2014 ankara hamileleri tanisalim :)

doktorumuz ayniymis canim.ben bahcelievlerdeki subesindekine gidiyosun sandim.dogum bahceli evlerde olacakmis giden bir arkadasa sordum.maltepede oluyormuki.canim 9 haftalik benimki
Evet ayniyis doktorumuz :) yok.canm.maltepede dogum yapilmiyor . Bende anitkabirin orda hastanenin kendi yerinde yapildigini biliyorum. Daha sormadim yarin kontrolum var bi sorayim gogsen hocaya :) ayy seninki daha yeni sayilir hayirlisiyla kucagina alirsin ins canm aman ilk uc cok dikkat et en riskli donem...

s senin az kalmis canim saglikla dogur insallah.benim yeni.dikkat ediyorum gulum Allaha emanetler bi su ilk 3 ayi atlatsak rahat edicem.bende cumartesi kontrole gidecegim.guzel haberle gel canim

s
senin az kalmis canim saglikla dogur insallah.benim yeni.dikkat ediyorum gulum Allaha emanetler bi su ilk 3 ayi atlatsak rahat edicem.bende cumartesi kontrole gidecegim.guzel haberle gel canim
Evet canim son 22 gunumuz artik :) amin ins .3 ayi atlatiktan sonra emin ol daha rahat gecer .ins sende cumartesi guzel haberlerle gelirsin :) sen nerde oturuyorsun ?

Evet canim son 22 gunumuz artik :) amin ins .3 ayi atlatiktan sonra emin ol daha rahat gecer .ins sende cumartesi guzel haberlerle gelirsin :) sen nerde oturuyorsun ?
amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben etlik tarafındayım canım.insallah.sende kolaylıkla saglıklı sorunsuz yavrunu kucagına al insallah.

Mrb hanimlar bende ankarda yasiyorum 21 haftalik olduk sukur nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz

Amin canim sağlıklı olsunlar inşallah bu arada bu altta cikan hamilelik cizelgesini yapamiyorumm

Amin canim sağlıklı olsunlar inşallah bu arada bu altta cikan hamilelik cizelgesini yapamiyorumm
Amin canım.Profil bilgilerinde bebeğin doğacağı tahmini tarih falan yazıyo onları doldur çıkar kendisi

benim bugun kontrolum var, 9+2 deyim cinsiyeti belli olmaz sanırım dimi meraktan ölmek üzereyimmm

benim bugun kontrolum var, 9+2 deyim cinsiyeti belli olmaz sanırım dimi meraktan ölmek üzereyimmm
Belli olmaz tabi daha gelişmemiştir 12 haftalıkken bile doktorlar kendi tahminlerini söylüyolar yanlış çıkabiliyo en garantisi 16. ondan önce söyleseler bile inanıp da yanılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…