yarın sabah 9 da gidicez eşimle önce ondan sperm alınıcak ne kadar bekleriz ki acaba?
en fazla 2 saat içinde hazır olur spermler yani 11-11:30 gibi olur aşılaman
ayyyy çok teşekkür ederim...biraz rahatlamaya başladım sabah hiç birşeyim yoktu nolduysa şu son 2 saattir gerildim....:)
rahat olmalısın çok önemli biliyosun hiç gerilme oluruna bırak hayırlısıyla olur inşallah asıl insanı geren ondan sonraki bekleme aşaması çok sıkıcı :)
haklısın valla..asıl zor olan o...sabır çok önemli bu yolda...çok teşekkür ederim valla rahatlattın beni :)
aynen öyle valla..bu arada doğma büyme eskişehirlimisin?
:) bende aslen eskişehirliyim annem babam orada doğup büyümüşler canım...
aynen canım :):):) senin aşılamanın 3.günü bugün dimi ne zaman çağırdı doktor seni..özele mi gidiosun devlet mi?
bu ay bende varım.28 yaşındayım 3,5 yıl oldu evleneli 2 senedirde bebiş olmuyor.sol tüp tıkalı eşim morfoloji %2.antalya memorialde başlıyorum aşılamay 1 kaç güne adet olmam lazım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
evet aşılamamın 3. Günü benim bundan beşyıl önce yine aşılamayla bir oğlum oldu bu nedenden dolayı devlet karşılamıyo aşılamamı bende özele gidiyorum doktorumu çok seviyorum oğlumdada o yapmıştı aşılamayı evlendiğimden beride hep ona giderim başka doktorlara hiç gitmedim inşallah bu seferde başarılı olucaz bakalım 12. Günü çağırdı yani 13 aralık ama 14 ünde giderim nasipse geçen ay zaten 10. Günü adet oldum tutmadıysa muhtemelen yine 10 veya 12. Günü adet olurum ama tuttu benimki hissediyorum hee tutmadıysada hiç üzülmem allah oğluma sağlıklı ömürler versin der geçerim nasip bakalım
hadi bakalım canım :d allah hislerinde yanıltmasın inşallah...doktorundan memnun olman çok iyi..inşallah ikinci bebeğine kavuşursun:) kaldı geriye 9 günün...allah'ım sabır versin :d:d
bu ay bende varım.28 yaşındayım 3,5 yıl oldu evleneli 2 senedirde bebiş olmuyor.sol tüp tıkalı eşim morfoloji %2.antalya memorialde başlıyorum aşılamay 1 kaç güne adet olmam lazım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
amin...inşallah...gelişmeleri yazmayı unutmayalım buraya.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?