2014 Ağustos Anne ve Bebişleri

Merabalar, bende Ağustos annelerinden olucam inşallah. 9+5 günlük hamileyim

hayırlı olsun bebeğin cnm bi hafta aramız var snle ozmn kız:)

teşekkür ederim senin bebişin de hayırlı olsun; evet galiba öyle bi hafta aralıklıyız evlilik tarihlerimizde yakın heralde 8aylık falan yazan ticket gördüm sende 1 haziran'da evlendik bizde

istanbulda mı yaşıyorsun? ikili tarama zamanı yaklaştı istanbul avrupa yakasında önerisi olan var mı bilgi almak istiyorum ama konuyla ilgili bir başlık bulamadım, olanı da güncel değildi.

:) bende 12 mayısta evlendim böbüşümle:)..10+4 günlük hamileyim,bende ağustos annesiyim..ama bişi sorcam zaten ağustos anneleri topici yok mu?

istanbulda mı yaşıyorsun? ikili tarama zamanı yaklaştı istanbul avrupa yakasında önerisi olan var mı bilgi almak istiyorum ama konuyla ilgili bir başlık bulamadım, olanı da güncel değildi.

ben bartın da otuyorum cm bnm ikili tarama 10subat ta çok önemli mis bu test ins herşey yolunda gider kontrollerini aksatmadan sende

slm anneler rabbm izin verirse bende ağustos annesi olcam sürpriz yapıp erken gelmezse :)

Kizlar bende insallah agustos ya da temmuz sonu dogurucam da bi geldim okudum yazilanlari valla bura 12 mayista evlenenler topigi olmus biz aradan cekulelim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…