allahım hepinizden de razı olsun inşşallh canım az önce de söyledim haberi aldığımda gözlerimi kapadım ve rabbime dedim ki benim yüzüm güldü isteyen herkesin de yüzünü güldür allahım dedim... çok içten dua ettim inan ki
ay canım inşallah bir gün bizim de yüzümüzü güldürür rabbim.
Teşekkür ederim canım
canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu
eminim canım o gün birgün gelecek diye bende çok bekledim ya vardır ya yoktur dedim rabbim senden gelene razıyım diye çok dua ettim
üzülmüyorum canım,hayırlısı böyleymiş.. :)
Canım tebrik ederim...
Allah'ım tamamına erdirsin canım çok sevindim senin adına ...
Şimdi sıra sizde hamişler biz olmayanlar için dua edin nolurrr ...hamişlerin duası kabul olur derler...
canım çok tebrik ederim...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizdelere nasip etsin rabbim öpüyorum inşallah çok keyifli bir hamilelik yaşarsın..herşeyin tadını çıkar gönlünce olsun sevgiler..
canım lütfen belirtileri düşünüp kendini germe.
Birincisi herkesin belirtisi farklı olabilir. İKİNCİSİ ise en azından kendimden örnek vereyim regl ağrılarıyla birebir aynı olarak başldı.
eminim canım o gün birgün gelecek diye bende çok bekledim ya vardır ya yoktur dedim rabbim senden gelene razıyım diye çok dua ettim
hala içimde seninle ilgili bir umut var halaaa :)
canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu
allaha binlerce şükürler olsunn...rabbim kucagınada almayı nasip etsinn..çok sevindimm canımm..eşine haberi verdin mii ??
allaha binlerce şükürler olsunn...rabbim kucagınada almayı nasip etsinn..çok sevindimm canımm..eşine haberi verdin mii ??
kızlarrr..ben dr dan geldim şimdiii....klomenim cuma günü bitmiştii..maleseff bu ayda hiç yumoş yokkkbu ayda beklicem önümüzdeki ay iğneyle aşılama olacakk tabii yumoşş gelişirseee...
kızlarrr..ben dr dan geldim şimdiii....klomenim cuma günü bitmiştii..maleseff bu ayda hiç yumoş yokkkBu ayda beklicem önümüzdeki ay iğneyle aşılama olacakk tabii yumoşş gelişirseee...
bak gör güzelim iğne ile herşey o kadar kolay olacak ki. Yumuşun da bir değil 2 tane gelişicek gör bak:)
verdim canım sabahtan tembihle gönderdi beni bak şaka yapma asla varsa yok deme yoksa var deme diye canım hamileyim diyorum tam 4 kere aradı sordu sahimi söylüyosun diye artık inandı da sağolsun çiçeklerimi alıp geldi iş yerine sende en güzel şekilde haberler verirsin tez vakitte inşallah rabbim başladığı gibi güzelliklerle sürdürsün hevesimiz yarıda kalmasın inşllah canım duanı ekksik etme kalpten dua ediyorum herkese
Canım üzülmeyesin bak...demek ki bünyen tablet şeklinde olan düşük dozlara tepki vermiyor..bu çok normal çoğu kişide oluyor tatlım...iğneler daha kuvvetli inşallah bü sürü yumoşun olur şöyle en kalitelilerinden canım...Hayırlısını dile Allah'tan cnaım..
ay ay ay bir hamişimiz daha olduuu meğer hep sonlara saklanmışızz :)
Güzelim kaçıncı günündü değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?