Canimm kullanmiorum onun etkisinde olan ultragastan iciorum simdilik gitmedim gece azaldi cok az gelio tüp bebek yapan dok aradim eski kansa azaldiysa gelmesin kalkmasin yatip dinlensin demis esime ayaga kalktimya ondan oldu galiba bida kalkmasin demis durmaz artarsa gitcem dok. Ne yalan söyleyeyim icim rahat degilRavza.. Doktra gittinmi progestron kullniyrsun dimi.. Dinlenmye calis. Uzat ayklarini.. Haber ver bize..

benimde olmuştu kanamam korkma dinlenme bol bol, mide bulantilarina gelince Allah yardimcin olsun çok zor benim daha yeni yeni geçti bulantilarim, valla çubuk falan yazmislar ama bana hicbisey iyi gelmedi maalesef ben tibbin hiperemezis konusunda yetersiz kaldigini dusunuyorum, hatta doktoruma dedim guldu
 benimde olmuştu kanamam korkma dinlenme bol bol, mide bulantilarina gelince Allah yardimcin olsun çok zor benim daha yeni yeni geçti bulantilarim, valla çubuk falan yazmislar ama bana hicbisey iyi gelmedi maalesef ben tibbin hiperemezis konusunda yetersiz kaldigini dusunuyorum, hatta doktoruma dedim guldu  

hep biseyden pipiriklenir nem kapariz ama insallah hayirlisiyla dedigin gibide gecer az olsada icim rahatlar gûveniorum aslinda ama nebilem iste bir tarafimda emin ol dio resmen kendimle kavga ediorum ya
 hep biseyden pipiriklenir nem kapariz ama insallah hayirlisiyla dedigin gibide gecer az olsada icim rahatlar gûveniorum aslinda ama nebilem iste bir tarafimda emin ol dio resmen kendimle kavga ediorum ya simdiki ruhhalim
 simdiki ruhhalim