2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

bebişin doğumgünü var,cumartesi. ona hazırlık yapcaz:) yoksa 2 gün gitmezdik.
bencede alışmayın,sonra devamı geliyo
Ayy yerim onu yaa zaman nasılda geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum doğduğu zamanı senin heyecanlarını Maşallahh

Dimi ben böyle devam edeyim alışayım biraz yemek yapmaya sonra gideris

Evet öyle oluyor aylık yapıyorum zaten atlasam da sonraki haftaya kalmış oluyor düşünmüyorum rahatımDenk gelir işte bende de bazen oluyor öyleNormal yoğurttan yapıyorum canım süzmeyi biber mezesine kullandım sevmedim ya süzme yoğurda damağım alışamadı bir türlü

Makarna bize de çok geliyor eşim çünkü çok makarna sevmiyor dediğin gibi sonraki gün ortaya koyarsın çeşit bol olur ne yapacaksın ileri de bebişler gelince bugünler de aranırHer akşam sarımsaklı bir şey var bizde ya olmadı cacık yapıyorum koyuyorum antibiyotik gibi

Ayy yerim onu yaa zaman nasılda geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum doğduğu zamanı senin heyecanlarını Maşallahh

Dimi ben böyle devam edeyim alışayım biraz yemek yapmaya sonra gideris
1 yıl oldu bile bebişim benim,yürüyor artık

bencede

Canım o kadar nohut çekti dedim iş yerinde nohut yapmışlar ilaç gibi geldiKızlar bu arada annemler geldiğinde beşamel soslu kıymalı lazanya yaptım kesinlikle öneririm nasıl geri kalmışım ondan nefis bir şey garfielde hak veriyorum

Dimi bebişlerimiz tamamlar sofralarımızı

Bu aylarda iyi olur kuzum. En doğal antibiyotik. Bende her zeytinyağlı yemeğime koymaya çalışıyorum piştiğinde ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama en azından lezzet veriyor

nehirnil111 zaten hep lastikli aldim kuzum,hepsinin lastiklerini cikardim,nasise dogumdan sonra takarim.
simdi almak istemiyorum nekadar giyerim belli.degil,kalir sonra.
gerci gecen aldim ama lastigini cikarmama ragmen oturunca rahatsiz ediyor,kali oyle duruyor simdi.

Mia- bizde elektrikliyi aciyoruz, kapatmatikca iyi ama kapatinca yine buzz.

battaniye tvnin karsisinda duruyor uzuuun zamandir,sicacik daha iyi :)

ilknurrr22 evet biseylerle oyalaninca unutuyor insan.
hos bazi yerlerimi kasimadim ama yine catladi,yanii olacagi varsa kacisimiz yok ..neyse saglik olsun

Muhakkak etkisi oluyor kuzum olmaz mı yemeklerimde hep var

nasıl yapılıyor canım

1 yıl oldu bile bebişim benim,yürüyor artık

Yerler onun pamuk ayaklarını Ayrı bir seviyorum kız çocuklarını

Kalbin temizmiş kuzum

Bende dün biber dolması yedim bugünde iş yerinde varmış Neyseki sadece kırmızı biber yicem

Bende geçenlerde tariflere bakarken gördüm acaba nasıldır diye düşünmüştüm. Sen öneriyorsan yapmakta fayda var

Canım az zamanın kaldı 1 ay daha sık dişini bakalım sonrasında almaya başlarsın hep havaların böyle soğuk olacağını sanmıyorum

nasıl yapılıyor canım

Öneriyorum kuzumkıymalı böreği de andırıyor haşlamaya gerekte yok hazır paketlerinde zaten haşlanıp haşlanmayacağı yazıyor

Boncuk kıymalı sosu hazırlıyorum kıyma soğan yeşil kırmızı biber istersen havuçta ekleyebilirsin sonra domates rendesi çok az salça şeklinde pişiriyorsun nasıl yapıldığını da istersen malzeme vererekte yazabilirim bende okenaus arkadaşımdan aldım tarifimalzemem az geldi katı az oldu daha kalın yapmak için bir daha ki sefer 2 katına çıkaracağım malzemeyi lazanya yapraklarım bitmedi yine yapıcambeşamel sosu da ayrıca hazırlıyoruz başka bir yerde sonra alt tabakaya ince beşamel sos sonra lazanya yaprakları tekrar beşemal sos sonra kıymalı harç sonra lazanya yaprakları beşemal sos kıymalı harç böyle böyle sonuna kadar gidiyorsun en üst kata yaprakların üzerine beşamel sosu döküp kaşar rendesini sadece serpiyorsun 180 derece fırında kaşarlar kızarana kadar pişiriyorsun inan nasıl o kalın hamur yumuşadı anlamadım nefis olmuştu

bendeeee

daha farklı , daha uysal oluyolar

şimdi baktım tarifin yapılışna ,ağzımın suyu aktı,keşke bakmasaydım

şimdi baktım tarifin yapılışna ,ağzımın suyu aktı,keşke bakmasaydım
Kıymalı böreği andırıyor biz bayıldık vallahi yanına mezelerle, kızartma köfte soslu elma dilim patatesle falan servis ettim hafif tatlı hafif bir çorba güzel bir misafir menüsü olur annemlere öyle yaptım

lazanya alıp deniyim bakıyım.

güzel menüü

lazanya alıp deniyim bakıyım.

güzel menüü
Bende arkadaşımdan kaptım fikri çokta yakıştı vallahiKenarlarına bolca soslardan ek az kuru kalıyor gibi ama ortası şahaneydi iyice ağız sulandırayım bende gider tekrar yaparmışım kıyma çıkarsaydım olurdu buzdolabınaÜzerinde haşlanmasına gerek yoktur yazması önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…