@sumeyra1990 neyi yikarsin canim ben anlamadim ya
Mutella hadi ya, leptopmu aldiniz canim.leptoplar yeni alininca biraz sinir bozucu olabiliyor.
ilk aldiimizda bizimde surekli bisiler indiriyodu,nerdeyse 1 hafta dogru duzgun kullanamadik.
goturun bakalim belki yoktur bisii.
Yani çok aman aman bi yürüyüş değil ama en azından hareket ediyorum... Ahh eşim aradı şimdi, ben önden gideyim demiştim yolu uzatarak, yok beraber gidelim demişti.. Şimdi yeniden aradı süt getiriyorum elim dolu diye... Akşam akşam sinir etti... Eee zaten biliyordun sütü ne diye bana engel oldun ki... Neyse sakin olcam..duman91
diimi hele.nasipse gelsinler bakalim.
ah ah bir zamanlar bende 10 kilo almistim
masallah canim, olsun yuruyus var madem sabah aksam illa yarari oluyor.
bak okula basladigimdan beri biraz daha yavas aliyorum cok sukur ben,surekli hareketteyim cunki.
evde ye yat ye yat durumundaydim.
sahi siz evdesiniz artik,sobanin yerini bisi tutmuyo canim ya, hele ki ev daha zor isiniyor.
@SirriEyvan kuzum sizde sobaylandiniz degilmi,varmi degisme bu yil bebis gelince,yoksa devammi sobaya.
ilknurrr22 ic canim ic, hic olmadi sabahlari birer kasik zeytinyagi ic.
bebegin gelisimine faydali.
ne yersen kâr yani :)
heh evet kapi yerinden cikar,20lik cikmaz :)
ben hic yürümüyorm yaYani çok aman aman bi yürüyüş değil ama en azından hareket ediyorum... Ahh eşim aradı şimdi, ben önden gideyim demiştim yolu uzatarak, yok beraber gidelim demişti.. Şimdi yeniden aradı süt getiriyorum elim dolu diye... Akşam akşam sinir etti... Eee zaten biliyordun sütü ne diye bana engel oldun ki... Neyse sakin olcam..
Bugün bi arkadaşım daha sitem etti bana sen gibi, telime format attırdım.hafızaya ayıtlı olan vatandaşlar silindiİnsan vassaplardan filan yazar, hıh
Hmm anladım canım...Canim bizim ev hep duvar kagidi sobada is demek onun icin yakamam Bende de çıkar mi ki şeker acaba ne zaman yapiyolarki bu şeker yuklemesini
Bugün bi arkadaşım daha sitem etti bana sen gibi, telime format attırdım.hafızaya ayıtlı olan vatandaşlar silindisen yaz bana kaydedeyim canısı
Canım normal doğum istiyorsan yürüyüş önemli...ben hic yürümüyorm ya
doktordan iyi mi bilcekler sen milletin lafına bakma canım bende snr oluyorm sem bsy yemyn mu cocuk zyf olcak yesene diye zorluyolar zaten yiyorm hemde baya cok ama napıyım doktor gelisimnde bi skntı olsa zaten söylerHmm anladım canım...
Canım 24-28 haftalarda eğer doktorun uygun görürse yükleme yaptırıyor... İnşAllah çıkmaz, yoksa onu yeme, bunu yeme deyip duruyorum kendime hep.. Birde etrafa laf anlatmak en sinir bozucu kısmı... Bişey olmaz, her hamilelikte olabilir, sen ye, çocuğu aç bırakma diyenden geçilmiyor...
istyrm ama evde aslnda aksama kadar sürekli hareket halindeym dısarda yürümedgm icin sürekli gezyrm evdeCanım normal doğum istiyorsan yürüyüş önemli...
bu aralar bende bi siskinlk oluyo biraz bisey yesem sanki dünyaları yems gibi olyormMutella hayira cikar insallah canim.
belki cok takiyosundur kafana,o yuzden ruyalarina giriyordur.
hem korkulu dusun sonu iyidir, kotu dusunme.
belki hamisssindir bellimi olur.
heh sendemi morcusun
bende moru cok severim, olsun maviyle idare eet.
mavi oldugu icin yapiyodur o problemi,biraz istenmeyerek alinmis Sonucta
ilknurrr22 oh afiyet olsun :)
aksamlari evet yedikce yiyesi geliyor insanin ama sonrasinda masadan kalkmayi hesaba katmiyoruz
Mutella hayira cikar insallah canim.
belki cok takiyosundur kafana,o yuzden ruyalarina giriyordur.
hem korkulu dusun sonu iyidir, kotu dusunme.
belki hamisssindir bellimi olur.
heh sendemi morcusun
bende moru cok severim, olsun maviyle idare eet.
mavi oldugu icin yapiyodur o problemi,biraz istenmeyerek alinmis Sonucta
ilknurrr22 oh afiyet olsun :)
aksamlari evet yedikce yiyesi geliyor insanin ama sonrasinda masadan kalkmayi hesaba katmiyoruz
oyle mi oluyomsduman91 olsun canim yine hic yoktan buda bisii :)
sakiiin,sinir yok ,sakinles bakayim :)
ilknurrr22 miden kuculiyo canim,rahim.buyudukce.
tabi o kuculdukce istahimiz nasil bukadar aciliyor anlamiyorum
onu blmyrmda hamileyken tiksndgn yemekten dogmdan snrada tiksinmeye dvam edymssnsoba soba dedik benim burnuma yine is kokusu geldi.
napacam ben ya, ilk aylar mide bulanti zamanlarimda soba tutuyodu o kokudan acayip tiksindim.
simdi disardan bazen o koku geliyor yine .. dogunca gecermi acaba bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?