- 3 Aralık 2013
- 501
- 119
- 63
ben valla esyaya basladim besik ve araba aldimben nedense cinsiyet çok merak etmiyorum, sadece bazen kıyafet almaya hevesleniyorum ama cinsiyet belli olmadığı için alamıyorum, tek sıkıntım bu şimdilik :) :)
ben beşik ve arabayı son zamanlar alayım diyorum, kıyafet de bir çıkışta topluca alayım diyorum bakalım artık :) doktora gittin mi bu arada ne oldu?ben valla esyaya basladim besik ve araba aldim
ztn erkekse mavi kizsa pembe olayini sevmedigim icin pastel renkler aliyorum :) yada canli
akşam randevum canım iş yerinden izin almamak icin son saati seciyorum genelde 18:30da gidicem bakalimben beşik ve arabayı son zamanlar alayım diyorum, kıyafet de bir çıkışta topluca alayım diyorum bakalım artık :) doktora gittin mi bu arada ne oldu?
ben de pazartesi gün gideceğim kontrole, 9+4 olacak o zaman , umarım güzel haberler alırım ben de :) :)Korununem kalabalik gunuydu sanirim :) yarim saat gecikmeli girdim muayeneye vee nerdeyse el sallayan simarik bir bebek var :)) iyi bakmissiniz guzel buyumus dedi doktor hersey olmasi gerektigi gibiymis 3 hafta sonra 2li test icin gidicem
insalalh canım, benim taaaa 26 eylülde ikili testim varben de pazartesi gün gideceğim kontrole, 9+4 olacak o zaman , umarım güzel haberler alırım ben de :) :)
ben bugün biraz araştırdım da, eğer doktor iyiyse ve kullandığı ultrason cihazı yeterliyse, 12. haftada öğrenilebiliyormuş :):)insalalh canım, benim taaaa 26 eylülde ikili testim var12+1 oluyor belki cinsiyetinden de bahseder biraz :)
Kızlar ben nikah şekeri , nişan şekeri, kına şekeri, doğum şekeri, bebek şekeri, diş buğdayı şekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemeye sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacak şimdiden mutluluklar dilerim hayırlı evlatlarAnkara hamisleri nerde :))
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizim biraz daha yolumuz var bakalımMerhaba kizlar nasil gidiyor hamilelik hersey yolunda umarim :) benim haftaya carsamba dogumum olacak bastan beri sezeryan istiyordum epilepsi hastaligim oldgi icin riske girmek istememistim 26 sina gun vermisti .ama dunki kontrolumde doktorum suyun azaldığını ve o kadar bekelmeyecegiz haftaya carşamba seni doguma alacam dedi kizlar dua edin benm icin :)
Amin sagol canim . Darisi size ins saglikla kucaginiza alirsiniz . Merak Etme cabuk gecer bi bakmissin sona gelmissin artik ...insan anlamiyor zamanin nasil geçtiğini :)Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizim biraz daha yolumuz var bakalım
Hayırlı olsun bebeğin. Ben de sincan koruya gidiyorum şükür çok memnunum ilk kontrolde öyle uzun uzun ultrasonla bakmıyolar zaten daha çok konuşarak geçiyor tavsiyeler veriyo doktor yemekle ilgili falan. Muayne ücretini sorarsan burda 77 lira tahlil hariç tabi balgatla fiyat farkını duymuştum buranın fiyatını biraz daha düşük tutuyolar nedense. Allah sağlıkla doğurabilmeyi nasip etsin hepimizemerhaba kızlar ben de balgat koru hastanesi Dr. Özge hanıma gittim ilk kontrolümde. 5+1 de ilk kontrolümüzü yaptık ve keseyi gördüm sadece. 110 tl muayene ücreti verdik. Aynı hastaneye ya da aynı doktora giden fikri olan var mı yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba cnm aramiza hosgeldin ins saglikla bebisini kucagina alirsin. Benmde senin gibi kizim olacak allah nasip ederse :)merhaba arkadaslar bu sayfayı yeni gordum ... bende ankaradan 25 +5 haftalıgım. kız bebiş olucak kısmtse.. herkese saglıklı hamıslıkler dilerim :)
Maşallah ne guzel senin kaç haftalık bide hangi doktora hast gıdıyorsunuzMerhaba cnm aramiza hosgeldin ins saglikla bebisini kucagina alirsin. Benmde senin gibi kizim olacak allah nasip ederse :)
Canm ben 38. Haftamdayim allah kismet ederse yarin sabah dogum yapcam :) ben baskent universitesi hastenesine gidiyorum doktorum göğşen onalan. Sen nereye gidiyorsun ?Maşallah ne guzel senin kaç haftalık bide hangi doktora hast gıdıyorsunuz
Oyy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . Ben Akropol Nurten Hanım'a gıdıyorumCanm ben 38. Haftamdayim allah kismet ederse yarin sabah dogum yapcam :) ben baskent universitesi hastenesine gidiyorum doktorum göğşen onalan. Sen nereye gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?