2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bende merak ediyorum yaaa, 2 hafta önce özelde 1406 gramdı, şimdide olsa olsa 1600 olmuştur diyo eşim.. Seninki de bir dahaki kontrole kadar 1200 gram olur.. :))) sahi ne zaman gitcen bir dahaki sefere?
16sina randevu aldm o zaman gtcem Canm bakalm ne dicek kilosunu hiç blmyrm

16sina randevu aldm o zaman gtcem Canm bakalm ne dicek kilosunu hiç blmyrm
29 haftalık olacaksın sanırım o zamana kadar aynen 1200-1400 gram arasında olur büyük ihtimal... bende 30. haftada gitmiştim, 1406 gramdı gerçi doktor biraz zayıf dedi ama olsun bide onu çıkarması var

seker000 daha kolayi sizlere olur insallah kuzum.
oyle geldi gecti,gercekten agrilarin nasil agri oldugunu hatirlamiyorum
kesinlikle Rabbim izin verirse normali oneriyorum kuzum, ilk aglayisi falan cok cok harika birsey :)

duman91 ah ah evet o agri malesef zor canim.
korkuyodum dogum.sirasinda agrir diye,bacaklarimi ayiramam.saniyodum .
yeni yeni hafifledi cok.sukur
yavastan hazirla. canim,son haftalar iyice agirlasiyo insn,iyiki erken halletmisim dedim hep.
zaten karnin buyuk,agir,cabuk yoruluyosun birde yatakla besikle ugrasasi gelmiyor insanin

29 haftalık olacaksın sanırım o zamana kadar aynen 1200-1400 gram arasında olur büyük ihtimal... bende 30. haftada gitmiştim, 1406 gramdı gerçi doktor biraz zayıf dedi ama olsun bide onu çıkarması var
Neyi zayf gayet iyi benm arkadasm 37 haftalık dogm yaptı 2900 doğdu normal yanı çokta kilolu olmasn

Çok haklısın ben çok evhamlıyım ama eşim rahat davrandığı ve hevesimi kırdığı için pek bişey yapamıyorum.. Neyse ki ikna ettim haftaya kv lere gittiğimizde alcaz beşiği, siler temizlerim.. Sonra da kıyafetlerini yıkar ütüler kaldırırım...
Zaten hep annem aldı, bazen sinir oluyorum eşimin böyle geriden geriden durmasına acaba istemiyor muydu falan diye.. Ama ben daha çok o istemişti, neyse biraz da maddi yönden sanırım, çok da üstüne gitmek istemiyorum... ayyy dolmuş muyum neee. lohusa kadına ne anlatıyorum bakma kuzum sen bana

hayırlısıyla inşallahh..karnında çatlakların oldu mu olmaması için bişi sürdün müü

Neyi zayf gayet iyi benm arkadasm 37 haftalık dogm yaptı 2900 doğdu normal yanı çokta kilolu olmasn
Zaten sonra herkes 3800 doğuracak değil ya sende 3200 doğurursun dedi Hee oldu dedim kendi kendime.... Sağlıklı olsunlar canım benim herşeyden önemlisi....

3. denemede sanırımm hadi inşallahh en kısa zamandaa beraber doğuralımm
Amın canım ınsallah yaa :)

Telefonda ne var ne yok sldm öyle gtti video yer var ama niye öyle diyo anlamyrm
ıyı yapmıssın bende hıc anlamıyorum yenı nesıl tellerden :)

Okuyorum okuyorum, hep yemek konuşmuşsunuz arkadaş... zor bitirdim vallahi o kadar tokum anlatamam ama sanki aç gibi hissetmeme neden oldunuz yahu...
evet ya oyle oldu bıraz

hahaha ben sarısın ve neredeyse keltos dogmusum 1. yas dogum gunumde bıle erkek gıbı sacım varmıs ınce tellı zaten :)

tam malzemeden mı yarımdan mı canım ? tamdansa ben kucuk yaptım sanırım gercı normal pogaca boyunaydı
Hayırlı zamanda olsun canım ama sen suan ıstemedıgnın ıcın Amın dıyeyım :)) beklemek cok zormus nehırım. bunuda hesaba katın he :) tabı nasıp hemen olmaz nasılsa dıye plandan 6 ay once baslarsın hemen oluverır :)

ben kacayım artık pazara annemle telde konustuk saatlerdır kaldım optum hepınızı :)

Sağol canım ama inat ettim bugün dikkat etcem en azından bu akşam dikkat etcem yediğime, yarın doktora gitcem çünkü,
1 günle kurtaracakmısın kız

Tamdan canım ben genelde büyük alırım parçalarımı öyle daha çok kabarıyor ve acayip puf oluyorCanım çekti ya diyetteyim benpatatesli de güzel oluyor denendi onaylandı duyurulur

Haklısın canım Rabbim kimseye aratmasın beklemesi zor tabi ki her ay insanın gözü aynı tarihlerde

Git canım hava kararmadan kolay gelsin

Sınır oldm kırıp atcam her seferinde aynısını yapiyo

Ne bileyim kar kardir diyorum:)
Ayyy kendimi kandiriyorum sanirim neyse bi gidelim bakalim ne diyecek...

Bende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyim eminim oda cok guzeldir :))
Kesinlikle canim zor Amin
Gittim uw pazar ne pahaliydi oyle tek ucuz olan hamsiydi ama balik almadim bu hafta

Sınır oldm kırıp atcam her seferinde aynısını yapiyo
Atma kiz telefonsuz kalinca anlarsin kiymetini

Insallah canim nasip olurda :) sacli bebiste tatli oluyo ama 1 yasinda ne guzel bagliyolar saclarini.annem benim sacimi hemen toplayamamis

Amin amin canım benim, Ayyy çok minnoş bende bandanalar aldım kuzuşumaaaa

Ne bileyim kar kardir diyorum:)
Ayyy kendimi kandiriyorum sanirim neyse bi gidelim bakalim ne diyecek...
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Bende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyim eminim oda cok guzeldir :))
Kesinlikle canim zor Amin
Gittim uw pazar ne pahaliydi oyle tek ucuz olan hamsiydi ama balik almadim bu hafta

Patatesli de güzel olduHadi ya bende bu akşam iş dönüşü pazara uğrayayım ıspanak falan alıyım diyordum uzakta gerçi karanlıkta nasıl olacaksa eşimle çok yürümemiz gerekecek

Amin amin canım benim, Ayyy çok minnoş bende bandanalar aldım kuzuşumaaaa
aa bıze gostermedın ama :)

cumarteside vardı dımı ona gıtmıyormusun artık

anladım kuzum :) tabak canak mı eksık canım kahvaltılık dıyodun bı ara aldın mı
Kahvaltılık hediye geldi canım eksik pek kalmadı çok şükür özel süslü şeyler alırsam anca Güveç kapı, maşa, bulaşıklık, kaşıklık, soğan patates sepeti gerekli bir siteden alabilirim de pazarda varsa oradan da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…