2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Benim oğlum marttan beri emekliyor ve sıralıyor. Birkaç gündür de 3-4 adım atıyor. 11 kilo. 2 hafta kadar önce çok hasta oldu. Hiçbir şey yemedi. Ek gıdaya yeni yeni başladık gibi. Ben odasını ayırdım. 1ay kadar oluyor. Ama çok uyanıyor gece

senn oğlan hızlıymış maşallah :) ek gıdaya yeni başladım derken yani sadece emiyor muydu valla helal maşallah ama benm ikiz zaten emiyorlar ama ek gıda 6. aydan itibaren verdik :) benm oğlanlar odalarındaki beşiklere hayatta sığamıolar geniş yerde yatırdık bi süre annemlerde kaldım alıştılar döne döne uyumaya şimdi de yatak odamda yere kocaman bi yatak yaptık orda uyuyolar ordan bile taşıolar yani o derece dönüolar bilmiorm nasıl alışcaklar beşiklerine odalarına gece benmkilerde sürekli uyanıo halaaa ...

Ne kadar erken alıştırırsan o kadar iyi. Veriyordum ek gıda ama adam akıllı yemiyordu. Şu günlerde maşallah iyi yiyor

huhuhuhuuh kızlar nasılsınız yahu kımseden ses seda çıkmamış ben de yeni bakabildim çok şükür biz bi yaşımızı doldutduk 19unda artık bi yaşımız var yani :) çok yakın zamanda yürücez inşallah gece uyanmalarımız hala devam hatta şu aralar zaı dişimiz bize epey sıkıntı çıkarıyor gece yatarken devam sütü veriorum bi de sabah 4 g,b, tekrar süt istiyorlar siz gece besliyor musunuz doktorumuz artık geceye gerek yok dedi ama benimkiler istiyor biz de veriyoruz ...

Maş canm. Benim oğlumda yarın 1 yaşına giricek. 1 aydan beri yürüyo :) gece emmeye devam en az 4 sefer kalkıyo maalesef :-( hala gece uykumuz ve gündüz uykumuz düzene girmedi maalesef. Kilomuz 12.500 boyumuzda 77 cm bu arada )

Slm kızlar bnm oğlum 6 ağustos doğumlu 1 aydır yürüyor boyumuz 80 cm kilomuz 10 baya bi hareketliyiz dr kilo vermediğine dua et dedi..ki yaklaşık 1,5 kilo verdi diş çıkarma evresinde bide ortakulak iltahabı atlattık şimdi iyiyiz çok şükür dişimiz 3 tanecikk yinede katı şeyleri yutmayı öğrenemedi hep tükürüyo bende onu ona bunu buna katıp yedirmeye çalışıyorummm zaten emmedi de sadece 6 ay sonra kendisi bıraktı çok ağladım ama nafile.. Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin..

hoşgeldin canım benm ikizlerim de yürümeye başlayınca kiloları sabit kaldı zaten kilo önemli deil 12 şer kilo benimkilerde bizim epey dişimiz çıktı şimdi azılar çıkıo dişleri sennkininde çıkınca en az bi sekiz tane falan rahat yer merak etme pes etme tükürsün sen ver sadece boğazına takılacak şeylerden uzak dur dikkat et :) benimkilerde artık emmior olsun zaten artık besin almaya başladılar açığı kapatırız biz de öle :)

Mrb ağustos anneleri ve bebişleri. Bi buluşma yapmaya ne dersiniz istanbulda olanlarla Bebişleriniz içinde güzel bi oyun grubu olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…