- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
canim gogus ucun yoksa son haftnda masaj yap masaj derken ucunu one dogru cek cek birak ☺ bebeginn tutup emmesi kolay olsun.yok sen konu komsuya bakma cok iyi spinal ben cok memnn kaldim korkma sende.cok su icmedm ilk gun ara ara az az ictim 2.gun cok ictim ilk gun zarrli cok su icmek 2.gun iciosun sade nescafe icilio bide agri olmasn die.baska merk ettign bisey olursa sor..benim drum cok i bi dr.trakyann en iyi kadin dogumcularn biri.ona cok guveniodum bisey olmadi cok sukur.
Teşekkür ederim canım senin Fındık nasıl sen nasılsın nasıl gidiyo annelik

hicbisey soyleyemiorum sadece icim sizladi inanki tez vakitte nasio etsin rabbim
 hicbisey soyleyemiorum sadece icim sizladi inanki tez vakitte nasio etsin rabbim
 Ben bu yazdiklarindan okadar etkilendimki bir an önce anne olayim istedim okurken Allah im bu duyguyu herkese yasatsin insallah dûsmanim yok ama beni öyle görenlere bile evlat kokusuyla evlatla sinamasin rabbim sen cok güzel bir annesin bútûn anneler gûzel sevgini öyle ifade etmisinki ne yalan söyleyeyim imrendim kiskanmadim yanlis anlama sakin
Ben bu yazdiklarindan okadar etkilendimki bir an önce anne olayim istedim okurken Allah im bu duyguyu herkese yasatsin insallah dûsmanim yok ama beni öyle görenlere bile evlat kokusuyla evlatla sinamasin rabbim sen cok güzel bir annesin bútûn anneler gûzel sevgini öyle ifade etmisinki ne yalan söyleyeyim imrendim kiskanmadim yanlis anlama sakin  Allah im annem dedigi búyüdûgû sana kocaman sarildigi herseyi göstetip yasatsin mevlam cinarima bide bir kiz karded nasib etsin Allah im
 Allah im annem dedigi búyüdûgû sana kocaman sarildigi herseyi göstetip yasatsin mevlam cinarima bide bir kiz karded nasib etsin Allah im