Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Hadi ya daha etkisi geçmemiş demekki ama 10 gun olmus hesapladim igneyi olali sabah idrariyla yeniden yapayım olmazsa

Birde kan tahlili yaptirin derim bagzen hatali olabiliyor idrar tahlilleri

Tam on gün olmuş catlatma iğne si olali ama hcg etkisi devam diyenler var bide test bi öle bi böle hicbisi anlamadım dedigin dogru kan testi en iyisi teşekkür ederim cevap veren lere

Hadi ya daha etkisi geçmemiş demekki ama 10 gun olmus hesapladim igneyi olali sabah idrariyla yeniden yapayım olmazsa

Tam on gün olmuş catlatma iğne si olali ama hcg etkisi devam diyenler var bide test bi öle bi böle hicbisi anlamadım dedigin dogru kan testi en iyisi teşekkür ederim cevap veren lere

Çatlatma iğnesini 26'sında yaptım diyorsun, 26 Kasım değil mi?
Öyleyse eğer iğneden sonraki 8. günün bugün...
İğnenin etkisi hala vücudunda, 2 gün sonra tamamen kaybolmuş olur, o günden sonra yaptır kan testini de hatta iğneden sonraki 12. gün en doğru Beta HCG sonucunu alırsın, yoksa yanıltıcı olur, kafan karışır canım

Onudami yanlis hesaplamisim tüh ama dedim size beynimi yedim diyeeee.o zaman bu akşam yaptığım testimi baz alıyorum hamile degil diye digital ekranda cikanimi yani? Clesrblue digital test kesin sonuc veriyo die okudumda

Onudami yanlis hesaplamisim tüh ama dedim size beynimi yedim diyeeee.o zaman bu akşam yaptığım testimi baz alıyorum hamile degil diye digital ekranda cikanimi yani? Clesrblue digital test kesin sonuc veriyo die okudumda

Evet canım, son yaptığın negatifi baz alabilirsin, hatta yarın sabah istersen tekrar yap ilk idrarınla, negatif olduğuna emin ol, sonraki günlerde pozitif görürsen ilacın etkisiyle değil gebelikten ötürü pozitif olduğunu bilirsin, bu da başka bir alternatif olsun senin için

Arkadaslar ben reglimin ikinci gunu tedaviye basladim hergun 100 luk gonalf vuruldum 5 gun boyunca ve 6. Gun sabahi kontrolumde 10-11 mm civari 2 yumurtam vardi doktorum 3 gun daha kullan gel dedi dolayisyla bu sbaah 10 . Gunum ve ravdevum var.

Ama dun yogun kasik agrisi ektim ve aksamina akintim basladi bugun de devam halinde. Dun gece hic uyumadim yumurtam kendi kendine catladimi biz kacirdik mi diye offf lutfen boyle bisey olmasin allahim lutfen

Ay çok şükür randevumdan geldim. Herşey yolunda görünüyor. Bir yumurtam 17,5 diğeri 14,5 mm.

Veeeee cumartesi günü saat 11:30 gibi aşılamamı olucaaam çok heyecanlıyım çok mutluyum.

Bu akşam gece 1'de Ovitrelle iğnelerimi vurucam. Doktorum bana iki doz verdi, biri sağa biri sola olmak üzere aynı anda 2 iğne vurulucam. Daha önce böyle iki doz kullanan var mı aranızda?

Yumurtalarımdan birinini geri kalmış olmasına üzüldüm, şansımı biraz düşürüyor ama her işte bir hayır vardır diyorum, benim de ikizlerim olmayıversin değil mi haahahahahah (züğürt tesellisi:))

Bu sabahki idrarimla 2 test birdenbire yaptim testlerden digital olani .1-2 hafta hamile diye cikti ekranda.ama digeri silik arti çizgi çıktı ilaçların etkisi hala devam sanırım :♡♡♥♥

hadi gözün aydın hayırlı aşılamaların olur inşallah

yanlış hesaplamadıysam 34,5 saat yapıyo dimi 36-48 saat arası aşılama olması gerekmiyomu gerçi sen ikitane çatlatma iğnesi yapıcakmışsın belki ondan 34,5 saatte olucaktır aşılaman

Bu sabahki idrarimla 2 test birdenbire yaptim testlerden digital olani .1-2 hafta hamile diye cikti ekranda.ama digeri silik arti çizgi çıktı ilaçların etkisi hala devam sanırım :♡♡♥♥

bugün 10. günün sen içini rahatlatmak için git bi kan ver derim

yanlış hesaplamadıysam 34,5 saat yapıyo dimi 36-48 saat arası aşılama olması gerekmiyomu gerçi sen ikitane çatlatma iğnesi yapıcakmışsın belki ondan 34,5 saatte olucaktır aşılaman

canım valla hemşire başta 12 dedi sonra gece 1'de olsun dedi. SOnra ben de 34,5 saat yapıyor 36 saat olması gerekmiyor mu dedim.

O da 34 ile 37 saat öncesine denk gelecek şekilde öneriyoruz dedi sustum:) Ya arkadaşım kaldı ki sperm içinde 72 saat yaşıyor yani saniyesi saniyesine tutturmak zaten mümkün değil, ne bileyimmm hayırlısı diyorum. Önemli olan geç kalınmasın yeter :)

Son düzenleme:

sakin ol canım benmde 10.gün falan akıntım vardı bende dediim herhalde çatladı ama yok çatlamamıştı doktor bakınca gördük herhalde kullandığımız iğnelerden oluyo o akıntı bende 2 .günün başladım tedaviye..12.günde de aşılamam oldu..

haklısın hayırlısı benim doktorumda 41. saate denk getirdi banada o geçgelmişti mesela ama öyle uygun gördü demekki vardır bi bildikleri

30 kasım aşılaması olan arkadaşlar nezaman öğreniyosunuz sonuçları nezaman çağırdı doktorlarınız hadi siz öğrendikten sonra bana sıra gelicek sizi bekliyorum :))

efce senin sancın var mı şimdi ben bir brupta yzdım sancım yok diye ilginç buldular illa çoık sancı olmalı mı ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…