Canım çok sevindim iyi olmanıza bizde yiyiz kızımla bizimde yarın aşımız var şuan tek sıkıntımız işe gidiyor olmam her sabah hazırlayıp babanesine görürüyorum bazen anneme bende de bir tempo var yaniSlm kizlar Nasılsıniz ben ve bebeklerim iyiyiz cok şükür ama gaz sorunumuz hala devam ediyor ve bebeğimin birinin göbeğinde fıtık oldu gazdan doktor geçer dedi ama arada ağrı yaparmis sali günü de karma aşımız vardi 3 aşı birden bi bebeğim iyiydi ama diğeri ateşlendi ateş düşürücüyle iyi oldu kafami kasiyacak zamanim olmuyor minnoslarim büyüdü umarim hepiniz çok iyisinizdir görüşmek üzere
Bende çok sevindim cnm iyi olmaniza onun geleceği için birakiyorsun hasretlik olur onada dayan bende düşünüyorum çalismayi ama 2 tane olduğu için zorCanım çok sevindim iyi olmanıza bizde yiyiz kızımla bizimde yarın aşımız var şuan tek sıkıntımız işe gidiyor olmam her sabah hazırlayıp babanesine görürüyorum bazen anneme bende de bir tempo var yani
Kesinlikle canım ben bir tanesiyle bu haldeyken sen gerçekten bunu başarabilirsen maşallah derim sabır dilerim senin için gücünü kuvvetini artırsın rabbim en güzel günlerini bize göstersin inşşah...Bende çok sevindim cnm iyi olmaniza onun geleceği için birakiyorsun hasretlik olur onada dayan bende düşünüyorum çalismayi ama 2 tane olduğu için zor
epeyce oldular annesi maşallah artık agu bugu aklımızı alır dururlar bende kuzumdan zor ayrılıyorum sabahları hiç bırakasım gelmiyo akşamı zor ediyorum süt iznimide kullanıyorum ama yetmiyo neyse buna şükür canları sağolsun kuzucuklarımızınKizlar birakip gitmisiz formumuz yarim kalmış vallahi kafami kasiyacak vaktim yok ama sizleri merak ettim neler yapiyorsunuz benim prenslerim yaramazlik yapıyor artık beni taniyorlar gig yapiyorlar gülüyorlar hareketlendik yani uykumuz yokk annesini cok yoruyorlar☺
Evet cnm valla geçiyor zaman yorucu olsada benim bebeğimin biri hastalandi üşüttük igne verdi doktor 3 tane ateşi çıktı cuma günü şimdi daha iyi çok şükür zayif bünyesi biraz inan çok zor o ağladikça bende ağladım bu ay 4 aylari dolacak ek gidayada başlayacağız doktorumuz dedi böyle işteepeyce oldular annesi maşallah artık agu bugu aklımızı alır dururlar bende kuzumdan zor ayrılıyorum sabahları hiç bırakasım gelmiyo akşamı zor ediyorum süt iznimide kullanıyorum ama yetmiyo neyse buna şükür canları sağolsun kuzucuklarımızın
Canim hayirlisi ile minigini kucagina almana cok sevindim. Ne gunler gecirdik acaba hamile akalabilevekmiyiz derken simdi bebislerimiz cok sukur bin sukur kucagimizda. Allah onlara saglik sihhat versin. Cocugu olmayan ama istryen tum kadinlarin da en kisa zamanda kucagini doldursun allahimCanim benimde oglum dunyaya geldi sancilandim ama acilma olmafi catim darmis bide suan hastanedeyim uyusullugum anca gecmeye basladi yavas yavas spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum tam 37 haftalikken
Canim merhaba benim kizim da cok istahsiz maalesef sutum yok o yuzden formul mama yiyor daha dogrusu yemiyor. Hebuz doktorumuz ek gidaya gecirmedi 25 ocakta tam 5 aylik olucaz. Doktorumuz 5,5 aylikken baslicaz dedi ama sadece 2 ogunle, sonrasinda 6 aylikken tam gececekmisizKimseler gelmiyor galiba üzüldüm gerçi zaman bulamiyoruz ki ben 2 çocukla deliricem hiç durmuyorlar hastaliklar yetmiyormus gibi bide diş sancıları başladı sizlerde durum nedir kızlar arada girin yazin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?