Oyyy canım arkadaşım amin diyorum duana. Tabiki edeceğim hamile kaldım diye firar edecek değilimyoksa etsem mi dualar daim olacak inşaalah...
rabbim kabul etsin canm :)Allah kabul etsin dualarımızı bende işyerinde okumaya başladım şimdi :)
cemi cumlemizden razı olsun canm benim :)Arkadasim Allah razi olsun senden gonlu guzel insan
masallah canmmm cok guzel artıs olmus hayırlısıyla kucagımıza alalım :)Kızlar 2. test sonucum çıktı doktorum çok güzel ilerliyor dedi 516 çıktı kızlar bugün 12. Günüm şükürler olsun Rabbime! 10. Günde 174 tü bayaa katlamış kendini galiba ikiz tuttu mu naptı inşallah öyledir inşallah...Hepimize Allah hayırlısını versin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin!
Canim benim ikimizede haram oldu bayram desene.napalim tatlim allaha siginip beklicez.dedigin gibi sonradan kaybetmek en acisi.o aciyida tattim ne yazikki.ikincisini yasatmaz insallah rabbim.hickimseye yasatmasin allahim.Yok kanamamda iki taneydi işte ben deli gibi bi umut iki kalp atışı duyarım die gittim doktor ne dese begenirsin kanamanda varmı ben anladım zaten ters giden bişe olduğunu yok dedim kesenin BRI kuculmus birinde bebek var ama kalp atışını göremedim dedi vajinal da baktı ama yok haftaya gel dedi artik ozaman belli olur nasıl geçer bayram takmamaya çalışıyorum bakalım nekadar becerirsem
Tatlim gozun aydin bi arada.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim.ALLAH nazarlardan esirgesin sanki 40 yıllık arkadaşızbu ne güzel muhabbettir böyle tü tü tü maşaallah. Anaaam yaprak saracağım pc başından kalkamıyorum Muhabbetle kucaklıyorum hepinizi Neyse sarmaların fotosunu göndermeyi düşünüyordun ama o kadar gebeye ulaştıramam vebali kalmasın üzerime:)
Benim 3.gün idi bugün onuncu günde tahlil yaptırdım çok şükür çıktı. sende yaptırabilirsin,malum zaman geçmek bilmiyor.hayırlı haberler olsunKizlaar ben 4. Gun embiryosu transfer edildi.doktorum onikinci gun tahlil yaptir dedi ama ben sabirlizliktan catliyorum :) pazartesi onuncu günüm o gun acilde yaptirsam sonuc belli olur mi ki[/Q
Amiiinnn canım hepimiz bebişlerimizin kokusunu içimize çekelim inşaallah.Tatlim gozun aydin bi arada.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah canim.
Allah bin kere razi olsun canim.adim nilufer.bebegimin kalbi guclensin gup gup atsin insallahOfff cok zor ya.bu guzel cuma gunu hurmetine rabbim bebegine guc versin.annesinden ayrilmasin.ismini mesaj atarsan bi yasin okumak istedim tatlim
Benim 3.gün idi bugün onuncu günde tahlil yaptırdım çok şükür çıktı. sende yaptırabilirsin,malum zaman geçmek bilmiyor.hayırlı haberler olsun
Canim benim ikimizede haram oldu bayram desene.napalim tatlim allaha siginip beklicez.dedigin gibi sonradan kaybetmek en acisi.o aciyida tattim ne yazikki.ikincisini yasatmaz insallah rabbim.hickimseye yasatmasin allahim.
Kizlaar ben 4. Gun embiryosu transfer edildi.doktorum onikinci gun tahlil yaptir dedi ama ben sabirlizliktan catliyorum :) pazartesi onuncu günüm o gun acilde yaptirsam sonuc belli olur mi ki
kızlar 5. gün iki embriyo transfer edilmişti. bugün 9. günüm 160 çıktı , normal mi??
Bence olur :) sende insallah guzel haber alanlardan olursun :)
Yok canım 11.gun 0.1 hiç tutmadı lar zaten
Mübarek arafe ve Cuma gunu güzel Allah'ım yüzümüze güldü SONUÇ :74.79
Ayyyy canmm cok sevindimmmmmm :) bin masssllah Allahim nazarlardan saklasin korusun. Gozunuz aydin canim.sizde sikinti ne idi canim?Mübarek arafe ve Cuma gunu güzel Allah'ım yüzümüze güldü SONUÇ :74.79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?