bende 2. Aşılamam için bu akşam iğneye başlıyorum. 112,5 gonal f ile başlıyorum. Pazartesiye kadar bakalım yumuşlor ne duruma gelicek bu kez. 2.5 yıllık evliyim. Ilk aşılamam tutmadı, arkasından mart ayı gibi kendimiz tüp ypatırdık. Oda olmadı. şimdi 2 .aşılama. Kısmet. Ben bunu formalite görüyorum, hastanedekiler bile benle hemfikir.
Eşimin morfoloji ileri hareket sıfır, yerinde hareketlisi az. 15 milyon mlde. Ama işe yarıyor mu orası şüpheli. Bana da yumurta kaliten zayıf dediler. Sorun bir tarafta değil. Ikimizdede var.
Tüp bebekte döllenme bile gerçekleşmeyen %1 deki hastayım. O yüzden bu kadar umutsuzum.bu aşılamadan sonra nisan gibi rapor alıp ikinci tüp denemesini yapıcaz.
öyle emin konuşuyorum ki bu aşılamanın tutmayacağından. çok zoruz çünkü. Benle yumurtası toplananlar şimdi doğum yapmak üzere. Gerçi allah ne zorları kolaylaştırdı. Olmayacak denilenlerin oldu.
Inşallah benim gibi bekleyen herkesin işi kolay olur.
Bende 2. aşılamam için bu akşam iğneye başlıyorum. 112,5 gonal f ile başlıyorum. PAzartesiye kadar bakalım yumuşlor ne duruma gelicek bu kez. 2.5 yıllık evliyim. ilk aşılamam tutmadı, arkasından mart ayı gibi kendimiz tüp ypatırdık. oda olmadı. şimdi 2 .aşılama. Kısmet. Ben bunu formalite görüyorum, hastanedekiler bile benle hemfikir.
Eşimin morfoloji ileri hareket sıfır, yerinde hareketlisi az. 15 milyon mlde. ama işe yarıyor mu orası şüpheli. BAna da yumurta kaliten zayıf dediler. Sorun bir tarafta değil. İkimizdede var.
Tüp bebekte döllenme bile gerçekleşmeyen %1 deki hastayım. O yüzden bu kadar umutsuzum.Bu aşılamadan sonra nisan gibi rapor alıp ikinci tüp denemesini yapıcaz.
Öyle emin konuşuyorum ki bu aşılamanın tutmayacağından. Çok zoruz çünkü. Benle yumurtası toplananlar şimdi doğum yapmak üzere. Gerçi Allah ne zorları kolaylaştırdı. Olmayacak denilenlerin oldu.
İnşallah benim gibi bekleyen herkesin işi kolay olur.
Aynen öyle valla..Bu arada doğma büyme Eskişehirlimisin?
evet doğma büyüme eskişehirliyim :) izmirdede ablam var
hemşeriyiz yani ne güzel
evet aşılamamın 3. Günü benim bundan beşyıl önce yine aşılamayla bir oğlum oldu bu nedenden dolayı devlet karşılamıyo aşılamamı bende özele gidiyorum doktorumu çok seviyorum oğlumdada o yapmıştı aşılamayı evlendiğimden beride hep ona giderim başka doktorlara hiç gitmedim inşallah bu seferde başarılı olucaz bakalım 12. Günü çağırdı yani 13 aralık ama 14 ünde giderim nasipse geçen ay zaten 10. Günü adet oldum tutmadıysa muhtemelen yine 10 veya 12. Günü adet olurum ama tuttu benimki hissediyorum hee tutmadıysada hiç üzülmem allah oğluma sağlıklı ömürler versin der geçerim nasip bakalım
Oyyy, Eskişehirliler toplanmışız ne güzeeellll
Kızlar, ben de Eskişehirliyiimmmm :13:
Canım, hangi doktora gidiyorsun orada?
Ben yaz tatilinde Prof. Hikmet HASSA'ya gitmiştim, dosyamızı çok beğendi, sadece sigarayı bırakmanız lazım, 5 ay sonra gebe olarak gelirsin bu dosyayla dedi, Ocak'a kadar vaktim var yaniii, ama ne gelen var ne giden
Amaaa, gel gör ki sigarayı hala içiyoruz, gerçi ben 2-3 güne 1 paket ama, eşim günde 1 paket
Bir de Kemal HÜKMEN ile de mail yoluyla haberleşmiştim...
Şimdi görev nedeniyle İstanbul'da yaşıyoruz tabi, takibim de burada yapılıyor dolayısiyle
EEVET ÖYLE OLMUŞ VALLA :) eşinde Eskişehirlimi? :) Yoksa evlenip mi gittin istanbula ... Ayrıca bende sigara kullandım...10 yıl içtim 11 Kasım 2012 den bu yana da ağızıma sürmedim bir daha bıraktım,eşimde 20 yıllık içiciydi o da benle beraber bıraktı ama biz ilaçla bıraktık sen ne kadardır içiyorsun :?? bu arada bilgileri güncellediğin için sağol
Eşim de Eskişehirli canım.
Tayin nedeniyle İstanbul'dayız biz
2005 'ten bu yana tam olarak sigara içiyorum diyebilirim, ama dediğim gibi 2-3 günde 1 paket gibi...
Ben bi 6 ay kadar bırakmıştım, gebeliği planladığımız ilk vakitler...
Eşim bırakamıyor, 5 gün içmeyebildi sadece
Öyle olunca ben de içiyorum, beraber olursa anında bırakırım ama, o zehirleniyor diye ben de içiyorum :26:
Bizde dediğim gibi ilaç ile bıraktık sigarayı...o ilaç olmasaydı bende bırakamazdım..çünkü ben çok içiyordum günde 1.5 paket içiyordum...eşimde öyle..ama sonra istedim bırakmayı ve ilaçla beraber bıraktım...şükürler olsun insan isteyince oluyor,isteemek lazım..
İnşallah sizde bırakırsınız...en azında sen bıraksan hem bebek için de iyi olur...
Bu ara az içmeye çalışıyorum zaten canım, döllenme olursa yerleşmeyi etkilemesin diyerekten
​Hangi ilaçla bıraktınız siz peki?
merhaba kızlar....
aşılama olanlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.
bende aralıkta aşılama düşünüyorum.bu gün batım sabah test yaptım ama negatif.
1 -2 gün içinde dr.a gideceğim görüşmeye bakalım nasip olursa bilgilerimi bende veririm bir dr.la görüşeyimde.
bu arada benim 4.5 yaşında kızım var normal yolla oldu.ama 2. için 18 aydır uğraşıyoruz. eşimde varikosel var sayı iyi ama morfoloji % 6 şekil bozuklukları varmış.
bende bursadayım bu arada duygusal sen nerde yaptırdın.
aşılamaya başlayan arkadaşlar iğneye adetin kacıncı günü başladınız?2 nci günle 3ncü gün arasında başlamanın farkı olur mu?
Oyyy, Eskişehirliler toplanmışız ne güzeeellll
Kızlar, ben de Eskişehirliyiimmmm :13:
Canım, hangi doktora gidiyorsun orada?
Ben yaz tatilinde Prof. Hikmet HASSA'ya gitmiştim, dosyamızı çok beğendi, sadece sigarayı bırakmanız lazım, 5 ay sonra gebe olarak gelirsin bu dosyayla dedi, Ocak'a kadar vaktim var yaniii, ama ne gelen var ne giden
Amaaa, gel gör ki sigarayı hala içiyoruz, gerçi ben 2-3 güne 1 paket ama, eşim günde 1 paket
Bir de Kemal HÜKMEN ile de mail yoluyla haberleşmiştim...
Şimdi görev nedeniyle İstanbul'da yaşıyoruz tabi, takibim de burada yapılıyor dolayısiyle
Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum ben yatıp uyumam gerek :)...malum yarın sabah aşılamam olucak...en kısa zamanda yazmaya çalışırım..kendinize iyi bakın en kocamanından...DUA EDİN NOLURRRRR ...
Merhaba arkadaslar ben beynimi yedim düşünmekten bana yardimci olurmusunuz lutfen Clomifen kullandim 26.sinda çatlama iğnesi oldum . Su an ispanyadayim ispanyaya gelmeden onceAlmanyada Clearblue digital gebelik Testi yaptım 1-2 haftalik hamile yazisi ekranda belirdi clomifenin ve catlatma ignesinin hcg salgiladigini okumustum testin pozitif cikmasinda aldigim hormonlarin etkisi varmi?Diger sorum ise . Dun sabah yine test yaptim hamile 1-2 haftalik dedi Bugun aksam yine yaptim bu defadaClearblue digital gebelik Testi hamile degil diye ekranda cikti .kafam karisti yasimida yazayimda 37 yasindayim 54 kiloyum 17 yaşında oğlum var tesekkurker simdiden cevap için
Merhaba arkadaslar ben beynimi yedim düşünmekten bana yardimci olurmusunuz lutfen Clomifen kullandim 26.sinda çatlama iğnesi oldum . Su an ispanyadayim ispanyaya gelmeden onceAlmanyada Clearblue digital gebelik Testi yaptım 1-2 haftalik hamile yazisi ekranda belirdi clomifenin ve catlatma ignesinin hcg salgiladigini okumustum testin pozitif cikmasinda aldigim hormonlarin etkisi varmi?Diger sorum ise . Dun sabah yine test yaptim hamile 1-2 haftalik dedi Bugun aksam yine yaptim bu defadaClearblue digital gebelik Testi hamile degil diye ekranda cikti .kafam karisti yasimida yazayimda 37 yasindayim 54 kiloyum 17 yaşında oğlum var tesekkurker simdiden cevap için
Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum ben yatıp uyumam gerek :)...malum yarın sabah aşılamam olucak...en kısa zamanda yazmaya çalışırım..kendinize iyi bakın en kocamanından...DUA EDİN NOLURRRRR ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?