2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

@sumeyra1990 neyi yikarsin canim ben anlamadim ya

Mutella hadi ya, leptopmu aldiniz canim.leptoplar yeni alininca biraz sinir bozucu olabiliyor.
ilk aldiimizda bizimde surekli bisiler indiriyodu,nerdeyse 1 hafta dogru duzgun kullanamadik.
goturun bakalim belki yoktur bisii.

Tabi canım laptop. Masaüstünün yükünü pisliğini kalabalığını çekemem hiç valla
Hem de mavii
Aslında beni bilen bilir morunu alacaktım ama kalmamış

Yani çok aman aman bi yürüyüş değil ama en azından hareket ediyorum... Ahh eşim aradı şimdi, ben önden gideyim demiştim yolu uzatarak, yok beraber gidelim demişti.. Şimdi yeniden aradı süt getiriyorum elim dolu diye... Akşam akşam sinir etti... Eee zaten biliyordun sütü ne diye bana engel oldun ki... Neyse sakin olcam..

ben hic yürümüyorm ya

Canim bizim ev hep duvar kagidi sobada is demek onun icin yakamam Bende de çıkar mi ki şeker acaba ne zaman yapiyolarki bu şeker yuklemesini
Hmm anladım canım...
Canım 24-28 haftalarda eğer doktorun uygun görürse yükleme yaptırıyor... İnşAllah çıkmaz, yoksa onu yeme, bunu yeme deyip duruyorum kendime hep.. Birde etrafa laf anlatmak en sinir bozucu kısmı... Bişey olmaz, her hamilelikte olabilir, sen ye, çocuğu aç bırakma diyenden geçilmiyor...

doktordan iyi mi bilcekler sen milletin lafına bakma canım bende snr oluyorm sem bsy yemyn mu cocuk zyf olcak yesene diye zorluyolar zaten yiyorm hemde baya cok ama napıyım doktor gelisimnde bi skntı olsa zaten söyler

Mutella hayira cikar insallah canim.
belki cok takiyosundur kafana,o yuzden ruyalarina giriyordur.
hem korkulu dusun sonu iyidir, kotu dusunme.
belki hamisssindir bellimi olur.

heh sendemi morcusun
bende moru cok severim, olsun maviyle idare eet.
mavi oldugu icin yapiyodur o problemi,biraz istenmeyerek alinmis Sonucta

ilknurrr22 oh afiyet olsun :)
aksamlari evet yedikce yiyesi geliyor insanin ama sonrasinda masadan kalkmayi hesaba katmiyoruz

bu aralar bende bi siskinlk oluyo biraz bisey yesem sanki dünyaları yems gibi olyorm

Ya takıyorum çok, hem istiyorum hem istemiyorum. Anneler baskı yapıyor
Hem de nasıl mor instagramın var mıydı?

duman91 olsun canim yine hic yoktan buda bisii :)
sakiiin,sinir yok ,sakinles bakayim :)

ilknurrr22 miden kuculiyo canim,rahim.buyudukce.
tabi o kuculdukce istahimiz nasil bukadar aciliyor anlamiyorum

soba soba dedik benim burnuma yine is kokusu geldi.
napacam ben ya, ilk aylar mide bulanti zamanlarimda soba tutuyodu o kokudan acayip tiksindim.
simdi disardan bazen o koku geliyor yine .. dogunca gecermi acaba bu durum

duman91 olsun canim yine hic yoktan buda bisii :)
sakiiin,sinir yok ,sakinles bakayim :)

ilknurrr22 miden kuculiyo canim,rahim.buyudukce.
tabi o kuculdukce istahimiz nasil bukadar aciliyor anlamiyorum
oyle mi oluyoms ee son aylarda nasl cok kilo alınıyo o zaman benm arkadas 7 bcuk aylık hamileydi 6 kilo aldı sonra 1 bucuk ayda 10 kilo alms

soba soba dedik benim burnuma yine is kokusu geldi.
napacam ben ya, ilk aylar mide bulanti zamanlarimda soba tutuyodu o kokudan acayip tiksindim.
simdi disardan bazen o koku geliyor yine .. dogunca gecermi acaba bu durum
onu blmyrmda hamileyken tiksndgn yemekten dogmdan snrada tiksinmeye dvam edymssn

Mutella kiz.bosver kimseyi dinleme, Rabbim izin verdigi zaman,siz hazir oldugunuz zaman dusunursunuz.
kendine bos yere stres yapma, buyukler hep ister torunu. ilkini yaparsin,ikinci beklenir.
sonucta siz buyuteceksiniz onu, karsindan sevmek gercekten cok kolay :)
takma bosver

yokki canim ya kapattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…