çok kötüsünnnnnBende arkadaşımdan kaptım fikri çokta yakıştı vallahiKenarlarına bolca soslardan ek az kuru kalıyor gibi ama ortası şahaneydi iyice ağız sulandırayım bende gider tekrar yaparmışım kıyma çıkarsaydım olurdu buzdolabına Üzerinde haşlanmasına gerek yoktur yazması önemli
Ben doyurdum karnımı keyfim yerindeçok kötüsünnnnnçok açım zaten
tamam ,dikkat edicem alırken kuzuşş
Catlicagi varsa çatlar ama biz önlemini alalım yinede kasidikca daha çok catlyo bencenehirnil111 zaten hep lastikli aldim kuzum,hepsinin lastiklerini cikardim,nasise dogumdan sonra takarim.
simdi almak istemiyorum nekadar giyerim belli.degil,kalir sonra.
gerci gecen aldim ama lastigini cikarmama ragmen oturunca rahatsiz ediyor,kali oyle duruyor simdi.
@sumeyra1990 bizde elektrikliyi aciyoruz, kapatmatikca iyi ama kapatinca yine buzz.
battaniye tvnin karsisinda duruyor uzuuun zamandir,sicacik daha iyi :)
ilknurrr22 evet biseylerle oyalaninca unutuyor insan.
hos bazi yerlerimi kasimadim ama yine catladi,yanii olacagi varsa kacisimiz yok ..neyse saglik olsun
Ben hepsini bir koymuştum ocağa, tabi patatesler önceden piştiği için nişastasından sanırım böyle karman çorman bişey olmuştu... :))) Kızartmamıştım... Ama tadı güzeldi, görüntü facia....bende beceremezsem diye korkuyorum işte
yarın yazarım sonucu:)
neden olmamış ki senin yaptığın
Hmm mezelerde pek güzel olmayabilir süzme yoğurt, ama ben çorbada seviyorum, o yüzden normal yoğurttan hiç yapmadım sorayım dedim.. Denemek lazım... Gerçi yoğurt yapana kadar evde ki bitmiş oluyor, biraz ekşiyince de güzel oluyor :))Evet öyle oluyor aylık yapıyorum zaten atlasam da sonraki haftaya kalmış oluyor düşünmüyorum rahatımDenk gelir işte bende de bazen oluyor öyle Normal yoğurttan yapıyorum canım süzmeyi biber mezesine kullandım sevmedim ya süzme yoğurda damağım alışamadı bir türlü
Makarna bize de çok geliyor eşim çünkü çok makarna sevmiyor dediğin gibi sonraki gün ortaya koyarsın çeşit bol olur ne yapacaksın ileri de bebişler gelince bugünler de aranırHer akşam sarımsaklı bir şey var bizde ya olmadı cacık yapıyorum koyuyorum antibiyotik gibi
tam konusuna denk gelmişsin tatlım :)Zerence bak daha gecen gun dusunuyodum nohut nasil daha kolay piser diye,deeyeyim ekmekle karbonati boncugum.
bildigin biraz ekmegi koyuyorsun uzerine oylemi.
buarada tas kebabini benimde yapasim geliyor.
etlerim dogranmis halde hazir nezamadir duruyor ama hala cesaret edemedim. cok zor gibi geliyor.
bizim.buaksamki menu kv deden..
babaannem kv'demi cok sever,gecenlerde elime para sIkistirdi bununla tavuk alin beraber yiyin,benden olsun diye
alem su yaslilar ya :)
Afiyet olsun tatlım :) çay içtim bendeBen doyurdum karnımı keyfim yerindeKahve yapıcam kendime gel Tas kebabını bu ay yemek listeme alıyorum doğranmış etlerim buzlukta kolay olur
Ben hepsini bir koymuştum ocağa, tabi patatesler önceden piştiği için nişastasından sanırım böyle karman çorman bişey olmuştu... :))) Kızartmamıştım... Ama tadı güzeldi, görüntü facia....
yoğurt (yayla) çorbasını hazır yoğurttan yapıyorum bende. süzme almadım hiç.Hmm mezelerde pek güzel olmayabilir süzme yoğurt, ama ben çorbada seviyorum, o yüzden normal yoğurttan hiç yapmadım sorayım dedim.. Denemek lazım... Gerçi yoğurt yapana kadar evde ki bitmiş oluyor, biraz ekşiyince de güzel oluyor :))
selam kızlarr yoğunluktan uğrayamıyorum yine özledim sizleri ya
Bizde özledik seni canımselam kızlarr yoğunluktan uğrayamıyorum yine özledim sizleri ya
Yoğurdu direk açar açmaz kullanmam ama muhakka 1-2 haftalık kalmış oluyor hafif ekşimeye durmuş gibi ondan güzel oluyorHmm mezelerde pek güzel olmayabilir süzme yoğurt, ama ben çorbada seviyorum, o yüzden normal yoğurttan hiç yapmadım sorayım dedim.. Denemek lazım... Gerçi yoğurt yapana kadar evde ki bitmiş oluyor, biraz ekşiyince de güzel oluyor :))
Afiyet olsun tatlım :) çay içtim bende
pratik olur dolabında kıyılmış varsa. keşke bende kıyıp koysaymışım dolaba, ama vaktim yoktu, hemen poşetleyip kaldırmıştım
kavurma yapmıştım soğutup attım dondurucuya, yemeksiz kalınca çözdürüp yiriz
Bende pek sevmem ki kavurma, eşim seviyor kendileri etçilBizde özledik seni canım
Yoğurdu direk açar açmaz kullanmam ama muhakka 1-2 haftalık kalmış oluyor hafif ekşimeye durmuş gibi ondan güzel oluyor
Kurbanda gelince et annem kıymalık çektireceğimi çektirmiş sağolsun bana da iskenderlik ve yemeklik doğrama kalmıştı halledip kaldırdım bir kaç seferlik olurlar herhalde bende yemeklerde çok et sevmem genelde kıymayı herşeye kullanıyorumOlsun bir dahakine doğrarsın sende kavurma yapman çok mantıklı ben sevmediğimden hiç yanaşmadım bile
selam canıım, nasılsın
gel gel rarada ozletme
Bizde özledik seni canım
anakitim,hoşgeldin.geldimm canlarımmm bu arada 8 gündür evimdeyim haber vereyim dedim sizlere de konuştuk geçen hafta anlaştık annemleri de ikna etti biraz gönülsüz oldu tabi ama çok şükür iyiyiz şimdilerdeAllah kimsenin ağız tadını bozmasın çok zor gerçekten
Bende pek sevmem ki kavurma, eşim seviyor kendileri etçil
benim tarzım tavuk
yoğrt çorbasnı seviyoruz bizde+tavuksuyuna çorba da favorimiz :)
hemde nasıl bi küpe oldu, o gündür cesaret edemiyorum işte.. :)yoğurt (yayla) çorbasını hazır yoğurttan yapıyorum bende. süzme almadım hiç.
Heh aynen dediğim gibi... bizde nerdeeeee eşim ve ben tam bir yoğurt aşığıyız her hafta 5 kilo süt alır, birazını içer geri kalanını mayalarım... o yüzden yoğurt hiç ekşimiyorBizde özledik seni canım
Yoğurdu direk açar açmaz kullanmam ama muhakka 1-2 haftalık kalmış oluyor hafif ekşimeye durmuş gibi ondan güzel oluyor
Kurbanda gelince et annem kıymalık çektireceğimi çektirmiş sağolsun bana da iskenderlik ve yemeklik doğrama kalmıştı halledip kaldırdım bir kaç seferlik olurlar herhalde bende yemeklerde çok et sevmem genelde kıymayı herşeye kullanıyorumOlsun bir dahakine doğrarsın sende kavurma yapman çok mantıklı ben sevmediğimden hiç yanaşmadım bile
Domates, mercimek, yoğurt ve şehriye çorbası dışında çorba öneriniz var mı ?Eşimde çok sevmez kıyma türlerini Allahtan seviyor bir de iskender usulü soslu etleri ince kıyılacak yemeklerde yer ama bende yemeklerde sevmiyorumTavuğu seviyordum iş yerinde uzun süre sürekli yedik artık onu da görmek istemiyorum ben hamur işi tatlıcıyım hiç bıkmam
Bizde her türlü seviyoruz herhalde ama evde yapım Yoğurt çorbası, Mercimek çorbası, Domates çorbası favorilerimizSebze tavuksuyu devam ediyor öyle Hazır çorbaları da severim ben illa ev yapımı aramam sağlıksız olsa da
Canım çok sevindim bu habere bak geliyorsun da haber vermiyorsungeldimm canlarımmm bu arada 8 gündür evimdeyim haber vereyim dedim sizlere de konuştuk geçen hafta anlaştık annemleri de ikna etti biraz gönülsüz oldu tabi ama çok şükür iyiyiz şimdilerdeAllah kimsenin ağız tadını bozmasın çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?