Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Sakın umutsuzluğa kapılma canım...nasipte neyse o...Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin,sağlığımızı bozmasın..gerisi boş canım...Biliyorum zor süreçler ama sabır işte canım çok önemli...Allah'ım başka zorluklar vermesin...

Bayağı bir erken yapmışsın testi canım...kan için bişey diyemem ama idrar için çok ama çok erken...kanda bile 12.günde anca çıkıyor...moralini bozma....biraz daha bekle bir daha tekrarlarsın..günün geldiği zaman...

canım sen doktora gıdecektın noldu?

slm kızlar moralim bozuk geldim değerim 1822 olmuş ama doktor sevindirmedi sağolsun. keseyi görmem lazımdı bu değerde falan dedi. ama ben kese görmek için çok erken olduğunu düşünüyorum

slm kızlar moralim bozuk geldim değerim 1822 olmuş ama doktor sevindirmedi sağolsun. keseyi görmem lazımdı bu değerde falan dedi. ama ben kese görmek için çok erken olduğunu düşünüyorum
tamam bu degerlerde kese görülürr amaa kese için erkenn...sende ya ikiz yada üçüzz varr..o yüzden bu degerler yüksekk ..sen hiçç morelini bozmaa...bu sitede yada başka sitelerde araştır..ikiz gebelikdeki değerleriii...hatta bende bakıcam şimdii..sakın bozma moralinii...

Hayirli olsun :) Nekdar mutlu oldum burkadar hamilelik haberi duyunca :)
RABBIM BIZLEREDE NASIP ETSIN!! SAGLIKLI SIHATLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH !!

canım doktora ısrarla söyledim halbuki değerim yüksek ama son adet tarihim 24 kasım yani değerin yüksek olması bebeğin daha büyük olması anlamına gelmez.yani sinir olduğum kadının ağzından hiç hayırlı birşey çıkmıyor.daha şimdiden dış gebelikten bahsediyor.halbuki değerim gayet güzel yükselmiş

Moralini bozma canım...göbekten mi baktı,alttan mı canım??

ya canım benim ben seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum işte o yuzden değer yüksek ama kese görünmedi.

Allah beterinden korusun lütfen olumsuz olasılıkları aklımıza getirmeyelim.

ya canım benim ben seninkinin ikiz olduğunu düşünüyorum işte o yuzden değer yüksek ama kese görünmedi.

Allah beterinden korusun lütfen olumsuz olasılıkları aklımıza getirmeyelim.

canım bende buna sinir oluyorum zaten dış gebelik ihtimalini düşünüyorda ikiz olma ihtimalini niye düşünmüyorlar.benim arkadaşımın ikizdi değeri 3000 lerdeydi ve ona rağmen kese görünmemişti

Yarın sabaha kaldı canım...ama dün akşamki idrar testim de negatif çıktı...yani umudum kalmadı bu ay için canım...Hayırlısı böyleymiş...yarın sabah erkenden gidicem canım hastaneye...

ben de bugun adetimin 2ci gunundeyım yarın erkenden marmara univ. hastanesıne gıdıcem. orda devam etmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…