tas kebabı istedi eşim :):) dün akşamdan haşladım eti, bugün de yapcam bakalım canım.Bizde de yeşil fasulye var yanına ya mantı ya da havuçlu pilav yapacağımDünden çiğ köfte var bir de yanına göbek salata yapıcam
Boncuk etli ne yemeği yapıyorsun senBüşüm seninde menün çok güzel eşim nohut yese akşamdan yapıcam bende ama işte Bende size geliyim mi
İnşallah bulursun canımNumarasını blrsam arıcam bulamazsanız gtcem mecbr
Çok güzel olacaktır canım et tavuk akşamdan halledilebilir sonuçta işini de kolaylaştırmış olduntas kebabı istedi eşim :):) dün akşamdan haşladım eti, bugün de yapcam bakalım canım.
Evet canımcım, eve gidince bide haşlanmasını beklemiyim diye akşamdan haşladım, şimdi sadece soğan-biber kavurup suyunu eklicem,o kadar :)İnşallah bulursun canım
Çok güzel olacaktır canım et tavuk akşamdan halledilebilir sonuçta işini de kolaylaştırmış oldun
Hiç yapmadığım şeyleri yapmaya korkuyorum nedense
İyi pişsin yumuşacık olsun diyeymiş :)
Bizde de yeşil fasulye var yanına ya mantı ya da havuçlu pilav yapacağımDünden çiğ köfte var bir de yanına göbek salata yapıcam
Boncuk etli ne yemeği yapıyorsun senBüşüm seninde menün çok güzel eşim nohut yese akşamdan yapıcam bende ama işte Bende size geliyim mi
Evet canım kolay işin yanına pilav falan mı yapacaksınEvet canımcım, eve gidince bide haşlanmasını beklemiyim diye akşamdan haşladım, şimdi sadece soğan-biber kavurup suyunu eklicem,o kadar :)
tabikisiii , tas kebabı-pilav+cacıkEvet canım kolay işin yanına pilav falan mı yapacaksın
Canım ben az yapıyorum 2 kişilik 2 gün gidecek kadar mesela biber dolmasını eğer tek başına cacıkla falan tüketeceksek toplam 8 tane dolduruyorum ama yanına ek yemek varsa 6 tane dolduruyorum 2 tanesini eşim yiyor ben 1 tane bu şekilde 2 gün gidiyor 3.güne genelde bizde yemek kalmaz pilavımı 1 bardak yaparım 2 gün gider bize makarnayı yarım paket haşlarım falan yanına yemekle rahatça yenir onlarSeninde menü güzelmiş kuzu. Cidden o kadar yemek yiyo musunuz kuzum? Biber dolması yaptım 3. gün bugün hala var bitmedi. Ne bereketliymişHemde minnacıktı biberlerim ve az almıştım. Yanına da minnacık kabak oydum yaptım. Hala daha var bugünde ortaya koyucam o şekilde biter diye umuyorum
Gel kuzum gel tabiYanına da eşimin en sevdiği bol şehriyeli pirinç pilavı ve vazgeçilmezimiz yoğurt var
Ben hep burada konuşuyorum alıştılartabikisiii , tas kebabı-pilav+cacık
hamilelerin canı çekcek
Ellerine sağlık :)) Yok yok çekmedi benim de tas kebabına patates koyuyor musun nasıl yapıyorsun?tabikisiii , tas kebabı-pilav+cacık
hamilelerin canı çekcek
bugün,yarın menümüz bu.
Korkma yahu bi şekilde yanlış doğru tutturucaz. Sonuçta çalışan bayanlarız, yemek yapmak için öğrenmek için uzun uzadıya vaktimiz yok. Çok şükür elimizden de gelmiyor değil kuzum. Zamanla olacak hepsi ama biraz cesaretli ol yaaa
Hımm ilk defa duydum kuzum
Seninde menü güzelmiş kuzu. Cidden o kadar yemek yiyo musunuz kuzum? Biber dolması yaptım 3. gün bugün hala var bitmedi. Ne bereketliymişHemde minnacıktı biberlerim ve az almıştım. Yanına da minnacık kabak oydum yaptım. Hala daha var bugünde ortaya koyucam o şekilde biter diye umuyorum
Gel kuzum gel tabiYanına da eşimin en sevdiği bol şehriyeli pirinç pilavı ve vazgeçilmezimiz yoğurt var
Aynen geçen haftadan yapamadığım musakkayı taaaa dün akşam yaptım bugün yicez nasipse :)))Ben hep burada konuşuyorum alıştılarEe evli olunca yemek temizlik bebişler konuşuluyor ne yapalım
Ellerine sağlık :)) Yok yok çekmedi benim de tas kebabına patates koyuyor musun nasıl yapıyorsun?
hoşgeldiniiiizBen de agustos gelini olarak aranıza katılım . Merhaba arkadaşlar
Bende de kaldı o soslu musakkaAynen geçen haftadan yapamadığım musakkayı taaaa dün akşam yaptım bugün yicez nasipse :)))
Hmm yıllar önce bi denemem olmuştu, hüsranla sonuçlanmıştı o yüzden sordum canım. netten bi bakayım nasıl yapılıyormuş
ilk kez yapcam, patates koymayacağım fakat kızartıp kenaarına koycam.yemek içerisinde pişmiş patates sevmem pek
Olsun listen sarksın ki sonuna ekleme yaparsın yeni listenin baştan düşünmek yerineBende de kaldı o soslu musakkaannemler yemeğe geldi hafta da 2 kere kıymalı bir şey olmasın dedim erteledim önümüzdeki hafta yapacağım ya biri geliyor ya biz gidiyoruz böyle listem sarkabiliyor dün yapacaktım yeşil fasulyeyi falan minübüsüm gelmedi eşim geç kalacaksın uğraşma gelince dedi sağolsun çiğ köfte partisi verdik kendimize yoğurt çorbamızda vardı
Canım ben az yapıyorum 2 kişilik 2 gün gidecek kadar mesela biber dolmasını eğer tek başına cacıkla falan tüketeceksek toplam 8 tane dolduruyorum ama yanına ek yemek varsa 6 tane dolduruyorum 2 tanesini eşim yiyor ben 1 tane bu şekilde 2 gün gidiyor 3.güne genelde bizde yemek kalmaz pilavımı 1 bardak yaparım 2 gün gider bize makarnayı yarım paket haşlarım falan yanına yemekle rahatça yenir onlarfasulye yarım kilo ancadır mesela 2 günde biter yanına birşeyle yine çorba yapmıyorum cacığı sık tüketiriz doyurmuyor
Ohh pilav üstü yapardım kesinCacığımı da alayım geleyim
bugün,yarın menümüz bu.
perşembe günüm var.
cuma+cumartesi ablamdayız.
pazar akşamına nohut yapıyım bari
bende beceremezsem diye korkuyorum işteHmm yıllar önce bi denemem olmuştu, hüsranla sonuçlanmıştı o yüzden sordum canım. netten bi bakayım nasıl yapılıyormuş
bebişin doğumgünü var,cumartesi. ona hazırlık yapcaz:) yoksa 2 gün gitmezdik.
Aynen kuzum anlattığın gibiyim bende az yapıyorum. Yarım paket makarna bile çok geliyor
Dediğim gibi biber dolmalarım çok ufaktı 9 taneydi. Hala 3 tane duruyor ve bugün 3. gün. Yarım kilodan alırım herşeyimi ve hep 2 günlük yaparım yemeklerimi ama hepte 3. güne ufakta olsa ana yemeğimden kalırOnu da ufak bi servis tabağında ortaya koyarım
Bugün bizde cacık yok. Dün cacık vardı bugün yoğurt koymayı düşünüyorum. Ama eşim cacık isterse oda olabilir
Ohh ne güzelBende kaçsam birilerine bu haftayı kapatsam Ay ne fenayız yahu Daha annemler dışında kimseye de yemeğe gitmişliğim yoktur. Annem bile her gün arar gelin yemeğe diye ama alışmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?