Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

allah kolaylık versin ama ne mucizeler gerçekleşiyo sizde o mucizelerden biri olursunuz inşallah

Öncelikle herşey Allah tarafından...En azından imkansız denmemiş buna da şükredin ...Umutsuz olmayın aksine umut dolu olun bence.olumlu düşünün ki iyi olsun..
Benim en yakın arkadaşımın eltisi 3 aşılama ve 4 tüp bebek denemesi yaptı hepsi başarısız oldu...tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kaldı..16 yıl sonra hamile kalanları duydum...Herşey Allah tarafından...Biz elimizden geleni yapalım...Bu arada hayırlısı olsun ve hoşgeldiniz

aşılamaya başlayan arkadaşlar iğneye adetin kacıncı günü başladınız?2 nci günle 3ncü gün arasında başlamanın farkı olur mu?

Mrb arkadaş lar bende yarın basliycam iğne lere 3 yillik evliyiz 1 senedir olmuyor esimde varikosel vardi sperm degerleri en son 20 milyondu heimiz icin hayirlisi olsun ins bu ay isteyen herkesin olur....

Aynen öyle valla..Bu arada doğma büyme Eskişehirlimisin?

evet doğma büyüme eskişehirliyim :) izmirdede ablam var

hemşeriyiz yani ne güzel

Oyyy, Eskişehirliler toplanmışız ne güzeeellll
Kızlar, ben de Eskişehirliyiimmmm :13:

Canım, hangi doktora gidiyorsun orada?
Ben yaz tatilinde Prof. Hikmet HASSA'ya gitmiştim, dosyamızı çok beğendi, sadece sigarayı bırakmanız lazım, 5 ay sonra gebe olarak gelirsin bu dosyayla dedi, Ocak'a kadar vaktim var yaniii, ama ne gelen var ne giden

Amaaa, gel gör ki sigarayı hala içiyoruz, gerçi ben 2-3 güne 1 paket ama, eşim günde 1 paket

Bir de Kemal HÜKMEN ile de mail yoluyla haberleşmiştim...
Şimdi görev nedeniyle İstanbul'da yaşıyoruz tabi, takibim de burada yapılıyor dolayısiyle

Aşılı hatunlaaarrrrr, ilk sayfadaki tabloyu BEĞEN dememişsiniz hiçbiriniz, aaaa, hiç yakıştıramadım amaaaa

EEVET ÖYLE OLMUŞ VALLA :) eşinde Eskişehirlimi? :) Yoksa evlenip mi gittin istanbula ... Ayrıca bende sigara kullandım...10 yıl içtim 11 Kasım 2012 den bu yana da ağızıma sürmedim bir daha bıraktım,eşimde 20 yıllık içiciydi o da benle beraber bıraktı ama biz ilaçla bıraktık sen ne kadardır içiyorsun :?? bu arada bilgileri güncellediğin için sağol

Eşim de Eskişehirli canım.
Tayin nedeniyle İstanbul'dayız biz

2005 'ten bu yana tam olarak sigara içiyorum diyebilirim, ama dediğim gibi 2-3 günde 1 paket gibi...
Ben bi 6 ay kadar bırakmıştım, gebeliği planladığımız ilk vakitler...
Eşim bırakamıyor, 5 gün içmeyebildi sadece

Öyle olunca ben de içiyorum, beraber olursa anında bırakırım ama, o zehirleniyor diye ben de içiyorum
:26:

Bizde dediğim gibi ilaç ile bıraktık sigarayı...o ilaç olmasaydı bende bırakamazdım..çünkü ben çok içiyordum günde 1.5 paket içiyordum...eşimde öyle..ama sonra istedim bırakmayı ve ilaçla beraber bıraktım...şükürler olsun insan isteyince oluyor,isteemek lazım..
İnşallah sizde bırakırsınız...en azında sen bıraksan hem bebek için de iyi olur...

Bu ara az içmeye çalışıyorum zaten canım, döllenme olursa yerleşmeyi etkilemesin diyerekten

​Hangi ilaçla bıraktınız siz peki?

Bu ara az içmeye çalışıyorum zaten canım, döllenme olursa yerleşmeyi etkilemesin diyerekten

​Hangi ilaçla bıraktınız siz peki?

champix canım adı ilacın...zaten piyasada iki iyi ilaç var diğerinin adı da zyban ama biz champixle bıraktık...200 tl civarı bi kutu ilaç...pfizer firmasından..o kadar parayı verdikten sonra istersen bırakma hahahaha

jinemedde yaptırdım canım sizin morfoloji yiyimiş yine bizim %2

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum ben yatıp uyumam gerek :)...malum yarın sabah aşılamam olucak...en kısa zamanda yazmaya çalışırım..kendinize iyi bakın en kocamanından...DUA EDİN NOLURRRRR ...

Merhaba arkadaslar ben beynimi yedim düşünmekten bana yardimci olurmusunuz lutfen Clomifen kullandim 26.sinda çatlama iğnesi oldum . Su an ispanyadayim ispanyaya gelmeden onceAlmanyada Clearblue digital gebelik Testi yaptım 1-2 haftalik hamile yazisi ekranda belirdi clomifenin ve catlatma ignesinin hcg salgiladigini okumustum testin pozitif cikmasinda aldigim hormonlarin etkisi varmi?Diger sorum ise . Dun sabah yine test yaptim hamile 1-2 haftalik dedi Bugun aksam yine yaptim bu defadaClearblue digital gebelik Testi hamile degil diye ekranda cikti .kafam karisti yasimida yazayimda 37 yasindayim 54 kiloyum 17 yaşında oğlum var tesekkurker simdiden cevap için

Umit hastanesinde emine elmas etiz e gidiyorum cokda memnunum kendilerinden

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum ben yatıp uyumam gerek :)...malum yarın sabah aşılamam olucak...en kısa zamanda yazmaya çalışırım..kendinize iyi bakın en kocamanından...DUA EDİN NOLURRRRR ...

İyi geceler arkadaşım

Yarın inşallah ki güzel bir başlangıcın adımı atılacak, dua edeceğim bu gece sana

Birde kan tahlili yaptirin derim bagzen hatali olabiliyor idrar tahlilleri

Çatlatma iğnesini 26 Kasım'da yaptın ok.
Çatlatma iğnesi HCG barındırdığından gebelik testi pozitif çıkar, yaklaşık bi 8-9 gün kadar.
Onun için senin de çatlatma iğnesinin tesiri daha kaybolmamış vücudundan canım, panik yapma.

Iyi geceler bol sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…