Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
ayyyy çok teşekkür ederim...biraz rahatlamaya başladım sabah hiç birşeyim yoktu nolduysa şu son 2 saattir gerildim....:)

rahat olmalısın çok önemli biliyosun hiç gerilme oluruna bırak hayırlısıyla olur inşallah asıl insanı geren ondan sonraki bekleme aşaması çok sıkıcı :)

rahat olmalısın çok önemli biliyosun hiç gerilme oluruna bırak hayırlısıyla olur inşallah asıl insanı geren ondan sonraki bekleme aşaması çok sıkıcı :)

haklısın valla..asıl zor olan o...sabır çok önemli bu yolda...çok teşekkür ederim valla rahatlattın beni :)

aynen canım :):):) senin aşılamanın 3.günü bugün dimi ne zaman çağırdı doktor seni..özele mi gidiosun devlet mi?

evet aşılamamın 3. Günü benim bundan beşyıl önce yine aşılamayla bir oğlum oldu bu nedenden dolayı devlet karşılamıyo aşılamamı bende özele gidiyorum doktorumu çok seviyorum oğlumdada o yapmıştı aşılamayı evlendiğimden beride hep ona giderim başka doktorlara hiç gitmedim inşallah bu seferde başarılı olucaz bakalım 12. Günü çağırdı yani 13 aralık ama 14 ünde giderim nasipse geçen ay zaten 10. Günü adet oldum tutmadıysa muhtemelen yine 10 veya 12. Günü adet olurum ama tuttu benimki hissediyorum hee tutmadıysada hiç üzülmem allah oğluma sağlıklı ömürler versin der geçerim nasip bakalım

bu ay bende varım.28 yaşındayım 3,5 yıl oldu evleneli 2 senedirde bebiş olmuyor.sol tüp tıkalı eşim morfoloji %2.antalya memorialde başlıyorum aşılamay 1 kaç güne adet olmam lazım.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

aramıza hoşgeldin hayırlısı olsun güzel haberlerin olsun inşallah

Hadi bakalım canım Allah hislerinde yanıltmasın inşallah...doktorundan memnun olman çok iyi..inşallah ikinci bebeğine kavuşursun:) kaldı geriye 9 günün...Allah'ım sabır versin

hadi bakalım canım :d allah hislerinde yanıltmasın inşallah...doktorundan memnun olman çok iyi..inşallah ikinci bebeğine kavuşursun:) kaldı geriye 9 günün...allah'ım sabır versin :d:d

sayılı gün çabuk geçer inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun ve hoş geldin :)

Bende 2. aşılamam için bu akşam iğneye başlıyorum. 112,5 gonal f ile başlıyorum. PAzartesiye kadar bakalım yumuşlor ne duruma gelicek bu kez. 2.5 yıllık evliyim. ilk aşılamam tutmadı, arkasından mart ayı gibi kendimiz tüp ypatırdık. oda olmadı. şimdi 2 .aşılama. Kısmet. Ben bunu formalite görüyorum, hastanedekiler bile benle hemfikir.

Eşimin morfoloji ileri hareket sıfır, yerinde hareketlisi az. 15 milyon mlde. ama işe yarıyor mu orası şüpheli. BAna da yumurta kaliten zayıf dediler. Sorun bir tarafta değil. İkimizdede var.

Tüp bebekte döllenme bile gerçekleşmeyen %1 deki hastayım. O yüzden bu kadar umutsuzum.Bu aşılamadan sonra nisan gibi rapor alıp ikinci tüp denemesini yapıcaz.

Öyle emin konuşuyorum ki bu aşılamanın tutmayacağından. Çok zoruz çünkü. Benle yumurtası toplananlar şimdi doğum yapmak üzere. Gerçi Allah ne zorları kolaylaştırdı. Olmayacak denilenlerin oldu.
İnşallah benim gibi bekleyen herkesin işi kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…