- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
arkadaslar herkese gunaydın :) dun transferimin 10.gunuydu tahlil sonucum 52.85 sizce nasıl?
Arkadaslar bisey sorucam kac yumurtanin toplandigi onemli mi?
tlfnumun sarji bitmisti yazamadım dun gece :) olmusmt diyosun ben hala inanamıyorum daValla gece saat 1 e kadar beklrdim sonucunu :) hayirli olsun canim
arkadaslar herkese gunaydın :) dun transferimin 10.gunuydu tahlil sonucum 52.85 sizce nasıl?
tesekkurler canım amin insallah :) 3.gun embiryosuydu benim 12.gun tekrar tahlil yapıcamHayırlı olsun arkadaşım. . Inşallah katlanarak devam eder :) Kaçıncı gün embriyosuydu?
tlfnumun sarji bitmisti yazamadım dun gece :) olmusmt diyosun ben hala inanamıyorum dasenin tahlilin bugun mu? ne zaman yaptıracaksın?
hadi hayırlısı bakalım merakla bekliyorum bebiş haberini :)Kanimi verdim iki saat sonra cikacakmis sonuc
tesekkurler canım amin insallah :) 3.gun embiryosuydu benim 12.gun tekrar tahlil yapıcam
lekelenmem olmadı onun haricinde goguste siskinlik, kasık,bel ve karın agrisı, surekli uyuma hali, ve asiri bir eksi yeme istegi elimde limon tuzuyla dolasıyodum resmen arkadaslarim bu da bi belirti dedi aynı zamanda adetimde gecıkmisti 4 gun normalde gunu gunune olurum hic sasmazdı ondan cesaret alıp tahlil yaptırdım.. sende ne gibi belirtiler var?Benim de 3.gun embriyosu. . Haftaya salı test günüm. . Korkuyorum inan ki.. Allah yardımcımız olsun. . Belirtin var mıydı
[UOTE="sevcanf, post: 37205704, member: 449173"]Benimde keske o.kadar yumurtam toplansa 10 tane var gozuken ama 2 tanesi istenen büyüklükte yarin galiba onlar icin catlatma ignesi olacam ama digerleride ayni zamanda korunup buyumeye devam etmeleri sağlanacak catlatilan 2 yumurta toplanacak dollenecek sonra da kalan 8 taneicin toplama yapilacak falan benim is cetrefilli
Canim ben hebuz tedaviye baslamadim.insallah bu ayki hastaligimla basliyicaz :) simdisen bilgi edinmek istiyorumMerhaba canım bende transferimin 5.gunundeyim. . Benden 20 tane toplandı. 9 tanesi saglikliydi. 5 tane dollendi. . Sağlıklı olmaları ve dollenmeleri önemli olan. Sayiya takılma canım. Kaç tane toplandı? Hayirlisi olsun inşallah herkes için. .Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?