2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Muzu çok severim sütü hayatım boyunca sevemedim peynirinde her çeşidini çok severim yoğurdu da hazır yoğurt severim

Ayy uzaklaşmasınlar yaaa, gitmesinler biyere... Daha dur...
Canım 10 kilo aldım ama tabi biraz daha fazla olabilir... Evet ama işe yürüyerek gidip geliyorum... Hatta biraz önce eşime yolu uzatarak gidelim dedim:))) Tabi daha çok soğunca nasıl olcak bilemiyorum....
Hiç sorma tam en sıcak zamanlarıydı, bizde de en soğuk dönem olcak.. Şimdiden evin içi buz gibi... hem doğalgazı açıcaz ayrı soba da kurcaz canım...

Muzu çok severim sütü hayatım boyunca sevemedim peynirinde her çeşidini çok severim yoğurdu da hazır yoğurt severim
Alemsin kız neyse yoğurt yoğurttur :)
Bende keçi sütlü dondurma yedim hep, süt içemediğim zamanlar...

Sobayi bende istyrm aslında ama burda olcak gibi degl

Artık bol bol yıkarım :) neyse ben eve kaçıyorum canım. Kendinize iyi bakın

Sobayi bende istyrm aslında ama burda olcak gibi degl
Dondurma bende çok yedm ilk zamanlar sonra.aldm. aldm koydm dolaba smdi iki kutu var duruyo yenmez artk
Neden ki canım? sende elektrikli sobalarla falan takviye yapabilirsin... Ben çok üşüyen biriyim kesin bizim kızı da kat kat giydiririm

Ayyy benim için mevsim farketmez battaniyenin altına geçerim yine yerim ... (Tabi artık onu da şekerden dolayı yiyemiyorum)

duman91
diimi hele.nasipse gelsinler bakalim.
ah ah bir zamanlar bende 10 kilo almistim
masallah canim, olsun yuruyus var madem sabah aksam illa yarari oluyor.
bak okula basladigimdan beri biraz daha yavas aliyorum cok sukur ben,surekli hareketteyim cunki.
evde ye yat ye yat durumundaydim.

sahi siz evdesiniz artik,sobanin yerini bisi tutmuyo canim ya, hele ki ev daha zor isiniyor.
SirriEyvan kuzum sizde sobaylandiniz degilmi,varmi degisme bu yil bebis gelince,yoksa devammi sobaya.

ilknurrr22 ic canim ic, hic olmadi sabahlari birer kasik zeytinyagi ic.
bebegin gelisimine faydali.
ne yersen kâr yani :)

heh evet kapi yerinden cikar,20lik cikmaz :)

Canim bizim ev hep duvar kagidi sobada is demek onun icin yakamam Bende de çıkar mi ki şeker acaba ne zaman yapiyolarki bu şeker yuklemesini

Bebegn gelişimine iyi geliyo diye herşeyi.yiyip içelim sonra siselm annem sagolsn o.kadar yiyorm daha fazla.yiyim diye.ugrasyo iki kişilik yememi beklyo

ilknurrr22 olsun sen ye
bak daha gobusun yok,senin yerinde olsam.neler yemezdim

Mutella
ooo harika :)
aldinizmi canim,hadi hayirlisi olsun :)

Aldık canım ama dün dizi izlerken iki kez dondu bugün götürcez aldığımız yere tekrar. İnşallah kısa zamanda sorun düzelir de kavuşurum tekrar bilgisayarıma
Şimdilik götürmeden önceki son demleri yaşıyoruz kendisiyle.

Yaa kızlar uzuun zamandır rüyamda kendimi hamile görüyorum. Ama hep bi sorun oluyor bi gün kendi kendine doğdu, bi gün düşük yaptığımı gördüm hem rüyamda hem uyanınca çok ağladım. Dün gece yine hamile olduğumu gördüm ve 4 aylık falanmış hatta. Yine bi sorun vardı ama hatırlamıyorum. Neden acaba korkuyor muyum hamile kalmaktan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…