- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Benim oğlum marttan beri emekliyor ve sıralıyor. Birkaç gündür de 3-4 adım atıyor. 11 kilo. 2 hafta kadar önce çok hasta oldu. Hiçbir şey yemedi. Ek gıdaya yeni yeni başladık gibi. Ben odasını ayırdım. 1ay kadar oluyor. Ama çok uyanıyor geceselam kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş :) benim oğluşlarımda emeklemeye başladı ayakta bi kaç saniye durabiliolar henüz sıralama yapamıolar ama :) kiloları da 12 kilo ben fazla olduğunu düşünmüorm her ay takip yapılıo zaten iki aydır falan eskisi gibi kilo da almıo yani kilo alımları yavaşlıo bi süre sonra zaten yürüyünce iice gider bana göre fazla olmayan fazlalıklar :)
senn oğlan hızlıymış maşallah :) ek gıdaya yeni başladım derken yani sadece emiyor muydu valla helal maşallah ama benm ikiz zaten emiyorlar ama ek gıda 6. aydan itibaren verdik :) benm oğlanlar odalarındaki beşiklere hayatta sığamıolar geniş yerde yatırdık bi süre annemlerde kaldım alıştılar döne döne uyumaya şimdi de yatak odamda yere kocaman bi yatak yaptık orda uyuyolar ordan bile taşıolar yani o derece dönüolar bilmiorm nasıl alışcaklar beşiklerine odalarına gece benmkilerde sürekli uyanıo halaaa ...Benim oğlum marttan beri emekliyor ve sıralıyor. Birkaç gündür de 3-4 adım atıyor. 11 kilo. 2 hafta kadar önce çok hasta oldu. Hiçbir şey yemedi. Ek gıdaya yeni yeni başladık gibi. Ben odasını ayırdım. 1ay kadar oluyor. Ama çok uyanıyor gece
Ne kadar erken alıştırırsan o kadar iyi. Veriyordum ek gıda ama adam akıllı yemiyordu. Şu günlerde maşallah iyi yiyorsenn oğlan hızlıymış maşallah :) ek gıdaya yeni başladım derken yani sadece emiyor muydu valla helal maşallah ama benm ikiz zaten emiyorlar ama ek gıda 6. aydan itibaren verdik :) benm oğlanlar odalarındaki beşiklere hayatta sığamıolar geniş yerde yatırdık bi süre annemlerde kaldım alıştılar döne döne uyumaya şimdi de yatak odamda yere kocaman bi yatak yaptık orda uyuyolar ordan bile taşıolar yani o derece dönüolar bilmiorm nasıl alışcaklar beşiklerine odalarına gece benmkilerde sürekli uyanıo halaaa ...
biz yaptıkk Allaha şükür güzel oldu kuzenimizin cafesinde mickey konseptli yaptık eymen mete bebekliklerinden beri çok seviolardı :) şimdiden tebrkler size de1 yaş doğum günü yapan var mı kızlar. ? Biz bu hafta yapıyoruz inş hazırlıklar tam gaz devam :)
Saol canm boy ve kilolar nasıl ?biz yaptıkk Allaha şükür güzel oldu kuzenimizin cafesinde mickey konseptli yaptık eymen mete bebekliklerinden beri çok seviolardı :) şimdiden tebrkler size de
kiloları 12100 ve 12200 boyları 77 cm ve 78 cmSaol canm boy ve kilolar nasıl ?
Maşallah canm ikisinede. Hemen hemen aynıyızkiloları 12100 ve 12200 boyları 77 cm ve 78 cm
bebişlerimize maşalllahh kafa çevresi ne kadar canım sennkinin benimkiler 47.5 cm ve 48 cmMaşallah canm ikisinede. Hemen hemen aynıyız12.500 kilo 77 cm boy bizimde.
47 bizimde :)bebişlerimize maşalllahh kafa çevresi ne kadar canım sennkinin benimkiler 47.5 cm ve 48 cm
hoşgeldin canım benm ikizlerim de yürümeye başlayınca kiloları sabit kaldı zaten kilo önemli deil 12 şer kilo benimkilerde bizim epey dişimiz çıktı şimdi azılar çıkıo dişleri sennkininde çıkınca en az bi sekiz tane falan rahat yer merak etme pes etme tükürsün sen ver sadece boğazına takılacak şeylerden uzak dur dikkat et :) benimkilerde artık emmior olsun zaten artık besin almaya başladılar açığı kapatırız biz de öle :)Slm kızlar bnm oğlum 6 ağustos doğumlu 1 aydır yürüyor boyumuz 80 cm kilomuz 10 baya bi hareketliyiz dr kilo vermediğine dua et dedi..ki yaklaşık 1,5 kilo verdi diş çıkarma evresinde bide ortakulak iltahabı atlattık şimdi iyiyiz çok şükür dişimiz 3 tanecikk yinede katı şeyleri yutmayı öğrenemedi hep tükürüyo bende onu ona bunu buna katıp yedirmeye çalışıyorummm zaten emmedi de sadece 6 ay sonra kendisi bıraktı çok ağladım ama nafile.. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?