Of evet acemi olmak cok zor bisey ne kadar yrmeli az mi geliyor cok mu geliyor sutum yeticekmi yetmicekmi derken endiseler arasinda zaman geciyor.Ya cnm o sol tarafta ağrı ve yanma hissi hayatımın kabusuydu ki halen benimde devam ediyor
Emmeye gelince maks. 3 saatte 25 cc kadar mama veriyorum mamayla beraber de emziriyorum dr. Beslenmesi 3 saati geçmesin dedi
Bizde acemiyiz daha yaşayarak öğrenicez allahım sağlıklarını eksik etmesin
İnşallah canım bakssna geriye dönüp şöyle bir hatırlayınca çabalarımızı çok duygulanıyorum dün karnımdaydı şimdi yanımda allahım güzel günler göstersin sağlıkla anne baba olmak isteyen herkesede nasib etsin allahımOf evet acemi olma
Of evet acemi olmak cok zor bisey ne kadar yrmeli az mi geliyor cok mu geliyor sutum yeticekmi yetmicekmi derken endiseler arasinda zaman geciyor.
Soyle 4o i cikip ele geldigi gunleride gormek nasip olsun insallah
Canım ne durumdasın merak ediyoruz sağlıklı olmanızı dilerim merakla bekliyoruz güzel haberleriniBugun buyuk gun. Bana bol bol dua edin arkadaslar
Aynen oyle canimruya gibi gervekten de. Bazen hakikaten inanamiyorum bebegimin yanimda olduguna allah saglik verein hersey hallolurİnşallah canım bakssna geriye dönüp şöyle bir hatırlayınca çabalarımızı çok duygulanıyorum dün karnımdaydı şimdi yanımda allahım güzel günler göstersin sağlıkla anne baba olmak isteyen herkesede nasib etsin allahım
canım merhaba nasılsın nasıl geçiyor hamilelik doğum iznine ayrıldın mı
Of evet acemi olma
Of evet acemi olmak cok zor bisey ne kadar yrmeli az mi geliyor cok mu geliyor sutum yeticekmi yetmicekmi derken endiseler arasinda zaman geciyor.
Soyle 4o i cikip ele geldigi gunleride gormek nasip olsun insallah
İnşallah canım bakssna geriye dönüp şöyle bir hatırlayınca çabalarımızı çok duygulanıyorum dün karnımdaydı şimdi yanımda allahım güzel günler göstersin sağlıkla anne baba olmak isteyen herkesede nasib etsin allahım
Canım bizi unutmayıp takip etmene sevindim görüyosun ve biliyorsun mücadelemizi sende bizim gibi inancını yitirmeden sende yolunda devam ediyosun inşllah seninde güzel haberlerini duymak nasib olur bizeKizlarrr gozunuz aydinnn..gelmiss prenseslerr...allaha sukurler olsun..korusun sizi nazarlardannn...
Benden iyilik guzellikk...asilama yaptirdim bu ay olmadi..onumuzdeki ay dinlenicez..sonrasinda tup bebek insallahh...
Opuyorummm hepiniziiii.....
Canım maşallh maşallah içimiz rahatladı haberinizi aldık ya şükür üstelik normal doğum yaptın tebrik ederim sarılık bizdede sınırda iki gün arayla hastanedrydin kan verip durduk em önemli tedavi anne sütü tabi tekrar etmez inşllh öpüyorum ijçkinşzideHaber vermek icin biraz gec kaldim canlarim. Pazartesi 13:30 da suni sanci ile sancilanmaya baslayip 23:30 da normal dogumla bebegimi kucagima aldim. Dun hastaneden ciktim.
Bebegimin sariligi sinirda cikti. Doktor Bugun tekrar cagirdi. Biraz gaz sorunumuz var. Anne kiz olmaya yeni yeni alisiyoruz
En guzel tarafi anne olmak cok guzel
Tebrik ederim canimcim allah omur biyu saglikla hic ayrimasin anne kizi masallah sizeDualariniz ve destek mesajlariniz icin cok tesekkurler canlarim. darisi bebegini bekleyenlerin basina
Cok sukur canim kizimla ask yasiyoruZ. Allah isteyen herkesr nasip etsin. Yorucu evet cok yorucu ikinci istermiyim du an sorsan hayir derim ama cok da guzel bir duygu.Kızlar nasılsınız anne kız durumları nasıl herşey yolunda mı....
Canım al bendende o kadar uykusundan uYanana kadar özlüyorumCok sukur canim kizimla ask yasiyoruZ. Allah isteyen herkesr nasip etsin. Yorucu evet cok yorucu ikinci istermiyim du an sorsan hayir derim ama cok da guzel bir duygu.
Sende durumlar nasil
Haber vermek icin biraz gec kaldim canlarim. Pazartesi 13:30 da suni sanci ile sancilanmaya baslayip 23:30 da normal dogumla bebegimi kucagima aldim. Dun hastaneden ciktim.
Bebegimin sariligi sinirda cikti. Doktor Bugun tekrar cagirdi. Biraz gaz sorunumuz var. Anne kiz olmaya yeni yeni alisiyoruz
En guzel tarafi anne olmak cok guzel
Canim bende lansinoh krem kullaniyorum ama gogus ucunu vermeye dvm ettikce bu cstlaklarda dvm eder. Onemli olan emzirmeyi ogrenmek meme ucun bebegin bogazinda fudsklari kahve halkaui ssgiyor pozisyonu olmaliHerkese günaydın.... Arkadaşlar meme ucu çatlakları için neler yapıyorsunuz ben lansinoh krem kullanıyorum bide ayva çekirdeği suda bekleyince jel oluyor ama bunlara ramen çok acı çekiyorum başka bir yöntem bilen var mi herkes aynı sıkıntıda mı emzirmeye korkar oldum
ben iyiyim :) sen nasılsın canım bebek nasıl bebekle yaşamak nasıl :) sıkıntı yoktur inşallahArkadaşlar nasılsınız herkes iyi mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?