2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oo nede ıyı olmus guvec kapları ıyı oluyor ben kullanıyorum yanı ılk yıl az kullanmıstım ama mılyoncu tarı yerlerde de vardır canım pazarda da bos yere ınternetten daha fazla para odeme derım :)

Günaydıııınnn
Herkese benden çay
Eki Görüntüle 1679325
oo yenı gelın oldugu nasılda belli tepsıye bak gunaydın canım

oo nede ıyı olmus guvec kapları ıyı oluyor ben kullanıyorum yanı ılk yıl az kullanmıstım ama mılyoncu tarı yerlerde de vardır canım pazarda da bos yere ınternetten daha fazla para odeme derım :)
Öyle yapacağım canım hiç bakamadığım için nete mecbur kalıyorum aslında bakılabilir dediğin gibi 1 saatimi anca alır

aynen canım hem gezmıs olursun :) emınonune gıtmıyorsun sanırım artık :)
Aslında gidebilirim de Eminönüne orada bulur muyum diyorsun canım gitsem mi bu cumartesi kız aklıma soktun daha uygun mudurHavalar serinledi ya gidersem kesin güzel şeylerle dönmem lazım yoksa üşeniyorum

Aslında gidebilirim de Eminönüne orada bulur muyum diyorsun canım gitsem mi bu cumartesi kız aklıma soktun daha uygun mudurHavalar serinledi ya gidersem kesin güzel şeylerle dönmem lazım yoksa üşeniyorum
Fıyat konusunda pekde uygun olmuyor artık canım bunu bılde cesıt cok ya sadece guzel mılyoncularda vardır oralarda aslında sızın beylıkduzu paarı vardı uzak mı hep gıtmek ıstıyodm sosyete

Fıyat konusunda pekde uygun olmuyor artık canım bunu bılde cesıt cok ya sadece guzel mılyoncularda vardır oralarda aslında sızın beylıkduzu paarı vardı uzak mı hep gıtmek ıstıyodm sosyete
Olmadı ben pazara gideyim şimdi bir kaç şey için Eminönüne gitmeyeyim canım o gezme hakkımı başka yerde kullanırım

Bir zamanlar bayıldığım takımla vermişsin kızGünaydın boncuk nasılsın
İyiyim tatlım sen nasılsın?

Aaa öyle mi bende beğendim, kalabalığız dedim tepside sundum

Hahaha yeni gelinliğim mi kaldı kız 5 ayı geçti

Olmadı ben pazara gideyim şimdi bir kaç şey için Eminönüne gitmeyeyim canım o gezme hakkımı başka yerde kullanırım

Once heveslendırdım sonra vazgecırdım aferım bana

İyiyim tatlım sen nasılsın?

Aaa öyle mi bende beğendim, kalabalığız dedim tepside sundum

Hahaha yeni gelinliğim mi kaldı kız 5 ayı geçti
2016 lılar evlenene kadar yenı gelınsınız canım sahi 5 ay mı oldu ne cabuk ya :)

Benim kayınvalidemle sorunum olmadı kuzum ama doğum sonrası aynısı bende de oldu. Dediğin gibi sanki çocukmuşsun hiç bir şeyden anlamıyormuşsun gibi davranıyorlar sanki.Aslında onların yaptığı da istemsiz.Tecrübesiz olduğumuzdan ötürü yardımcı olmak..Hatta bana dedi, Çok karıştıgımızı düşünüyorsun belki ama ben zamanında çok yalnız kaldım o yüzden sen de aynını yaşama istiyorum. Oy ne bileyim.Yine de en basit bir şeyde bile uyarı yapılması aman denmesi can sıkıyor muhakkak. Ama bak kuzum annelerin hepsi öyle :))) Müdahale illaki var.. En basitinden tırnaklarını kestim, ay bişey olmadı demi dendi. Yani ben kendime güvenmesem zaten öyle bir şeye kalkışır mıyım demi.. İşte bunlar hep söylenecek, kulakları tıkamak lazım kuzum.Ama sen de bilinçli oldgunu düşündüğün ve öyle yetiştirmek yapmak istediğin konularda diret tabi..En basitinden çocugun üşümesi. Denir ya anne nasılsa çocuga bir kat fazla giydirsin. Sen anlarsın bebeğinin üşüyüp üşümediğini.Ama büyükler sarıp sarmalamak ister kat kat.Ben başta onlara uydum kuzum isilik oldu.Dedim ben anlıyorum onun üşüyüp üşümediğini, sonra kendme göre giydirdim.Böyle konularda ısrar şart tabi.Ama sabır kuzucuğum.Lütfen stres yapma.Evet dedğin gibi stresin de süte acaip etkisi var..Benim de bu ara az, sağarak vermeye calışıyorum ben de arada.Ben eve geçtim düzenimi oturttum.Ama tek başına da inan kolay değilmiş, pek cok seye yetişemiyorsun. :))) O yüzden şuan yanında bir yardımcı var gibi düşün -ki öyle de aslında- kulağını kısmen tıkayıp kayınvalidenin desteğinin tadını çıkar. :) Ve tabi ki sağ salim bebişinle olmanın. :)

Amin canim insallah bi aksilik olmazda normal olur... Elif almina nasil sen nasilsin? Ayyy tirnaklarini ne zaman kesmeye basladin? Nasilda tatli olmustur kim bilir bol bol op benim icin. Dualarini eksik etme...
İnşallah kuzucuğum..
Çok şükür iyi cancagzım.Uyuyo şuan, ben de bu fırsat bırazcık buraya gıreyım dedim. :) Öğleye kadar ki uykusunda ne iş varsa görüyorum, yoksa bir adaha akşama kadar yarım yamalak uyuyo pek bir şey yapılmıyo :))) OLur canım öperim :)) Bu arada onbeş gün sonra falan kestim tırnaklarını ilk, ama tabi uyurken yoksa eller ayaklar hep kıpır kıpır.Ama geçen gün sıkı tutup uyanıkken de kesmeyi başardım ama dakikalar aldı :))))
Sen nasılsın peki kuzum??

Ben baya saçlı doğmuşum simsiyah ve uzun inşallah benm bebekte saçlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…