Bir zamanlar bayıldığım takımla vermişsin kızGünaydıııınnn
Herkese benden çay
Eki Görüntüle 1679325
oo nede ıyı olmusKahvaltılık hediye geldi canım eksik pek kalmadı çok şükür özel süslü şeyler alırsam ancaGüveç kapı, maşa, bulaşıklık, kaşıklık, soğan patates sepeti gerekli bir siteden alabilirim de pazarda varsa oradan da alırım
oo yenı gelın oldugu nasılda belli tepsıye bakGünaydıııınnn
Herkese benden çay
Eki Görüntüle 1679325
Öyle yapacağım canım hiç bakamadığım için nete mecbur kalıyorum aslında bakılabilir dediğin gibi 1 saatimi anca alıroo nede ıyı olmusguvec kapları ıyı oluyor ben kullanıyorum yanı ılk yıl az kullanmıstım ama mılyoncu tarı yerlerde de vardır canım pazarda da bos yere ınternetten daha fazla para odeme derım :)
guzel takım :)Bir zamanlar bayıldığım takımla vermişsin kızGünaydın boncuk nasılsın
aynen canım hem gezmıs olursun :) emınonune gıtmıyorsun sanırım artık :)Öyle yapacağım canım hiç bakamadığım için nete mecbur kalıyorum aslında bakılabilir dediğin gibi 1 saatimi anca alır
Aslında gidebilirim de Eminönüne orada bulur muyum diyorsun canım gitsem mi bu cumartesi kız aklıma soktun daha uygun muduraynen canım hem gezmıs olursun :) emınonune gıtmıyorsun sanırım artık :)
Fıyat konusunda pekde uygun olmuyor artık canım bunu bıldeAslında gidebilirim de Eminönüne orada bulur muyum diyorsun canım gitsem mi bu cumartesi kız aklıma soktun daha uygun mudurHavalar serinledi ya gidersem kesin güzel şeylerle dönmem lazım yoksa üşeniyorum
Olmadı ben pazara gideyim şimdi bir kaç şey için Eminönüne gitmeyeyim canım o gezme hakkımı başka yerde kullanırımFıyat konusunda pekde uygun olmuyor artık canım bunu bıldecesıt cok ya sadece guzel mılyoncularda vardır oralarda aslında sızın beylıkduzu paarı vardı uzak mı hep gıtmek ıstıyodm sosyete
İyiyim tatlım sen nasılsın?Bir zamanlar bayıldığım takımla vermişsin kızGünaydın boncuk nasılsın
oo nede ıyı olmusguvec kapları ıyı oluyor ben kullanıyorum yanı ılk yıl az kullanmıstım ama mılyoncu tarı yerlerde de vardır canım pazarda da bos yere ınternetten daha fazla para odeme derım :)
oo yenı gelın oldugu nasılda belli tepsıye bakgunaydın canım
Olmadı ben pazara gideyim şimdi bir kaç şey için Eminönüne gitmeyeyim canım o gezme hakkımı başka yerde kullanırım
2016 lılar evlenene kadar yenı gelınsınız canımİyiyim tatlım sen nasılsın?
Aaa öyle mibende beğendim, kalabalığız dedim tepside sundum
Hahahayeni gelinliğim mi kaldı kız 5 ayı geçti
Evet 5 ay oldu inanılır gibi değilOnce heveslendırdım sonra vazgecırdım aferım bana
2016 lılar evlenene kadar yenı gelınsınız canımsahi 5 ay mı oldu ne cabuk ya :)
Evet 5 ay oldu inanılır gibi değil
o zmana 2016 hiç gelmesin biz hep böyle teze kalalım
Tabi ki hakkımız kuzum , evet ben aldım :)Sevgili anneler cocuklarınız için çocuk parası 300 TL aldınız mı?
@CennetiMelegiM @SirriEyvanLadypurple tutkku (yurtdısındakiler de alabiliyormus)
Ben durumum iyi olsa da almayı dusunuyorum sonucta hakkımız :)
Haklısıııınnnelden ne gelir sizde eskiyeceksınız bak 2016 lılarla bız ıyıce eskıycez
Ladypurple cok sukur kavustuk meltemim
Harika otesi bir duygu,Rabbim her isteyene nasip eeder insallah gercekten :)
sutum az kuzum, yapisiyor memeye ama emmiyor aglamaktan gobusu kanamis.
surekli basimda yemek yemiyorsun,yapistir cocugu memeye diyrnler var ve bu beni artik cok geriyo. sanki ben istemiyorum emmesini.
pompayla cekip yine benim sutu veriyorum bende napayim aglatmaya kiyamiyorum ki nasil kiyayim.
anlayacagin baya gergin ve uzgun bir lohusalik geciriyorum,sonunda kv deye patlamazsam iyi cunki tum gun beraberiz ve bizde kaliyor.
her laf batmaya basladi simdiden sabrim tukendi.
sagolsun her isi yapiyor ama bana cocuk gibi davranmasi beni iyice yoruyor. belki uzuntuden gelmiyor sutum bilmiyorum.
dolmusum baya yine
İnşallah kuzucuğum..Amin canim insallah bi aksilik olmazda normal olur... Elif almina nasil sen nasilsin? Ayyy tirnaklarini ne zaman kesmeye basladin? Nasilda tatli olmustur kim bilir bol bol op benim icin. Dualarini eksik etme...
Ben baya saçlı doğmuşum simsiyah ve uzun inşallah benm bebekte saçlı olurBende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyimeminim oda cok guzeldir :))
Kesinlikle canim zor Amin
Gittim uw pazar ne pahaliydi oyle tek ucuz olan hamsiydi ama balik almadim bu hafta
Atma kiz telefonsuz kalinca anlarsin kiymetini
Insallah canim nasip olurda :) sacli bebiste tatli oluyo ama 1 yasinda ne guzel bagliyolar saclarini.annem benim sacimi hemen toplayamamis
Günaydın canım :)Günaydıııınnn
Herkese benden çay
Eki Görüntüle 1679325
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?