Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Ay canım inşallah bir gün bizim de yüzümüzü güldürür Rabbim.
teşekkür ederim canım

canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu

canım çok tebrik ederim...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizdelere nasip etsin Rabbim öpüyorum İnşAllah çok keyifli bir hamilelik yaşarsın..herşeyin tadını çıkar gönlünce olsun sevgiler..

eminim canım o gün birgün gelecek diye bende çok bekledim ya vardır ya yoktur dedim rabbim senden gelene razıyım diye çok dua ettim

canım gerçekten çok sevindim birbiirimiz fazla tanımasdakda aynı şeyleri yaşıyoruz ve burda bizi tek anlayan yine bizleriz.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde mutlu haberler alırız.

kızlar bugün aşılamadan sonra 4. günüm.sabahtan iyidim şimdi arabyala dışarı çıktım geldim kasıklarımda çok feci ağrılar batmalar var normal mi?

hala içimde seninle ilgili bir umut var halaaa :)

allah razı olsun canım rabbim bana bu temiz kalpleriyle dua edenlerin sesini duydu rabbim bende temiz kalbimle hepinize dua ediyorum

canım verdim hamileymişim çok mutluyum sizler için dua ediyorum ilk dediğim şey şu oldu rabbim sen benim yüzümü güldürdün isteyen herkesin yüzünü güldür diye ettiğim dua buydu

Tebrik ederim, senin adına çok sevindim, darısı bizim başımıza,
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin,

allaha binlerce şükürler olsunn...rabbim kucagınada almayı nasip etsinn..çok sevindimm canımm..eşine haberi verdin mii ??

kızlarrr..ben dr dan geldim şimdiii....klomenim cuma günü bitmiştii..maleseff bu ayda hiç yumoş yokkk bu ayda beklicem önümüzdeki ay iğneyle aşılama olacakk tabii yumoşş gelişirseee...

allaha binlerce şükürler olsunn...rabbim kucagınada almayı nasip etsinn..çok sevindimm canımm..eşine haberi verdin mii ??

verdim canım sabahtan tembihle gönderdi beni bak şaka yapma asla varsa yok deme yoksa var deme diye canım hamileyim diyorum tam 4 kere aradı sordu sahimi söylüyosun diye artık inandı da sağolsun çiçeklerimi alıp geldi iş yerine sende en güzel şekilde haberler verirsin tez vakitte inşallah rabbim başladığı gibi güzelliklerle sürdürsün hevesimiz yarıda kalmasın inşllah canım duanı ekksik etme kalpten dua ediyorum herkese

kızlarrr..ben dr dan geldim şimdiii....klomenim cuma günü bitmiştii..maleseff bu ayda hiç yumoş yokkk bu ayda beklicem önümüzdeki ay iğneyle aşılama olacakk tabii yumoşş gelişirseee...

Canım üzülmeyesin bak...demek ki bünyen tablet şeklinde olan düşük dozlara tepki vermiyor..bu çok normal çoğu kişide oluyor tatlım...iğneler daha kuvvetli inşallah bü sürü yumoşun olur şöyle en kalitelilerinden canım...Hayırlısını dile Allah'tan cnaım..

kızlarrr..ben dr dan geldim şimdiii....klomenim cuma günü bitmiştii..maleseff bu ayda hiç yumoş yokkk Bu ayda beklicem önümüzdeki ay iğneyle aşılama olacakk tabii yumoşş gelişirseee...

canım rabbim çaresini verir beklemek mesele değil bir gün olacağına inan doktorum 3 kere aşılama dedi ama her seferinde aşılamadan vazgeçti beklerim dedim olsun çaresi buysa beklemeye razı oldum çok inandım canım diledim inşllah herşey güzel gitsin hiçbirşey bitmedi canım benim için hergün yeni bir başlangıçtayım

bak gör güzelim iğne ile herşey o kadar kolay olacak ki. Yumuşun da bir değil 2 tane gelişicek gör bak:)

inşallah canımm..bende öyle ümid ediyorumm...bidahaki ay dediğin gibi olur inşallah...siz mucizelere sahipsinizz..rabbim dualarınızı geri çevirmezz..bizlere dua etmeyi unutmayınn...

aynen canımm heran dualarımdasınızzz...rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsinnn..bizlerde veririz inşallah böle güzel haberlerii...

doğru diyorsunn hepp hayırlısını diledikk..hayırlı değilmiş demekki..kendi kendime öyle dedim zaten..nasipde yoksa yumoşşda olsa belkide aşılama tutmayacakk..rabbim yüreklerimize serinlik versinn...kendimi buna alıştırmıştım..klomende 4 ayım..2 ayda yumoş oldu bu 2 ay olmadıı...nasipp iştee..üzülmedim diyememm...ama sanırım artık bu üzüntüyede alıştım...5 yıl dile kolay..her ay aynı hüzünn...

yaaof kızlar ben bugun bi salaklık yaptım aşılamamın 9. günü sırf merakımdan idrar testi yaptım negatif tabiki çok moralim bozuldu..erken bile olsa canımı sıktı işte.ayrıca hamile olan arkadaşımıda tebrik ederim mevlam sag saglim kucagına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…