bende beceremezsem diye korkuyorum işte
yarın yazarım sonucu:)
neden olmamış ki senin yaptığın
Ayy yerim onu yaa zaman nasılda geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum doğduğu zamanı senin heyecanlarınıbebişin doğumgünü var,cumartesi. ona hazırlık yapcaz:) yoksa 2 gün gitmezdik.
bencede alışmayın,sonra devamı geliyo
Evet öyle oluyor aylık yapıyorum zaten atlasam da sonraki haftaya kalmış oluyor düşünmüyorum rahatımOlsun listen sarksın ki sonuna ekleme yaparsın yeni listenin baştan düşünmek yerine
Bende hep ya kuru fasulyeyi böyle erteliyorum ya da patlıcanla yapılan kızartılmış yemekleri öyle denk geliyor...
Ayyyy Çi ğ köftee demeyin.... içim dışım çiğ köfte olmuştu bir zamanlar... Ama afiyet olsun size... Canım yoğurt çorbasını normal yoğurttan mı yapıyorsun peki yoksa süzme yoğurttan mı ?
Aynen kuzum anlattığın gibiyim bende az yapıyorum. Yarım paket makarna bile çok geliyor
Dediğim gibi biber dolmalarım çok ufaktı 9 taneydi. Hala 3 tane duruyor ve bugün 3. gün. Yarım kilodan alırım herşeyimi ve hep 2 günlük yaparım yemeklerimi ama hepte 3. güne ufakta olsa ana yemeğimden kalırOnu da ufak bi servis tabağında ortaya koyarım
Bugün bizde cacık yok. Dün cacık vardı bugün yoğurt koymayı düşünüyorum. Ama eşim cacık isterse oda olabilir
atarımmmWhatsapptan resim bekliyoruumm
1 yıl oldu bileAyy yerim onu yaa zaman nasılda geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum doğduğu zamanı senin heyecanlarınıMaşallahh
Dimi ben böyle devam edeyim alışayım biraz yemek yapmaya sonra gideris
Evet öyle oluyor aylık yapıyorum zaten atlasam da sonraki haftaya kalmış oluyor düşünmüyorum rahatımDenk gelir işte bende de bazen oluyor öyle Normal yoğurttan yapıyorum canım süzmeyi biber mezesine kullandım sevmedim ya süzme yoğurda damağım alışamadı bir türlü
Makarna bize de çok geliyor eşim çünkü çok makarna sevmiyor dediğin gibi sonraki gün ortaya koyarsın çeşit bol olur ne yapacaksın ileri de bebişler gelince bugünler de aranırHer akşam sarımsaklı bir şey var bizde ya olmadı cacık yapıyorum koyuyorum antibiyotik gibi
Muhakkak etkisi oluyor kuzum olmaz mı yemeklerimde hep var
Dimi bebişlerimiz tamamlar sofralarımızı
Bu aylarda iyi olur kuzum. En doğal antibiyotik. Bende her zeytinyağlı yemeğime koymaya çalışıyorum piştiğinde ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama en azından lezzet veriyor
nasıl yapılıyor canımCanım o kadar nohut çekti dedim iş yerinde nohut yapmışlar ilaç gibi geldiKızlar bu arada annemler geldiğinde beşamel soslu kıymalı lazanya yaptım kesinlikle öneririm nasıl geri kalmışım ondan nefis bir şey garfielde hak veriyorum
atarımmm
1 yıl oldu bilebebişim benim,yürüyor artık
bencede
Canım o kadar nohut çekti dedim iş yerinde nohut yapmışlar ilaç gibi geldiKızlar bu arada annemler geldiğinde beşamel soslu kıymalı lazanya yaptım kesinlikle öneririm nasıl geri kalmışım ondan nefis bir şey garfielde hak veriyorum
nehirnil111 zaten hep lastikli aldim kuzum,hepsinin lastiklerini cikardim,nasise dogumdan sonra takarim.
simdi almak istemiyorum nekadar giyerim belli.degil,kalir sonra.
gerci gecen aldim ama lastigini cikarmama ragmen oturunca rahatsiz ediyor,kali oyle duruyor simdi.
Dokuluyo zaten derim beyaz beyaz cildm çok.kuru
bizde elektrikliyi aciyoruz, kapatmatikca iyi ama kapatinca yine buzz.
battaniye tvnin karsisinda duruyor uzuuun zamandir,sicacik daha iyi :)
nasıl yapılıyor canım
Kalbin temizmiş kuzum
Bende dün biber dolması yedim bugünde iş yerinde varmışNeyseki sadece kırmızı biber yicem
Bende geçenlerde tariflere bakarken gördüm acaba nasıldır diye düşünmüştüm. Sen öneriyorsan yapmakta fayda var
bendeeee
Yerler onun pamuk ayaklarınıAyrı bir seviyorum kız çocuklarını
Kalbin temizmiş kuzum
Bende dün biber dolması yedim bugünde iş yerinde varmışNeyseki sadece kırmızı biber yicem
Bende geçenlerde tariflere bakarken gördüm acaba nasıldır diye düşünmüştüm. Sen öneriyorsan yapmakta fayda var
Kesinliklebendeeee
daha farklı , daha uysal oluyolar
şimdi baktım tarifin yapılışna ,ağzımın suyu aktı,keşke bakmasaydımÖneriyorum kuzumkıymalı böreği de andırıyor haşlamaya gerekte yok hazır paketlerinde zaten haşlanıp haşlanmayacağı yazıyor
Boncuk kıymalı sosu hazırlıyorum kıyma soğan yeşil kırmızı biber istersen havuçta ekleyebilirsin sonra domates rendesi çok az salça şeklinde pişiriyorsun nasıl yapıldığını da istersen malzeme vererekte yazabilirim bende okenaus arkadaşımdan aldım tarifimalzemem az geldi katı az oldu daha kalın yapmak için bir daha ki sefer 2 katına çıkaracağım malzemeyi lazanya yapraklarım bitmedi yine yapıcam beşamel sosu da ayrıca hazırlıyoruz başka bir yerde sonra alt tabakaya ince beşamel sos sonra lazanya yaprakları tekrar beşemal sos sonra kıymalı harç sonra lazanya yaprakları beşemal sos kıymalı harç böyle böyle sonuna kadar gidiyorsun en üst kata yaprakların üzerine beşamel sosu döküp kaşar rendesini sadece serpiyorsun 180 derece fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyorsun inan nasıl o kalın hamur yumuşadı anlamadım nefis olmuştu
Kıymalı böreği andırıyor biz bayıldık vallahi yanına mezelerle, kızartma köfte soslu elma dilim patatesle falan servis ettim hafif tatlı hafif bir çorba güzel bir misafir menüsü olur annemlere öyle yaptımşimdi baktım tarifin yapılışna ,ağzımın suyu aktı,keşke bakmasaydım
lazanya alıp deniyim bakıyım.Kıymalı böreği andırıyor biz bayıldık vallahi yanına mezelerle, kızartma köfte soslu elma dilim patatesle falan servis ettim hafif tatlı hafif bir çorba güzel bir misafir menüsü olur annemlere öyle yaptım
Bende arkadaşımdan kaptım fikri çokta yakıştı vallahilazanya alıp deniyim bakıyım.
güzel menüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?