2014 ankara hamileleri tanisalim :)

semt farkı yuzunden canım sincan daha ucuz sincandaki fiyatlari balgatla ayni tutsalar kimse gitmez oraya veee tabiki bizimde isimize geliyor :))

Amin sagol canim . Darisi size ins saglikla kucaginiza alirsiniz . Merak Etme cabuk gecer bi bakmissin sona gelmissin artik ...insan anlamiyor zamanin nasil geçtiğini :)
Amin sagol canim . Darisi size ins saglikla kucaginiza alirsiniz . Merak Etme cabuk gecer bi bakmissin sona gelmissin artik ...insan anlamiyor zamanin nasil geçtiğini :)

Merhabalar ben de melike Özge Hanım'a gidiyorum kendisinden çok memnunum tüm sorularıma sabırla yanıt veriyor koru hastanesinin yeni binası da gayet konforlu oldu

merhaba bende 20 haftalık gebeyim takibimi melike özge hanım yapıyor kendisinden çok memnunum sorularıma herzaman cevap alabiliyorum ve herzaman ulaşabiliyorum kızlar bence ulaşılabiliyor olması bence çok önemli şimdi yeni binaya taşındılar ben gittim çok beğendim inanılmaz donanımlı ve çok temiz bi hastane zaten özge hanım için söylenicek bişey yok bilgisi,güler yüzü her anlamda rahatlatan bi hekim ben şanslıyım onunla karşılaştım ve şiddetle tavsiye ederim mutlaka bir tanışın.

kızlar bende aranıza yeni katıldım bugün ilk kez koru hastanesinde dr.melike özge'ye gittim,ilk izlenimlerim gayet olumlu hastane güzel ve konforlu,galiba gebelik takiplerime burda devam edicem deneyimlerizi paylaşırsanız sevinirim

slm kızlar.bende ankaradan.ben lokman hekime gidiyorum etliktekine meltem hanıma. memnunum bende muayene ücreti 60 tl

Slm arkadaşlar yeni gördüm topigi. Ben de 2014 ü ucundan yakaladim turgut özal hastanesine gidcem. Yarın bebisi ilk defa ultrasondan gorecez??? Inş.

Bende varim kizlar.
Henuz cok yeni. Beta hcg testim pzrtsi 108, carsamba 170 cikti. Yarin yine baktiracagim.
Kahve rengi lekemde var az da olsa
Sizin nasildi ilk haftalariniz?

Merhaba cnm ben ilk testi yaptirdigimda 70 cikmisti ve iki gunde bi iki kat yukseliyordu.merak etme hizla yukselir leke geldigini doktoruna mutlaka soyle

Merhaba,

Benim suan gittigim ozel bir dr yok. Zaten gebeligimi ogrendim, ertesi gun lekem geldi. En yakin dr a gittim. 108,170 cok az artmis cuma tkrr bakalm, belki dis gebeliktir belkide az az artip yukselicektir dedi. Ilac vs vermedi. Medicana da dediler bunu

Mrb ben ebru yüce ye gidyorum iyi bir doktora benziyor. Sen kime gidiyorsun senin doğum yaklaşmış baya
oo cok iyi ebru hanım cok iyi bi dr oldugunu duydum .. daha önceki hastanesinde falan gidenler hepmemnunıyet belirten yorumlar yapmıs .. ben ilknur hanıma gidiyorum .. evet az kaldı bizim

oo cok iyi ebru hanım cok iyi bi dr oldugunu duydum .. daha önceki hastanesinde falan gidenler hepmemnunıyet belirten yorumlar yapmıs .. ben ilknur hanıma gidiyorum .. evet az kaldı bizim
Siz bu hastanede mi doğum yapacaksiniz hastanede bir enfeksiyon dedikodusu dolaşıyor. Benim eşim universite personeli o yuzden bu hastaneye geliyoruz ama bu enfeksiyon ve dogumlari asistanlarin yapması meselesi kafamı karıştırıyor. Bu konuyla ilgili doktorla konustunuzmu. Doğuma kendimi girecek. Sezeryanmi

turgut ozaldaki sistemi biliyorsundur ssanırım .. takıp eden dr eger acil dogumsa gelmıyor sezeryan ise planlı oldugunda girebiliyor .. ben butun zyrıntıları ınceledim canım . zaten her hangi bi durumda hemen hocalar gelebiliyor .. kendini korkutmamanı tavsıye ederim . soylentilere bakarsak kiminin begenmedigini , digeri hayran olabiliyor. ben gecen sancım oldugunda dogum katında 2-3 saat kaldım serum falan yedim takıp etti kendi dr dısındaki nöbetci dr ben cok memnun kaldım surekli yanıma falan geldiler .. turgut özala zaten 35.haftamda gectim dogum için bizde de personel durumu soz konusu oldugunda ben memnunum kısacası

Merhaba arkadaşlar haftalardır forumdayim ama konuyu yeni gördüm. Ankarada hic hamile yok herhalde demeye baslamistim. Bende araniza katiliyim kabul ederseniz

o zaman sana hayırlı doğumlar diliyorum allah sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…