- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.167
- 798
- 30
Sanada hayırlı cumalar canım napysnBu arada cümletten herkese hayırlı cumalar canlar. :)
naber canım :)Günaydın canım :)
Bİyiyim tatlım sen nasılsın?
Aaa öyle mibende beğendim, kalabalığız dedim tepside sundum
Aferim vallahi öyle olduOnce heveslendırdım sonra vazgecırdım aferım bana
Bu arada cümletten herkese hayırlı cumalar canlar. :)
Haklısıııınnn
eee neler yapıyosun bakalım :)
Hayır cumalar canım hosgeldın nasılsınBu arada cümletten herkese hayırlı cumalar canlar. :)
Ben baya saçlı doğmuşum simsiyah ve uzun inşallah benm bebekte saçlı olur
İyiyim canım sen naslsnnaber canım :)
kıyamam :) hangı tarafa yatmak ıyı oluyoYan yatiyim diye uğraşırken şuan hissetmyrm yan taraflarımi nasl uyuşmuş
Aynen bebisimde saçlı olsn ya ben saçlı bebek sevyrmaynı canım evdeyım nasıl haftasonu gelıyor anlamıyorum bıle :) hayat hıp hızlı akıp gıdıyor
Hayır cumalar canım hosgeldın nasılsın
oy masallah zaten sımdı sacının gur olmasından da bellı
Sola yatmak iyi olyms bende sağda rahat edyrm ama sağa yatnca durmuyo sagolsn dönene kadar tekmeleyp duryokıyamam :) hangı tarafa yatmak ıyı oluyo
oo o zaman saclı olur sanırımAynen bebisimde saçlı olsn ya ben saçlı bebek sevyrmesiminde saçı çok benmde çeker inşallah
hadı yaSola yatmak iyi olyms bende sağda rahat edyrm ama sağa yatnca durmuyo sagolsn dönene kadar tekmeleyp duryokafası mi var orda acaba sevmyo sağ tarafi
B
Bende iyiyim kuzum ne olsun mutabakatlar falan uğraşıyorumİyi yapmışsın canım Bu arada yeniyiz hala eskimem banane
Aferim vallahi öyle oldu
Hayırlı cumalar canım nasılsın
aslına bakarsan evet,hphızlı geçyor, bak bugün cuma oldu bile. pazar günleri hiç geçmese keşkeaynı canım evdeyım nasıl haftasonu gelıyor anlamıyorum bıle :) hayat hıp hızlı akıp gıdıyor
Hayır cumalar canım hosgeldın nasılsın
oy masallah zaten sımdı sacının gur olmasından da bellı
İyiyim canım sen naslsn
Biz ikimizde esmeriz eşim daha esmer ama benimde yüzüm beyaz vücudum daha koyu renk ten konusunda ikimizede benzemsn bembeyaz teni olsnoo o zaman saclı olur sanırım
eger bır nasıp olurda bebısımız olursa sacları bana ceksın ıstıyorum bende esımınde kumral sacı ama benım daha acıkannesıne benzesın
hadı yaee mecbur sola alısacaksın o zaman annesı
Ben aras dusunyrm Canm başkada isim bulamadm esimde ediz i beğenmiş internette bakarken ama kpin ismini de koycaz onla.uymuyo Ediz yine benm dedgm olcak sanırım :)benimde ptt de işim var,üşeniyorum gitmeye.
bende 'yok ya eskidik ' derken yeni gelin gibi naz yapıyodum
aslına bakarsan evet,hphızlı geçyor, bak bugün cuma oldu bile. pazar günleri hiç geçmese keşke
iiyiyim bende allaha şükür.
bebişin ismine karar vermiş miydiniz:)
Ediz ismini çoookkk severimBen aras dusunyrm Canm başkada isim bulamadm esimde ediz i beğenmiş internette bakarken ama kpin ismini de koycaz onla.uymuyo Ediz yine benm dedgm olcak sanırım :)
büyük ihtimal aras olcak sanırım esim taktın bu isme diyo ama bakıyorum bakıyorum güzel isim yok kızlara göre cok isim var ama erkeklere yok ki öyleEdiz ismini çoookkk severimçok önceden lise defteri diye bi dizi vardı,arda kural oynuyordu ediz karakterini.aklıma o gelir ediz ismini duyunca. he bi de edizhun
Aras'ta çoook güzel bir isim
ohooo bi sürü isim var ama insan karar veremez bencebüyük ihtimal aras olcak sanırım esim taktın bu isme diyo ama bakıyorum bakıyorum güzel isim yok kızlara göre cok isim var ama erkeklere yok ki öyle
He o zaman tamam yeni gelin gibi süzülbenimde ptt de işim var,üşeniyorum gitmeye.
bende 'yok ya eskidik ' derken yeni gelin gibi naz yapıyodum
İyiyim canım sen nasılsın
Ediz ismini çoookkk severimçok önceden lise defteri diye bi dizi vardı,arda kural oynuyordu ediz karakterini.aklıma o gelir ediz ismini duyunca. he bi de edizhun
Aras'ta çoook güzel bir isim
He o zaman tamam yeni gelin gibi süzül
Bende ta o dönemden beri Ediz ismine bayılırım Arasta çok hoş tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?