- 30 Ocak 2015
- 19.920
- 29.055
- 798
- 29
Muzu çok severim sütü hayatım boyunca sevemedimhmm bende bebişle alakalı bir durum mu acaba diye düşünmüştüm...
Ama sen yine de sütü ihmal etme, ben çok fena tiksinmiştim... Yeni yeni başladım... Bebişin gelişimi için önemli muz ve süt :) Gerçi ben muz yemiyorum (şekerden dolayı )
Ayy uzaklaşmasınlar yaaa, gitmesinler biyere... Daha dur...ilknurrr22 koy bakalim canim.belki bisi olmaz.
disim benimde oyle,disari cikinca geciyor. sanirim bu 20'liklerin bize jesti
Mia-
aslinda bende oyleyim canim,daha dogrusu cevremdekileri kiskaniyorum sanirim,hele nasipse bebis gelince onu iyice kiskanirim.
onun beklemekle gececegini sanmiyorum :)
birde nekadar haIr hissedersen hisset,iki cizgi cikinca ve hamilelik boyunca kafanda bir acaba hazirmiydim oluyor.
o yuzden hayirlisi artik,hazir oldugunuz zaman nasip eder insallah Rabbim
duman91 sorma sorma, omuda heryere surukluyorum pesimde,neyse simdi gezsinler bizle, buyuyunce annene babaya bakan yok :)
kucukken sevdik sevdik,sonraa uzaklasiyolar evden :)
kac kilo aldin canim, tabi simdi yuruyuste pek olmuyor havalar yagisli, gobusler iyice sertlesecek.
@Ladypurple aklima geldi bugun,o agustos sicaklarinda ayini ne zor cikarmistir. Rabbim yardimcimiz oluyor iste.
iyi bari simdi serin
Nesquiki aldm iciyim diye bi kere içtim unuttmilknurrr22 canim sutu bende icemiyorum, ama nesquikle icmeye basladim.gunde 2-3 bardak icsem doymam sanirim. oyle denesene
Bu gdsle öyle yapcam kapıyı söküp getrmeyimde dışı cekcem diyeeskiler gibi disi kapiya bagla cek
o nerden aklima geldiyse
Alemsin kız neyse yoğurt yoğurttur :)Muzu çok severim sütü hayatım boyunca sevemedimpeynirinde her çeşidini çok severim yoğurdu da hazır yoğurt severim
Sobayi bende istyrm aslında ama burda olcak gibi deglAyy uzaklaşmasınlar yaaa, gitmesinler biyere... Daha dur...
Canım 10 kilo aldım ama tabi biraz daha fazla olabilir... Evet ama işe yürüyerek gidip geliyorum... Hatta biraz önce eşime yolu uzatarak gidelim dedim:))) Tabi daha çok soğunca nasıl olcak bilemiyorum....
Hiç sorma tam en sıcak zamanlarıydı, bizde de en soğuk dönem olcak.. Şimdiden evin içi buz gibi... hem doğalgazı açıcaz ayrı soba da kurcaz canım...
Dondurma bende çok yedm ilk zamanlar sonra.aldm. aldm koydm dolaba smdi iki kutu var duruyo yenmez artkAlemsin kız neyse yoğurt yoğurttur :)
Bende keçi sütlü dondurma yedim hep, süt içemediğim zamanlar...
aslinda bende oyleyim canim,daha dogrusu cevremdekileri kiskaniyorum sanirim,hele nasipse bebis gelince onu iyice kiskanirim.
onun beklemekle gececegini sanmiyorum :)
birde nekadar haIr hissedersen hisset,iki cizgi cikinca ve hamilelik boyunca kafanda bir acaba hazirmiydim oluyor.
o yuzden hayirlisi artik,hazir oldugunuz zaman nasip eder insallah Rabbim
Sobayi bende istyrm aslında ama burda olcak gibi degl
Neden ki canım? sende elektrikli sobalarla falan takviye yapabilirsin... Ben çok üşüyen biriyim kesin bizim kızı da kat kat giydiririmDondurma bende çok yedm ilk zamanlar sonra.aldm. aldm koydm dolaba smdi iki kutu var duruyo yenmez artk
Canim bizim ev hep duvar kagidi sobada is demek onun icin yakamam Bende de çıkar mi ki şeker acaba ne zaman yapiyolarki bu şeker yuklemesiniNeden ki canım? sende elektrikli sobalarla falan takviye yapabilirsin... Ben çok üşüyen biriyim kesin bizim kızı da kat kat giydiririm
Ayyy benim için mevsim farketmez battaniyenin altına geçerim yine yerim ...(Tabi artık onu da şekerden dolayı yiyemiyorum)
Bebegn gelişimine iyi geliyo diye herşeyi.yiyip içelim sonra siselmduman91
diimi hele.nasipse gelsinler bakalim.
ah ah bir zamanlar bende 10 kilo almistim
masallah canim, olsun yuruyus var madem sabah aksam illa yarari oluyor.
bak okula basladigimdan beri biraz daha yavas aliyorum cok sukur ben,surekli hareketteyim cunki.
evde ye yat ye yat durumundaydim.
sahi siz evdesiniz artik,sobanin yerini bisi tutmuyo canim ya, hele ki ev daha zor isiniyor.
SirriEyvan kuzum sizde sobaylandiniz degilmi,varmi degisme bu yil bebis gelince,yoksa devammi sobaya.
ilknurrr22 ic canim ic, hic olmadi sabahlari birer kasik zeytinyagi ic.
bebegin gelisimine faydali.
ne yersen kâr yani :)
heh evet kapi yerinden cikar,20lik cikmaz :)
Selamm :)Selaaaam, hem de bilgisayardaaan
ilknurrr22 olsun sen ye
bak daha gobusun yok,senin yerinde olsam.neler yemezdim
Mutella
ooo harika :)
aldinizmi canim,hadi hayirlisi olsun :)
Oo hamarat gelincikSelaaaam, hem de bilgisayardaaan
ya o kadar cok yiyorm ki bu aralar canm anlatamamilknurrr22 olsun sen ye
bak daha gobusun yok,senin yerinde olsam.neler yemezdim
Mutella
ooo harika :)
aldinizmi canim,hadi hayirlisi olsun :)
Oo hamarat gelincikgördüm dünkü yaptığını , artistttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?