık

Kızlar yok oldu canım uğraşıyorlar. Sen ise başladınmi çocuklara kim bakacak.bebekler nasıl kilo boy durumlari

Slm cnm bende uğraşıyorum çocuklarla yaramazlar ya fırsat bulup bakamıyorum ben çalışmıyorum cok şükür gelisimleri iyi 72 cnm boy biri 8 digeri 9 kg senin nasıl

Merhaba arkadaşlar kimse yok ama ben yazmaya devam edeceğim benim paşalarım 1 yaşına girdi bileee sizler yazmasanizda bakarsaniz okuyun daha yürümüyorlar tontonlar biraz allahım o günleride gösterir inşallah kendinize ve bebelerinize iyi bakinn

meraba canim evet kimse girmiyo benimkiler 1 aydir yuruyolar canim sen calisiyomusun ben daha baslamadim calismaya

Yok cnm calişmiyorum malum ikizler bakamaz kimse bakicida çok para ister kendim bakmam daha iyi hem aklim kalmaz çok şükür ihtiyacim yok belki büyüdüklerinde çalışırım benim tontişlerimden biri yürüyor öbürü daha tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…