ben de bugun adetimin 2ci gunundeyım yarın erkenden marmara univ. hastanesıne gıdıcem. orda devam etmeyi dusunuyorum.
inşallah tutar canım. nerede yaptırdın sen?
ay bide ben regli olsam bebiş yok regli de yok...yarın onun için gidicem adet söktürücü versinler diye...ama önce bakarlar tabii...hakkında hayırlısı olsun canım...ben ege üniversitesi fakültesine gidiyorum infertilite bölümüne...
ay bide ben regli olsam bebiş yok regli de yok...yarın onun için gidicem adet söktürücü versinler diye...ama önce bakarlar tabii...hakkında hayırlısı olsun canım...ben ege üniversitesi fakültesine gidiyorum infertilite bölümüne...
kızlar size doktor düşük önleyici progestan falan verdimi bana bişey vermedi
tesekkur ederım canım. inşallah aşılamanı olursun ve tutar. orda fiyatlar nasıl?
canım sen neden anestezili yaptırdın aşılamada doktor çok önemli yani anesteziyi gerektirecek özel bir durum varsa bir şey diyemem ama 2dakikalık bir durum ya o yüzden diyorum benim lik aşılamamda da ağrım ve lekelenmem olmuştu ama bu sefer rahat geçti çok şükür zaten içeriye girdikleri alet rahim duvarını zedelerse lekelenme oluyormuş hem tüpbebek merkezlerinde çalışıp birde böyle bilinçsiz gibi davranan doktorlar beni çok üzüyor
Merhaba kizlar ben 9 kasimda ilk asilamami olmustum bugun betahcg sonucumu aldim 512.1 yani hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Merhaba kizlar ben 9 kasimda ilk asilamami olmustum bugun betahcg sonucumu aldim 512.1 yani hamileyim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
fiyatlarr normall diyimm...muayene 55 tl...aşılama ilaçsız 550 tl..iğneleri ben alıcam rapor çıkartıyor hastane yarı fiyatına sanırımm...
tesekkur ederim canim cevabın için. aşılamada hangi ilaç gerekiyorki? ben gecen sefer klomen + çatlatma iğnesi kullandım. orda farklı ilaç falan mı veriyolar?
yokk bendee klomen + çatlama iğnesi kullandım ama aşılama yapmadıkk doğal denedik olmadı..2 aydırda klomen etki etmiyorr...ilaç derken iğneleri kasdetmiştimm..önümüzdeki ay iğnelerle denicezz...inşallah yumoş olursa aşılama olacakk...
Canım merhaba benim başımdan da aynısı geçti ve tedavi sonlandirildi o doktordan kurtuldum ya böyle bir mantık yok seni nasıl böyle tehlikeli bir duruma sokup sonrada hastahanede yatman gerekebilir diyor sana tavsiyem bu doktorla devam etmemen insaallah güzel haberler verirsin canım.bu doktorum adetli iken muayenede yumurtaliklarin çok tepki vericek gibi duruyor dedi önceki diplomalı ama cahil doktorum gonalf igne ile bende 9 10 yumurta oluşmasına sebeb olmuştu karinda batma mide bulantısı normal bendede oldu hala aklım almıyor ne cesaret asilama yapıyor tedirgin olma canım hastahaneye gitmene gerek kalmaz insaallahKızlar merhaba,
ben perşembe günü aşılama yaptırdım, bugün 5. günümdeyim,
aşılamadan sonra 3 gün yattım, dün hareketlenmeye başladım,
benim çok ağrım var, hatta karnım çok şişti, midem bulanıyor, doktorum devam ederse hastaneye yatma durumun var dedi,
yumurtaların aşırı tepki vermesi durumunda oluyormuş.
Benim çok fazla yumurtam oldu, doktor sayısını bile söylemedi benim gördüğüm 4 taneydi, bir de küçükler vardı, e2 değerim 2500 e çıkmıştı, şimdi coraspin ve progestan kullanıyorum,
Ağrım çok, göğüslerim çok sızlıyor,
31 aralıkta sonucu öğreneceğim, sabırsızlanıyorum, 31 aralıga kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum
aşılaması tutanların nasıl belirtileri vardı yazabilirler mi?
malesef canım. bugun adet oldum( cok moralsizim. ama devam edicem baska hastanede. salı gunu marmara uni. hastanesine gidicem. bakalım hayırlısı artık..
üzüldümüni hastaneleri daha kapsamlı olur iyi düşünmüşsün canım..
vazgeçecek değiliz ya kuzum bak bi tane daha hamişimiz olmuşCanım bu mesajın beni çok güldürdü....keşke öyle olsaydı ama idrar testi aldık gidip nöbetçi eczaneden...maalesef tek çizgi...yine negatif...hiç üzülmedim bu sefer çünkü biliyorum ve açıkçası rahatladım en azından önüme bakabilirim artık...Rabbim yardımcımız olsun...inşallah kırmızılar da bir an önce gelir de incir kürüme başlarım bende bi de bal,tarçın,çörekotunu araştırıcam...
Allah'ım ne zaman nasip ederse...sizleri seviyorum.....
PHIA'CIM OLMADIĞINI EKLEYEBİLİRSİN ŞABLONA GELDİĞİNDE......
canım,aşılaman olmuş,sakın ümidini kaybetme (hiç bir zaman için) Allah'ım gönlüne göre versin canım...
yokk bendee klomen + çatlama iğnesi kullandım ama aşılama yapmadıkk doğal denedik olmadı..2 aydırda klomen etki etmiyorr...ilaç derken iğneleri kasdetmiştimm..önümüzdeki ay iğnelerle denicezz...inşallah yumoş olursa aşılama olacakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?