Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Benim kiziminda gaz sorunu vardi. Ben rezene çayi içiyorum. Bide eczaneden zinco mega damlasini aldim. Tavsiye eferim

Bende rezene ve anason hem içiyorum hem mamaya katiyorum cnm ama yinede var sab damla aldik bizde geçmedi mamadan oluyor sanırım
Evet canim bencede mamadan oluuor. Sma kullaniyorum ben zinco kullaniyorum. Doktorumuz aptamil conformil mama onerdi bir kullanin bazi durumlarda damla kullanmaya bile gerek olmayaniliyor dedi. Bakalim denicez

Canım ne denirki biliyorum bu lafı çok duyuyorsundur ben bir taneyle baş etmeye ona yetişmeye çalışıyorum çok fazla bişeyde denmez rabbim kuvvet versin maddi manevi

ben iyiyim :) sen nasılsın canım bebek nasıl bebekle yaşamak nasıl :) sıkıntı yoktur inşallah
Bebeğim iyi canım ikimizde iyiyiz sanki hep kızım varmış gibi hissediyorum çok güzel bişey allahım hekese evlat versin canım o benim canımdan cam

Bebeğim iyi canım ikimizde iyiyiz sanki hep kızım varmış gibi hissediyorum çok güzel bişey allahım hekese evlat versin canım o benim canımdan cam
Canim nasilsin

Minisin kilo durumlarlari nasil iyi kilo aldimi. 1 ay kontrolu olmustir artik. Bizimki 2980 dogmustu 2800 e dusmustu. 1 ay kontrounde cok sukur 3815 olmus. Yavas yavas buyucez ibsallah :)

Canim nasilsin

Minisin kilo durumlarlari nasil iyi kilo aldimi. 1 ay kontrolu olmustir artik. Bizimki 2980 dogmustu 2800 e dusmustu. 1 ay kontrounde cok sukur 3815 olmus. Yavas yavas buyucez ibsallah :)
Canım çok şükür iyi dün kırkımız çıktı kilomuz da şuan 4100 doğduğunda 2620 di sonra 2400 e düşmüştü doktorumuz gelişim iyi dedi bi görseniz teyzeleri ruhum o benim kalbim
Siz ne durumdasınız iyi olmanız için duacıyım hep çarşamba işe başlıyorum biE dua edin hep olur mı

Yaaa saka yapiyosun gercektrn mi ise basliyosun. Hayatim yasal dogum iznin bile bitmedi ya neden basliyosun bebis ne olacak kim bakacak.

Bizde iyiyiz canim hersey yolunda cok sukur. Allah bebislerimize saglik versin gerisi bos

Yaaa saka yapiyosun gercektrn mi ise basliyosun. Hayatim yasal dogum iznin bile bitmedi ya neden basliyosun bebis ne olacak kim bakacak.

Bizde iyiyiz canim hersey yolunda cok sukur. Allah bebislerimize saglik versin gerisi bos
evet canım o kadar ciddiyim ki şuan mesai başlamış bulunuyır özel sektör olmasından dolayı bu şekilde olmak zorunda beni bu kadar idare ettiler işime dönmek zorundaydım şimdi kızımı babanesine bıraktım yüreğim kalbim tüm benliğimle ordayım sanki ama canı sağolsun yine çalışıyorsam kızım için allahım onu bize bağışlasın iyi olsun yeter...

CANIM BEN İŞE BAŞLADIM O YÜZDEN OLABİLECEĞİM KADAR İYİYİM KIZIMI ÖZLÜYORUM ÇOK SEN NASILSIN ARTIK SONLARDASIN HRŞEY YOLUNDA MI
Canim benimde oglum dunyaya geldi sancilandim ama acilma olmafi catim darmis bide suan hastanedeyim uyusullugum anca gecmeye basladi yavas yavas spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum tam 37 haftalikken

Canim benimde oglum dunyaya geldi sancilandim ama acilma olmafi catim darmis bide suan hastanedeyim uyusullugum anca gecmeye basladi yavas yavas spinal sezeryanla dunyaya geldi oglum tam 37 haftalikken

hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin,allahım bağışlasın.Allahım bize de nasip etsin sağsalim kucağımıza almayı

Oyuy canım maşallah hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüt yavrunu inşallah miss gibi cennet kokulu melek sanki

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada ve bir şey sorucam. 18 gün önce laparoskopi yapıldı bana ve sonrasında lekelenmeler oldu ve bu lekelenmeler regl olmama kadar sürdü. o yüzden regl tarihimin başlangıcını tam anlayamadım. Aşılama için iğnelere başladığım gün hastalığımın 3. günü diye tahmin ederken ilk iğne günümde reglim arttı. Yani ben iğneye reglimin 1. yada 2. günü başlamış oldum galiba . Sizce ne olur?

Gozun aydin canim.Rabbim anali babali buyutsun insallah

Slm kizlar Nasılsıniz ben ve bebeklerim iyiyiz cok şükür ama gaz sorunumuz hala devam ediyor ve bebeğimin birinin göbeğinde fıtık oldu gazdan doktor geçer dedi ama arada ağrı yaparmis sali günü de karma aşımız vardi 3 aşı birden bi bebeğim iyiydi ama diğeri ateşlendi ateş düşürücüyle iyi oldu kafami kasiyacak zamanim olmuyor minnoslarim büyüdü umarim hepiniz çok iyisinizdir görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…