- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Ben bugun nasil halsizim anlatamamsanirim beta hcg m ile bilikte hemoglobinimde dusmeye devam ediyo, oda halsizlik yapmaya basladi
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda gösterir inş. Canım keseyi kaç gün sonra görebildin.amin canım inşallah hepiniz için dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
Kesinlikle canım napıcamı şaşırdım,daha duş almadım kendimi çok kötü hissesiyorum,oturup kalkmak bile tedirgin ediyo napıcamı bilmiyorum bi taraftan unutup herşeyi yapmak istiyorum,çünkü sürekli dikkat etmek gerdi beni ya kuzum sendede aynımı ,benim hiç belirtim yok bide kaçıncı gün embryosu?Sanirim seninde cuma gunu transferin oldu.benimde ayni.ve beni anlatmissin resmenetrafimdakiler dikkat et dedikce bisey olmaz beni germeyin lutfen diyorum ama gece uykumdan 10 kez uyaniyorum.acaba ustune mi yattim hizli mi dondum diye.rahmimde agri var niye diyorum 10 dk sonra rahmimde niye agri yok diyorum.karmasik bi ruh hali valla.allah yard8mcim8z olsun
Gunaydinnnn canim ne guzel dua etmissin amin amin amin
benim perşembe günü canım test günüm benimde sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor birde su gibi akıntı inş bebişlerimiz bizimledirselam kizlar 2 gunden beri giremiyrum siteye kendimi oyaliyorum yoksa dusunmek cok kotu bugun benimde 11.gunum yarin sonucumu ogrenicem dualarinizi bekkiyorum ama adet belirtilerim varya her an olacakmisim gibi hissediyorum:-(
kızlar işte benim bebişlerim.....
bugün keselerimizi de gördük çok şükür Allahıma....
inşallah kalp atışlarını da duyarım.....
.Eki Görüntüle 1226659
benim perşembe günü canım test günüm benimde sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor birde su gibi akıntı inş bebişlerimiz bizimledir
Tesekkur ederim canim iyiyim beklemek coooook zormus insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikteslm cnmmm transferin hayirli olsun nasilsin nasil geciyo
selam kizlar 2 gunden beri giremiyrum siteye kendimi oyaliyorum yoksa dusunmek cok kotu bugun benimde 11.gunum yarin sonucumu ogrenicem dualarinizi bekkiyorum ama adet belirtilerim varya her an olacakmisim gibi hissediyorum:-(
Tesekkur ederim canim iyiyim beklemek coooook zormus insallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte
Allhm insallh ol demistr canim bnm yarin bize guzel hberler ver insallh..
coook sagol cnm insaallah guzel haberler veririmacaba test alsam cikarmi cunku yarin oglenden sonra test gunum cok gec...
Insallah canim yaaaasende bekleyenlere katildin artik hemde oyle zorki insaallah sen kolay bi sekilde atlatirsin cnm da bebesin seninle olur...
Canim beklmessin bukadar.. yarin oglenne kadarda bkle bnce buyusu bozulmasinn insallh.. guzel sonucunu almayi nasip etsin rabbimm :)
canım kaç günlükken gördün keseleri beta hcg değerlerin ve satın neydi....evet canım inşallah ikizlerim olacak..... bugün doktor gösterdi keseleri öyle mutlu oldum ki...... inanamadım.....
İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz....
sen ne zaman gidiyosun kese için cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?