canım seni yönlendirmem doğru olmaz aşılama durumuna göre doktorun ne zaman dediyse o zaman yap canım
doğru diyorsunn hepp hayırlısını diledikk..hayırlı değilmiş demekki..kendi kendime öyle dedim zaten..nasipde yoksa yumoşşda olsa belkide aşılama tutmayacakk..rabbim yüreklerimize serinlik versinn...kendimi buna alıştırmıştım..klomende 4 ayım..2 ayda yumoş oldu bu 2 ay olmadıı...nasipp iştee..üzülmedim diyememm...ama sanırım artık bu üzüntüyede alıştım...5 yıl dile kolay..her ay aynı hüzünn...
yaaof kızlar ben bugun bi salaklık yaptım aşılamamın 9. günü sırf merakımdan idrar testi yaptım negatif tabiki çok moralim bozuldu..erken bile olsa canımı sıktı işte.ayrıca hamile olan arkadaşımıda tebrik ederim mevlam sag saglim kucagına almayıda nasip etsin
Sakın umutsuzluğa kapılma canım...nasipte neyse o...Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,sağlığımızı bozmasın..gerisi boş canım...Biliyorum zor süreçler ama sabır işte canım çok önemli...Allah'ım başka zorluklar vermesin...
Bayağı bir erken yapmışsın testi canım...kan için bişey diyemem ama idrar için çok ama çok erken...kanda bile 12.günde anca çıkıyor...moralini bozma....biraz daha bekle bir daha tekrarlarsın..günün geldiği zaman...
canım hayırlı olsun.inşallah bebeğini sağlıklı bi şekılde kucağına alırsın..
balımmmmm çok mutluyum çokkk rabbim salıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim....
amin canım arkadaşım az mı dua ettin benim için seninde yavrun sağlıkla büyüsün inşllah maşallah annesinin aşkısına
tamam bu degerlerde kese görülürr amaa kese için erkenn...sende ya ikiz yada üçüzz varr..o yüzden bu degerler yüksekk ..sen hiçç morelini bozmaa...bu sitede yada başka sitelerde araştır..ikiz gebelikdeki değerleriii...hatta bende bakıcam şimdii..sakın bozma moralinii...slm kızlar moralim bozuk geldim değerim 1822 olmuş ama doktor sevindirmedi sağolsun. keseyi görmem lazımdı bu değerde falan dedi. ama ben kese görmek için çok erken olduğunu düşünüyorum
canım sen doktora gıdecektın noldu?
tamam bu degerlerde kese görülürr amaa kese için erkenn...sende ya ikiz yada üçüzz varr..o yüzden bu degerler yüksekk ..sen hiçç morelini bozmaa...bu sitede yada başka sitelerde araştır..ikiz gebelikdeki değerleriii...hatta bende bakıcam şimdii..sakın bozma moralinii...
slm kızlar moralim bozuk geldim değerim 1822 olmuş ama doktor sevindirmedi sağolsun. keseyi görmem lazımdı bu değerde falan dedi. ama ben kese görmek için çok erken olduğunu düşünüyorum
slm kızlar moralim bozuk geldim değerim 1822 olmuş ama doktor sevindirmedi sağolsun. keseyi görmem lazımdı bu değerde falan dedi. ama ben kese görmek için çok erken olduğunu düşünüyorum
Moralini bozma canım...göbekten mi baktı,alttan mı canım??
ya canım benim ben seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum işte o yuzden değer yüksek ama kese görünmedi.
Allah beterinden korusun lütfen olumsuz olasılıkları aklımıza getirmeyelim.
kızlar size doktor düşük önleyici progestan falan verdimi bana bişey vermedi
Yarın sabaha kaldı canım...ama dün akşamki idrar testim de negatif çıktı...yani umudum kalmadı bu ay için canım...Hayırlısı böyleymiş...yarın sabah erkenden gidicem canım hastaneye...
vajinal ultrasonla baktı canım hani yumurtamızın boyutuna bakıyorlar ya aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?