- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
doktorumuz ayniymis canim.ben bahcelievlerdeki subesindekine gidiyosun sandim.dogum bahceli evlerde olacakmis giden bir arkadasa sordum.maltepede oluyormuki.canim 9 haftalik benimkiBuarada yazmayi unuttum muayene ucreti 122 lira veriyorum
Evet ayniyis doktorumuz :) yok.canm.maltepede dogum yapilmiyor . Bende anitkabirin orda hastanenin kendi yerinde yapildigini biliyorum. Daha sormadim yarin kontrolum var bi sorayim gogsen hocaya :) ayy seninki daha yeni sayilir hayirlisiyla kucagina alirsin ins canm aman ilk uc cok dikkat et en riskli donem...doktorumuz ayniymis canim.ben bahcelievlerdeki subesindekine gidiyosun sandim.dogum bahceli evlerde olacakmis giden bir arkadasa sordum.maltepede oluyormuki.canim 9 haftalik benimki
senin az kalmis canim saglikla dogur insallah.benim yeni.dikkat ediyorum gulum Allaha emanetler bi su ilk 3 ayi atlatsak rahat edicem.bende cumartesi kontrole gidecegim.guzel haberle gel canimEvet ayniyis doktorumuz :) yok.canm.maltepede dogum yapilmiyor . Bende anitkabirin orda hastanenin kendi yerinde yapildigini biliyorum. Daha sormadim yarin kontrolum var bi sorayim gogsen hocaya :) ayy seninki daha yeni sayilir hayirlisiyla kucagina alirsin ins canm aman ilk uc cok dikkat et en riskli donem...
Evet canim son 22 gunumuz artik :) amin ins .3 ayi atlatiktan sonra emin ol daha rahat gecer .ins sende cumartesi guzel haberlerle gelirsin :) sen nerde oturuyorsun ?s
senin az kalmis canim saglikla dogur insallah.benim yeni.dikkat ediyorum gulum Allaha emanetler bi su ilk 3 ayi atlatsak rahat edicem.bende cumartesi kontrole gidecegim.guzel haberle gel canim
amin Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben etlik tarafındayım canım.insallah.sende kolaylıkla saglıklı sorunsuz yavrunu kucagına al insallah.Evet canim son 22 gunumuz artik :) amin ins .3 ayi atlatiktan sonra emin ol daha rahat gecer .ins sende cumartesi guzel haberlerle gelirsin :) sen nerde oturuyorsun ?
Amin canm ins. Cok sagol. Hmm yakin sayiliriz bende keçiörendeyim ataparka yakinimamin Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben etlik tarafındayım canım.insallah.sende kolaylıkla saglıklı sorunsuz yavrunu kucagına al insallah.
hangi doktora gidiyosun canım?Evet canım muayne ücreti biraz tuzlu 77 lira ama verdiğim paraya deyiyo doktorumdan da memnunum çok şükür uzun uzun anlatıyo herşeyi
Ben meltem hanıma gidiyorum çok bilgili ve güleryüzlü bi doktorhangi doktora gidiyosun canım?
Hoşgeldin canım cinsiyeti ne ilk bebişin miMrb hanimlar bende ankarda yasiyorum 21 haftalik olduk sukur nasilsiniz nasil gidiyor hamileliginiz
Hosbulduk canim ilk bebegim allah izniyle insallah bi oğlum olacak sizin ilk mi cinsiyeti nedirHoş
Hoşgeldin canım cinsiyeti ne ilk bebişin mi
Benimde ilk bizimki de kız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHosbulduk canim ilk bebegim allah izniyle insallah bi oğlum olacak sizin ilk mi cinsiyeti nedir
Amin canım.Profil bilgilerinde bebeğin doğacağı tahmini tarih falan yazıyo onları doldur çıkar kendisiAmin canim sağlıklı olsunlar inşallah bu arada bu altta cikan hamilelik cizelgesini yapamiyorumm
Belli olmaz tabi daha gelişmemiştir 12 haftalıkken bile doktorlar kendi tahminlerini söylüyolar yanlış çıkabiliyo en garantisi 16. ondan önce söyleseler bile inanıp da yanılma bencebenim bugun kontrolum var, 9+2 deyim cinsiyeti belli olmaz sanırım dimimeraktan ölmek üzereyimmm
canım en erken 13. haftada belli olur diye biliyorum ama o da kesin sonuç olmaz, kesin sonuc 16. 17. haftalarda olur :) :)benim bugun kontrolum var, 9+2 deyim cinsiyeti belli olmaz sanırım dimimeraktan ölmek üzereyimmm
of catlicam ya hep bi bekleme hep bi bekleme :)canım en erken 13. haftada belli olur diye biliyorum ama o da kesin sonuç olmaz, kesin sonuc 16. 17. haftalarda olur :) :)
ben nedense cinsiyet çok merak etmiyorum, sadece bazen kıyafet almaya hevesleniyorum ama cinsiyet belli olmadığı için alamıyorum, tek sıkıntım bu şimdilik :) :)of catlicam ya hep bi bekleme hep bi bekleme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?