2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

canım bende bu yemek takımından aldım . bende sade ve spor bişeyler istiyodum. yalnız tabaklar biraz ağır gibi ama fiyatı da uygun olunca aldım 350 tl ye

ay kızlarrr ben naaaptım evde çelikten bi kumbara vardı anahtarla açılabiliyo sadece bende o kumbarada para biriktiricem artık 5 10 krş farketmez bi yerden başlamak lazım anahtarıda anneme yada babama vercem

ay kızlarrr ben naaaptım evde çelikten bi kumbara vardı anahtarla açılabiliyo sadece bende o kumbarada para biriktiricem artık 5 10 krş farketmez bi yerden başlamak lazım anahtarıda anneme yada babama vercem

En güzelini yapmışsın canım
Bende aynısını yapmıştım burda bbir topikten özenerek Sağolsunlar birikim için yardımcı oldular.
Ancak yüksek miktarlara çıkamadım ben malesef...
Ayın 8 inden beri mesela sadece 20 tl biriktire bildim. Onuda haftaya amacım var harcayacağım
Öğrenci bütçesi anca taksitlere yetiyor napalım diymi :))
Canım bu arada bizim sohbet topiğinede gelsene

Kızlar cok iyi yapmıssınız

tamam canım gelirim ya ben eylülden sonra almaya başlıcam ya eksikleirmi eylüle kadar ne biriktirdiysem artık hiç açmıcam onu inşallah

sondan ikinciyi beğendim ben canım :) sadelikten yanayım yine şaşmadım :)

Geçen gün nişanlımla beğenmeye gittik ve senin beğendiğin takımı beğendi bide orda görevli iyice gaz verdi buna neredeyse alıp çıkıyoduk

Benim beğendiğim o kelebekli olan indirime girmiş olmasına rağmen tutturdu onlar güzel diye sanırım sondan ikinciyi alıcam ama hala kararsızım

burası çook sessizleşmişşş

yeni nevresim takımımm daha gelmedi ama olsun... renkleri çok hoşuma gitti bana uygun gibi geldi ama sarevi mağazadan daha ucuza alabilir miydim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…