- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
bana biraz tehlikeli geldi o ama yakından incelemek lazım tekerlekli bi anda çocuk düşebilir onu naıl ayarlayabilir ki haftaya ankaraya gidiorum o zaman bi bakıcam bu tarz şeylere en uygunu ne ise biraz da araştırırım alırım inş ama çokta gerek görmüorm açıkcası evin her yeri şimdiden doldu biz de bi de iki tane alınıo ne alınırsa bi kaç aylık için almam belki de ya içtiği kadar içsin yine de sen dene ıhlamurda içiomuş zaten e doktorun da önemsiz demişanne sütünden yetio demek ki ...Yürüteç değil canım.o zararlı evet.yürüme yardımcısı dediğim başka bir şey internetten bak.çocuk ona tutunp adım atıyor tekerlekli oda gidiyor ogittikçe çocuk adım atıyor.ya benimki suyu sevmiyor.bende ıhlamur yapıp içiriyorum.doktorda içmezse içmesin demekki ihtiyacı yok anne sütü karşılıyordur dedi ama içime sinmiyor.o çorbanın tarifini zahmet olmazsa banada versene.yada internette varmıdır acaba.
yok ben z yağı sürmüorm onda asitte var az da olsa zaten bence sürülmemeli geniş yüzeylere ...Benim dediğim zeytinyağı ve gerçekten beyaz tenli çocuk zamanla esmer oluyor.hele yazın çok esmer oluyor.tecrübeyle sabit.
Deneyeceğim canım sağol.bak kitabın adını vereyim bi bak sen de minik bebeğime afiyetle yazarı hatice kübra tongar...ben vereyim sana tarifi 2 yemek kaşığı kırmızı mercimek ,1 tatlı kaşığı doğranmış sogan,1 adet küçük havuç,1 adet domates ,1 yemek kaşığı tereyağı,1 su bardağı sıcak su ,1 kase doğranmış ıspanak ,1 fiske kimyon .tuz yok ama ben bazen çok az atıorm tat olsun die aslında atmamak lazım tereyağını soğanı ve havucu sotele domates ve yıkanmış mercimeği katıp bi iki defa karıştırn sıcak suyu ilave edidp mercimekler yumuşayana kadar pişir ayıkladığın ıspanağı karışıma katıp beş dakka daha pişir acağın altını kapatmadan baharatları ekle karıştırıcı ile çorbayı ez ... ben de yarın denicem umarım sever ve domates ıspanak alerji yapmaz 6 aydan sonra verebilirsiniz yazıo kitapta ...inş bebişlerimişz sever
tamam canım onu bi de deneyim saol..Eymet ülker herobaby nin 8 tahıllı pekmezli olanı dene tadı güzel baktım benimki severek yiyor.küçük 250 gr olanından al dene.bence sevecekler.
Canim ankaradayim kardesimin nisani hazirliklariyla kosusturuyoruz giremiyorum cik ogluslarimla iyiyiz coj sukur yuvarlanmalar gulusmeler iyiyiz allaha sukur emeklemelerini bekliyoruz simdi dort gozleEymet nasılsın canım.bebişler nasıl.epey oldu yazmayalı.bu zaman içerisinde sen ve bebişlerin neler yaptınız.biz oğluşumla rabbime çok şükür iyiyiz.havalar ısınsada bebişleri alıp çıksak dışarılarda gezsek.
Maşallah canm Allah bağışlasın. Doğumundan bahseder misin birazSelam kızlar. Benim bebeğim de 13 ağustos doğumlu
Benim oğlumunda kilosu o civarlarda canım.ben çok kilolu olduklarını düşünmüyorum.üstelik biraz kilo yakışyorda bebeklere.bir yakınımızın oğlu 9 aylık ve 13 kilo.işte onunki fazla.hem yürüyünce bu kiloları kalmıyor merak etme.Benim kizim da 27 agustoa dogumlu. Emeklemiyo fakat desteksiz bi kac adim atabiliyo. Bi de kizim 77 cm. 11 kilo. Herkes kilolu oldugunu soyluyo. Sizin bebekler nasil
Benim oğlumda en son 12 kiloydu. Benim oğluma doktorumuz muhallebi tarzı şeyleri yasakladı. Hiç vermedim. Çoğunlukla emiyo. Oğlum tutunup kalkıyo ve sıralıyo. Kendi kendine bi kaç dk ayakta kalıyo. Yüriycek galibaBenim kizim da 27 agustoa dogumlu. Emeklemiyo fakat desteksiz bi kac adim atabiliyo. Bi de kizim 77 cm. 11 kilo. Herkes kilolu oldugunu soyluyo. Sizin bebekler nasil
Sağol hepimizinkini. Benim hikayem değişik biraz ve uzun bir ara anlatayım. Gece uykuları nasıl bebeklerinizinMaşallah canm Allah bağışlasın. Doğumundan bahseder misin biraz
Bende kilolu oldugunu dusunmuyorum masallah bebeklerimize herkes kilosuna takmis vaziyette. Ozellikle yakin dogum yapmis kisiler resmen kilo yaristiriyo bebekleriyleBenim oğlumunda kilosu o civarlarda canım.ben çok kilolu olduklarını düşünmüyorum.üstelik biraz kilo yakışyorda bebeklere.bir yakınımızın oğlu 9 aylık ve 13 kilo.işte onunki fazla.hem yürüyünce bu kiloları kalmıyor merak etme.
Madallah cnm. Ben ek gida vermiyorum hic istemiyo kusuyo. Bizimki de yuruyecek sanirim emekleme cabasi yok. Ellerimizden tutup yurumeye calisiyo :)Benim oğlumda en son 12 kiloydu. Benim oğluma doktorumuz muhallebi tarzı şeyleri yasakladı. Hiç vermedim. Çoğunlukla emiyo. Oğlum tutunup kalkıyo ve sıralıyo. Kendi kendine bi kaç dk ayakta kalıyo. Yüriycek galiba
Benim oğlum doğru düzgün uyumuyo ve bizimle yatıyo. Dün gece 3.buçukta uyandı sabah 12ye kadar uyumadı :-(( bazen kafayı yiycek dereceye geliyorum resmen. Uyku düzeni herşeyden önemli bence. Bizde düzende uykuda yok maalesef :-(Sağol hepimizinkini. Benim hikayem değişik biraz ve uzun bir ara anlatayım. Gece uykuları nasıl bebeklerinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?