Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
ben de bugun adetimin 2ci gunundeyım yarın erkenden marmara univ. hastanesıne gıdıcem. orda devam etmeyi dusunuyorum.

ay bide ben regli olsam bebiş yok regli de yok... yarın onun için gidicem adet söktürücü versinler diye...ama önce bakarlar tabii...hakkında hayırlısı olsun canım...ben ege üniversitesi fakültesine gidiyorum infertilite bölümüne...

aahh ahhh gelse bi türlü gelmese bi türlü..

canım sen kan tahlilide yaptırmadan bu kadar net konuşma testle yanıltıcı olabilir geç döllenmede olabilir.bide bakıyosun yarın göbüşde bebiş var.inşallahhhhhhhhhh.

kızlar size doktor düşük önleyici progestan falan verdimi bana bişey vermedi

canım genelde her doktor verir progestanı seninki nasıl vermedi.ben aşılama yapıldığım gün kullanmaya başladım.normalde hap şeklinde ama bana hemşire özellikle vajınadan koyacaksın içme dedi.sabah akşam bir tane .canını sıkma daha erken değilmi zaten kesenin gözükmesi için 5.haftada gözüküyor diye biliyorum alttan çok baktırma bence

tesekkur ederım canım. inşallah aşılamanı olursun ve tutar. orda fiyatlar nasıl?

fiyatlarr normall diyimm...muayene 55 tl...aşılama ilaçsız 550 tl..iğneleri ben alıcam rapor çıkartıyor hastane yarı fiyatına sanırımm...

vajinal muayenede zorlanıyorum cnm kendimi çok kasıyorum son gittiğim dr.da vajinal usg yi acımasızca yapınca bende iyice korku oluştu.zaten çok az aldım 15 dk..ka içinde herşey bitmiş ve ben uyanmıştım.dr.çok tecrübeli cnm ama tabi ne oldu bilmiyorum.rahim duvarında bir sıkıntı olduğunu sanmıyorumda bence girişte problem oldu.

Merhaba kizlar ben 9 kasimda ilk asilamami olmustum bugun betahcg sonucumu aldim 512.1 yani hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Arkadaslar liste yapiyorsaniz hala benide eklermisiniz erkfat 31 istanbul 6 aralik ikinci devlette yaptirdim sadece ilac parasi 253 tl verdim asilama puregon ve prenly asilama tar17 aralik

fiyatlarr normall diyimm...muayene 55 tl...aşılama ilaçsız 550 tl..iğneleri ben alıcam rapor çıkartıyor hastane yarı fiyatına sanırımm...

tesekkur ederim canim cevabın için. aşılamada hangi ilaç gerekiyorki? ben gecen sefer klomen + çatlatma iğnesi kullandım. orda farklı ilaç falan mı veriyolar?

tesekkur ederim canim cevabın için. aşılamada hangi ilaç gerekiyorki? ben gecen sefer klomen + çatlatma iğnesi kullandım. orda farklı ilaç falan mı veriyolar?

yokk bendee klomen + çatlama iğnesi kullandım ama aşılama yapmadıkk doğal denedik olmadı..2 aydırda klomen etki etmiyorr...ilaç derken iğneleri kasdetmiştimm..önümüzdeki ay iğnelerle denicezz...inşallah yumoş olursa aşılama olacakk...

Bugün kan tahlili ile pozitif sonuç alan arkadaşlarım Rabbim tamamına erdirsin :) bugün 6.gunumdu ve karnim ağrıyor

inşallah olur canım. bende 5 tablet klomenden sonra yumoş olmuştu. demek etki etmeye biliyor. bakalım bu sefer nasıl olcak. hepimiz için hayırlısı.

Canım merhaba benim başımdan da aynısı geçti ve tedavi sonlandirildi o doktordan kurtuldum ya böyle bir mantık yok seni nasıl böyle tehlikeli bir duruma sokup sonrada hastahanede yatman gerekebilir diyor sana tavsiyem bu doktorla devam etmemen insaallah güzel haberler verirsin canım.bu doktorum adetli iken muayenede yumurtaliklarin çok tepki vericek gibi duruyor dedi önceki diplomalı ama cahil doktorum gonalf igne ile bende 9 10 yumurta oluşmasına sebeb olmuştu karinda batma mide bulantısı normal bendede oldu hala aklım almıyor ne cesaret asilama yapıyor tedirgin olma canım hastahaneye gitmene gerek kalmaz insaallah

vazgeçecek değiliz ya kuzum bak bi tane daha hamişimiz olmuş RABBİM tüm hamişlere bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin bizleri de bekletmeden hayırlısıyla muradımızı versin..

Canım adetin 2.gununden itibaren hergün bir fincan adaçayı icmrni tavsiye ediyorum :) 10 gün boyunca ic canım yumurtlama için çok faydalı birde öyle dene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…