2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tas kebabı istedi eşim :):) dün akşamdan haşladım eti, bugün de yapcam bakalım canım.

İnşallah bulursun canım

Çok güzel olacaktır canım et tavuk akşamdan halledilebilir sonuçta işini de kolaylaştırmış oldun
Evet canımcım, eve gidince bide haşlanmasını beklemiyim diye akşamdan haşladım, şimdi sadece soğan-biber kavurup suyunu eklicem,o kadar :)

Hiç yapmadığım şeyleri yapmaya korkuyorum nedense
İyi pişsin yumuşacık olsun diyeymiş :)

Korkma yahu bi şekilde yanlış doğru tutturucaz. Sonuçta çalışan bayanlarız, yemek yapmak için öğrenmek için uzun uzadıya vaktimiz yok. Çok şükür elimizden de gelmiyor değil kuzum. Zamanla olacak hepsi ama biraz cesaretli ol yaaa
Hımm ilk defa duydum kuzum

Seninde menü güzelmiş kuzu. Cidden o kadar yemek yiyo musunuz kuzum? Biber dolması yaptım 3. gün bugün hala var bitmedi. Ne bereketliymiş Hemde minnacıktı biberlerim ve az almıştım. Yanına da minnacık kabak oydum yaptım. Hala daha var bugünde ortaya koyucam o şekilde biter diye umuyorum

Gel kuzum gel tabi Yanına da eşimin en sevdiği bol şehriyeli pirinç pilavı ve vazgeçilmezimiz yoğurt var

Canım ben az yapıyorum 2 kişilik 2 gün gidecek kadar mesela biber dolmasını eğer tek başına cacıkla falan tüketeceksek toplam 8 tane dolduruyorum ama yanına ek yemek varsa 6 tane dolduruyorum 2 tanesini eşim yiyor ben 1 tane bu şekilde 2 gün gidiyor 3.güne genelde bizde yemek kalmaz pilavımı 1 bardak yaparım 2 gün gider bize makarnayı yarım paket haşlarım falan yanına yemekle rahatça yenir onlarfasulye yarım kilo ancadır mesela 2 günde biter yanına birşeyle yine çorba yapmıyorum cacığı sık tüketiriz doyurmuyor

Ohh pilav üstü yapardım kesinCacığımı da alayım geleyim

bugün,yarın menümüz bu.
perşembe günüm var.
cuma+cumartesi ablamdayız.
pazar akşamına nohut yapıyım bari

Ellerine sağlık :)) Yok yok çekmedi benim de tas kebabına patates koyuyor musun nasıl yapıyorsun?

ilk kez yapcam, patates koymayacağım fakat kızartıp kenaarına koycam.yemek içerisinde pişmiş patates sevmem pek

Aynen geçen haftadan yapamadığım musakkayı taaaa dün akşam yaptım bugün yicez nasipse :)))
Bende de kaldı o soslu musakka annemler yemeğe geldi hafta da 2 kere kıymalı bir şey olmasın dedim erteledim önümüzdeki hafta yapacağımya biri geliyor ya biz gidiyoruz böyle listem sarkabiliyor dün yapacaktım yeşil fasulyeyi falan minübüsüm gelmedi eşim geç kalacaksın uğraşma gelince dedi sağolsun çiğ köfte partisi verdik kendimize yoğurt çorbamızda vardı

ilk kez yapcam, patates koymayacağım fakat kızartıp kenaarına koycam.yemek içerisinde pişmiş patates sevmem pek
Hmm yıllar önce bi denemem olmuştu, hüsranla sonuçlanmıştı o yüzden sordum canım. netten bi bakayım nasıl yapılıyormuş

Olsun listen sarksın ki sonuna ekleme yaparsın yeni listenin baştan düşünmek yerine
Bende hep ya kuru fasulyeyi böyle erteliyorum ya da patlıcanla yapılan kızartılmış yemekleri öyle denk geliyor...
Ayyyy Çi ğ köftee demeyin.... içim dışım çiğ köfte olmuştu bir zamanlar... Ama afiyet olsun size... Canım yoğurt çorbasını normal yoğurttan mı yapıyorsun peki yoksa süzme yoğurttan mı ?

Aynen kuzum anlattığın gibiyim bende az yapıyorum. Yarım paket makarna bile çok geliyor

Dediğim gibi biber dolmalarım çok ufaktı 9 taneydi. Hala 3 tane duruyor ve bugün 3. gün. Yarım kilodan alırım herşeyimi ve hep 2 günlük yaparım yemeklerimi ama hepte 3. güne ufakta olsa ana yemeğimden kalır Onu da ufak bi servis tabağında ortaya koyarım

Bugün bizde cacık yok. Dün cacık vardı bugün yoğurt koymayı düşünüyorum. Ama eşim cacık isterse oda olabilir

bugün,yarın menümüz bu.
perşembe günüm var.
cuma+cumartesi ablamdayız.

pazar akşamına nohut yapıyım bari

Ohh ne güzel Bende kaçsam birilerine bu haftayı kapatsam Ay ne fenayız yahu Daha annemler dışında kimseye de yemeğe gitmişliğim yoktur. Annem bile her gün arar gelin yemeğe diye ama alışmak istemiyorum

bebişin doğumgünü var,cumartesi. ona hazırlık yapcaz:) yoksa 2 gün gitmezdik.
bencede alışmayın,sonra devamı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…