Mutella kiz.bosver kimseyi dinleme, Rabbim izin verdigi zaman,siz hazir oldugunuz zaman dusunursunuz.
kendine bos yere stres yapma, buyukler hep ister torunu. ilkini yaparsin,ikinci beklenir.
sonucta siz buyuteceksiniz onu, karsindan sevmek gercekten cok kolay :)
takma bosver
yokki canim ya kapattim
onlar gecer heralde canm bende en sevdgm yemeklerden tiksndm valla nolcak blmyrmilknurrr22 son aylar encok.kilo alinan aylar zaten. bebekte hizli buyuyo,odem varsa oda kilo yapiyo, e doymakta bilmeyince sonuc kilooo ustune kilo :)
evet yemekleri biliyorum devam.ediyor,ama kokulari napcaz bilemedim
parfumler,yumusaticilar,soba kokusu.. hepsi cok agir geliyor simdi
Mutella
resimlerle baya problem.olmustu canim ya, face vardi ozamanlar.
sonra ig acayim dedim baktim yine olacak gibi degil kapattim.
boylesi daha iyi
ilknurrr22 aslinda biraz psikolojik bisi sanirim.ya nebileyim.
en iyisimi ilk aylar sevdigin yemekeri yeme ki sonra yiyememezlik olmasin
valla oldu bi kereMutella
resimlerle baya problem.olmustu canim ya, face vardi ozamanlar.
sonra ig acayim dedim baktim yine olacak gibi degil kapattim.
boylesi daha iyi
ilknurrr22 aslinda biraz psikolojik bisi sanirim.ya nebileyim.
en iyisimi ilk aylar sevdigin yemekeri yeme ki sonra yiyememezlik olmasin
Yaaa, teh. Göremicez mi yani seni bebişini falan?
yaa
cok istiyorum bende ama malesef canim
Yaa kızlar uzuun zamandır rüyamda kendimi hamile görüyorum. Ama hep bi sorun oluyor bi gün kendi kendine doğdu, bi gün düşük yaptığımı gördüm hem rüyamda hem uyanınca çok ağladım. Dün gece yine hamile olduğumu gördüm ve 4 aylık falanmış hatta. Yine bi sorun vardı ama hatırlamıyorum. Neden acaba korkuyor muyum hamile kalmaktan?
Ben senin ruyana yorum yazcaktm unuttm canım bende hamile oldgmu öğrenmeden önce rüyamda gormstm hamile oldgmu hatta kayinvalidemde gormstu aynı zamanlarda test yapcagm günde 3 kere test yaptgimi gordm rüyamda poztf ckyodu sabah dayanamayip yapmstm istyo msn blmyrm ama
İsim düşündünüz mü kuzum?
Bende uzandm karnımi kasimamak için cirpiniyorumTv de neseli ayakları izliyorum canim sen napiyosun?
Igne saatini bekliyorum bir de
Bende uzandm karnımi kasimamak için cirpiniyorum
Evet canm çatlak olusyoKaşısan ne olur zarari mi var :)
Evet canm çatlak olusyo
Kasindkca bsyler suruyorm mecburen kasiyinca daha çok yrtiliyo Canm goguslerim öyle çok kasindi hiç umursamadim hatta gece uykuda bile nasl kasyosam hep cizmsm tirnaklarmla catladi hepHic duymamistim daha once insan kasininca da duramaz ki yaw kasimadan :)
Kasindkca bsyler suruyorm mecburen kasiyinca daha çok yrtiliyo Canm goguslerim öyle çok kasindi hiç umursamadim hatta gece uykuda bile nasl kasyosam hep cizmsm tirnaklarmla catladi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?