Kızlar bir sorum olacak gitiginiz doktorun cep numarasını aliyormusinuz. Alıyorsanız arayinca ulasilabiliyormu her dr. Bunu yapar mi doktor hangi durumda cepten aranır.
Kızlar bir sorum olacak gitiginiz doktorun cep numarasını aliyormusinuz. Alıyorsanız arayinca ulasilabiliyormu her dr. Bunu yapar mi doktor hangi durumda cepten aranır.
Ben çağ hastanesine güler sahin e gittim numarasını verdi
Akropol de nurten boyraza gidiyorum oda numarasıni verdi
acil bi durum olduğunda arıyorum hastaneye gitmeme gerek kalmıyor bazen
Teşekkür ederim öncelikle hepimiz sagsaglim kucagimiza alalım bebislerimizi inşallah
Şehir dışında olduğumda tahlil sonuçlarımi bildirmek için aradım
bi kere siyah kusmustum o zaman aradim
bi kerede ishal olmuştum onun için aradım geç vakitte aramadim hiç
İnşallah canim öyle bir durum olmasin Allahin izniyle. Seninde 40. Haftan olmuş kolayca dogurursun, bebisinde çok saglikli olur inşallah. Bizleri haberdar et doğumundan sonra
İnşallah canim öyle bir durum olmasin Allahin izniyle. Seninde 40. Haftan olmuş kolayca dogurursun, bebisinde çok saglikli olur inşallah. Bizleri haberdar et doğumundan sonra
Merhabalar ben de korudan dr melike Özge Hanım'a başladım tamamen tesadüf bilmeden benim eşim santrali arayınca en yeni ve vakti bol olan doktor kimse ondan randevu almak istiyorum dedi böylelikle bizim öykümüz başladı kendisi koruda daha yeni önceden doğum iznindeymiş galiba Arkadaşlarımdan bir kısmı Ümit bey ve Anıl Hanım'a doğurdular ilk başta acabalarım oldu ama en doğru kararı verdiğime eminim artık muayeneden çok arkadaş sohbeti gibi oldu artık bizimkisi çünkü güleryüzü sabrı detaycılığı aradığımda ulaşılabilirliği benim için önemliydi eminim doğumda sayesinde gayet rahat geçecek zaten korunun doğum ekibi çok iyi
Merhaba kızlar;
Diğer hastaneleri bilmiyorum ama bende kız kardeşimde koruya gidiyoruz.Doğum paketi avantajllı en azından sürpriz yok ne ödeyeceğimi biliyorum.Doktorlarıda iyi olduğunu duyduğumuz için tercih ettik.