- 30 Ocak 2015
- 19.938
- 29.166
- 798
- 30
16sina randevu aldm o zaman gtcem Canm bakalm ne dicek kilosunu hiç blmyrmBende merak ediyorum yaaa, 2 hafta önce özelde 1406 gramdı, şimdide olsa olsa 1600 olmuştur diyo eşim..Seninki de bir dahaki kontrole kadar 1200 gram olur.. :))) sahi ne zaman gitcen bir dahaki sefere?
29 haftalık olacaksın sanırım o zamana kadar aynen 1200-1400 gram arasında olur büyük ihtimal... bende 30. haftada gitmiştim, 1406 gramdı gerçi doktor biraz zayıf dedi ama olsun bide onu çıkarması var16sina randevu aldm o zaman gtcem Canm bakalm ne dicek kilosunu hiç blmyrm
Neyi zayf gayet iyi benm arkadasm 37 haftalık dogm yaptı 2900 doğdu normal yanı çokta kilolu olmasn29 haftalık olacaksın sanırım o zamana kadar aynen 1200-1400 gram arasında olur büyük ihtimal... bende 30. haftada gitmiştim, 1406 gramdı gerçi doktor biraz zayıf dedi ama olsun bide onu çıkarması var
Çok haklısın ben çok evhamlıyım ama eşim rahat davrandığı ve hevesimi kırdığı için pek bişey yapamıyorum.. Neyse ki ikna ettim haftaya kv lere gittiğimizde alcaz beşiği, siler temizlerim.. Sonra da kıyafetlerini yıkar ütüler kaldırırım...seker000 daha kolayi sizlere olur insallah kuzum.
oyle geldi gecti,gercekten agrilarin nasil agri oldugunu hatirlamiyorum
kesinlikle Rabbim izin verirse normali oneriyorum kuzum, ilk aglayisi falan cok cok harika birsey :)
duman91 ah ah evet o agri malesef zor canim.
korkuyodum dogum.sirasinda agrir diye,bacaklarimi ayiramam.saniyodum .
yeni yeni hafifledi cok.sukur
yavastan hazirla. canim,son haftalar iyice agirlasiyo insn,iyiki erken halletmisim dedim hep.
zaten karnin buyuk,agir,cabuk yoruluyosun birde yatakla besikle ugrasasi gelmiyor insanin
hayırlısıyla inşallahh..karnında çatlakların oldu mu olmaması için bişi sürdün müüseker000 daha kolayi sizlere olur insallah kuzum.
oyle geldi gecti,gercekten agrilarin nasil agri oldugunu hatirlamiyorum
kesinlikle Rabbim izin verirse normali oneriyorum kuzum, ilk aglayisi falan cok cok harika birsey :)
duman91 ah ah evet o agri malesef zor canim.
korkuyodum dogum.sirasinda agrir diye,bacaklarimi ayiramam.saniyodum .
yeni yeni hafifledi cok.sukur
yavastan hazirla. canim,son haftalar iyice agirlasiyo insn,iyiki erken halletmisim dedim hep.
zaten karnin buyuk,agir,cabuk yoruluyosun birde yatakla besikle ugrasasi gelmiyor insanin
Zaten sonra herkes 3800 doğuracak değil ya sende 3200 doğurursun dediNeyi zayf gayet iyi benm arkadasm 37 haftalık dogm yaptı 2900 doğdu normal yanı çokta kilolu olmasn
Aynen öyle Canm kilolu doğunca sağlıklı olcak diye bisey yok zaten hem onu dogrmasida varZaten sonra herkes 3800 doğuracak değil ya sende 3200 doğurursun dediHee oldu dedim kendi kendime.... Sağlıklı olsunlar canım benim herşeyden önemlisi....
Amın canım ınsallah yaa :)3. denemede sanırımmhadi inşallahh en kısa zamandaa beraber doğuralımm
ıyı yapmıssın bende hıc anlamıyorum yenı nesıl tellerden :)Telefonda ne var ne yok sldm öyle gtti video yer var ama niye öyle diyo anlamyrm
evet ya oyle oldu bırazOkuyorum okuyorum, hep yemek konuşmuşsunuz arkadaş... zor bitirdim vallahio kadar tokum anlatamam ama sanki aç gibi hissetmeme neden oldunuz yahu...
hahaha ben sarısın ve neredeyse keltos dogmusumAhh mis kokulu yaaa... demek ki birazcık vardı, evet kızların daha çok oluyor.. Benim simsiyahmış ensemi geçiyormuş yıkayıncazaten sarı saçsız bişey çıkarsa çok şaşırırım Ayy az kaldı yaaa valla artık geceleri sürekli uyanıyorum, uyuyamıyorum aklımda 40 tilki geziyor
tam malzemeden mı yarımdan mı canım ? tamdansa ben kucuk yaptım sanırımBen genelde 15 tane falan çıkartıyorum 1 haftalık işe giderken yiyoruz bitiyor
Öncelik Mutlubulut kuzunun olsun bize de nasipse hayırlı zamanda inşallah
Ben çok iştahlı anlatırımAllah kolaylık versin canım
1 günle kurtaracakmısın kızSağol canım ama inat ettim bugün dikkat etcem en azından bu akşam dikkat etcem yediğime, yarın doktora gitcem çünkü,
tam malzemeden mı yarımdan mı canım ? tamdansa ben kucuk yaptım sanırımgercı normal pogaca boyunaydı
Hayırlı zamanda olsun canım ama sen suan ıstemedıgnın ıcın Amın dıyeyım :)) beklemek cok zormus nehırım. bunuda hesaba katın he :) tabı nasıp hemen olmaz nasılsa dıye plandan 6 ay once baslarsın hemen oluverır :)
ben kacayım artık pazara annemle telde konustuk saatlerdır kaldım optum hepınızı :)
Sınır oldm kırıp atcamAmın canım ınsallah yaa :)
ıyı yapmıssın bende hıc anlamıyorum yenı nesıl tellerden :)
evet ya oyle oldu bıraz
hahaha ben sarısın ve neredeyse keltos dogmusum1. yas dogum gunumde bıle erkek gıbı sacım varmıs ınce tellı zaten :)
tam malzemeden mı yarımdan mı canım ? tamdansa ben kucuk yaptım sanırımgercı normal pogaca boyunaydı
Hayırlı zamanda olsun canım ama sen suan ıstemedıgnın ıcın Amın dıyeyım :)) beklemek cok zormus nehırım. bunuda hesaba katın he :) tabı nasıp hemen olmaz nasılsa dıye plandan 6 ay once baslarsın hemen oluverır :)
ben kacayım artık pazara annemle telde konustuk saatlerdır kaldım optum hepınızı :)
Ne bileyim kar kardir diyorum:)1 günle kurtaracakmısın kız
Tamdan canım ben genelde büyük alırım parçalarımı öyle daha çok kabarıyor ve acayip puf oluyorCanım çekti ya diyetteyim ben patatesli de güzel oluyor denendi onaylandı duyurulur
Haklısın canım Rabbim kimseye aratmasın beklemesi zor tabi ki her ay insanın gözü aynı tarihlerde
Git canım hava kararmadan kolay gelsin
Amın canım ınsallah yaa :)
ıyı yapmıssın bende hıc anlamıyorum yenı nesıl tellerden :)
evet ya oyle oldu bıraz
hahaha ben sarısın ve neredeyse keltos dogmusum1. yas dogum gunumde bıle erkek gıbı sacım varmıs ınce tellı zaten :)
ben kacayım artık pazara annemle telde konustuk saatlerdır kaldım optum hepınızı :)[/QUOTE
Ayy ne tatli dun yetenek sizsinize bi bebis geldi. O sese de gelmis aman allahim ne kadar tatliydi erkek bebisti keltosssss:))) kiz seninde oyle olabilir rabbim cok bekletmez insallah
Bende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyim1 günle kurtaracakmısın kız
Tamdan canım ben genelde büyük alırım parçalarımı öyle daha çok kabarıyor ve acayip puf oluyorCanım çekti ya diyetteyim ben patatesli de güzel oluyor denendi onaylandı duyurulur
Haklısın canım Rabbim kimseye aratmasın beklemesi zor tabi ki her ay insanın gözü aynı tarihlerde
Git canım hava kararmadan kolay gelsin
Atma kiz telefonsuz kalinca anlarsin kiymetiniSınır oldm kırıp atcamher seferinde aynısını yapiyo
Amin amin canım benim, Ayyy çok minnoş bende bandanalar aldım kuzuşumaaaaBende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyimeminim oda cok guzeldir :))
Kesinlikle canim zor Amin
Gittim uw pazar ne pahaliydi oyle tek ucuz olan hamsiydi ama balik almadim bu hafta
Atma kiz telefonsuz kalinca anlarsin kiymetini
Insallah canim nasip olurda :) sacli bebiste tatli oluyo ama 1 yasinda ne guzel bagliyolar saclarini.annem benim sacimi hemen toplayamamis
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımNe bileyim kar kardir diyorum:)
Ayyy kendimi kandiriyorum sanirim neyse bi gidelim bakalim ne diyecek...
Bende yapinca az daha buyuteyim o zaman :)) bende diyetteyimeminim oda cok guzeldir :))
Kesinlikle canim zor Amin
Gittim uw pazar ne pahaliydi oyle tek ucuz olan hamsiydi ama balik almadim bu hafta
aa bıze gostermedın ama :)Amin amin canım benim, Ayyy çok minnoş bende bandanalar aldım kuzuşumaaaa
cumarteside vardı dımı ona gıtmıyormusun artıkİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Patatesli de güzel olduHadi ya bende bu akşam iş dönüşü pazara uğrayayım ıspanak falan alıyım diyordum uzakta gerçi karanlıkta nasıl olacaksa eşimle çok yürümemiz gerekecek
cumarteside vardı dımı ona gıtmıyormusun artık
anladım kuzum :) tabak canak mı eksık canımO uzakta kuzum yani şöyle ki giderim ona yine de ama oradan tekrar minübüse binmem gerekecek falan o şekilde olabilir onuda düşünebilirim aslında başka eksiklerime de bakmış olurum
Kahvaltılık hediye geldi canım eksik pek kalmadı çok şükür özel süslü şeyler alırsam ancaanladım kuzum :) tabak canak mı eksık canımkahvaltılık dıyodun bı ara aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?