sagol cnm . Darisi sizlere ins :)Oyy Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım . Ben Akropol Nurten Hanım'a gıdıyorum
semt farkı yuzunden canım sincan daha ucuz sincandaki fiyatlari balgatla ayni tutsalar kimse gitmez orayaHayırlı olsun bebeğin. Ben de sincan koruya gidiyorum şükür çok memnunum ilk kontrolde öyle uzun uzun ultrasonla bakmıyolar zaten daha çok konuşarak geçiyor tavsiyeler veriyo doktor yemekle ilgili falan. Muayne ücretini sorarsan burda 77 lira tahlil hariç tabi balgatla fiyat farkını duymuştum buranın fiyatını biraz daha düşük tutuyolar nedense. Allah sağlıkla doğurabilmeyi nasip etsin hepimize
Amin sagol canim . Darisi size ins saglikla kucaginiza alirsiniz . Merak Etme cabuk gecer bi bakmissin sona gelmissin artik ...insan anlamiyor zamanin nasil geçtiğini :)
Amin sagol canim . Darisi size ins saglikla kucaginiza alirsiniz . Merak Etme cabuk gecer bi bakmissin sona gelmissin artik ...insan anlamiyor zamanin nasil geçtiğini :)
Merhabalar ben de melike Özge Hanım'a gidiyorum kendisinden çok memnunum tüm sorularıma sabırla yanıt veriyor koru hastanesinin yeni binası da gayet konforlu oldumerhaba kızlar ben de balgat koru hastanesi Dr. Özge hanıma gittim ilk kontrolümde. 5+1 de ilk kontrolümüzü yaptık ve keseyi gördüm sadece. 110 tl muayene ücreti verdik. Aynı hastaneye ya da aynı doktora giden fikri olan var mı yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba bende 20 haftalık gebeyim takibimi melike özge hanım yapıyor kendisinden çok memnunum sorularıma herzaman cevap alabiliyorum ve herzaman ulaşabiliyorum kızlar bence ulaşılabiliyor olması bence çok önemli şimdi yeni binaya taşındılar ben gittim çok beğendim inanılmaz donanımlı ve çok temiz bi hastane zaten özge hanım için söylenicek bişey yok bilgisi,güler yüzü her anlamda rahatlatan bi hekim ben şanslıyım onunla karşılaştım ve şiddetle tavsiye ederim mutlaka bir tanışın.
Hoşgeldin aramiza tatlim bebisin hayirli olsun :)Slm arkadaşlar yeni gördüm topigi. Ben de 2014 ü ucundan yakaladim turgut özal hastanesine gidcem. Yarın bebisi ilk defa ultrasondan gorecez??? Inş.
Mrb ben ebru yüce ye gidyorum iyi bir doktora benziyor. Sen kime gidiyorsun senin doğum yaklaşmış bayaHg canım hayırlı olsun . Bende Turgut Özal'a gıdıyorum hangi dra gıdıyırsun sen
oo cok iyi ebru hanım cok iyi bi dr oldugunu duydum .. daha önceki hastanesinde falan gidenler hepmemnunıyet belirten yorumlar yapmıs .. ben ilknur hanıma gidiyorum .. evet az kaldı bizimMrb ben ebru yüce ye gidyorum iyi bir doktora benziyor. Sen kime gidiyorsun senin doğum yaklaşmış baya
Siz bu hastanede mi doğum yapacaksiniz hastanede bir enfeksiyon dedikodusu dolaşıyor. Benim eşim universite personeli o yuzden bu hastaneye geliyoruz ama bu enfeksiyon ve dogumlari asistanlarin yapması meselesi kafamı karıştırıyor. Bu konuyla ilgili doktorla konustunuzmu. Doğuma kendimi girecek. Sezeryanmioo cok iyi ebru hanım cok iyi bi dr oldugunu duydum .. daha önceki hastanesinde falan gidenler hepmemnunıyet belirten yorumlar yapmıs .. ben ilknur hanıma gidiyorum .. evet az kaldı bizim
turgut ozaldaki sistemi biliyorsundur ssanırım .. takıp eden dr eger acil dogumsa gelmıyor sezeryan ise planlı oldugunda girebiliyor .. ben butun zyrıntıları ınceledim canım . zaten her hangi bi durumda hemen hocalar gelebiliyor .. kendini korkutmamanı tavsıye ederim . soylentilere bakarsak kiminin begenmedigini , digeri hayran olabiliyor. ben gecen sancım oldugunda dogum katında 2-3 saat kaldım serum falan yedim takıp etti kendi dr dısındaki nöbetci dr ben cok memnun kaldım surekli yanıma falan geldiler .. turgut özala zaten 35.haftamda gectim dogum için bizde de personel durumu soz konusu oldugunda ben memnunum kısacasıSiz bu hastanede mi doğum yapacaksiniz hastanede bir enfeksiyon dedikodusu dolaşıyor. Benim eşim universite personeli o yuzden bu hastaneye geliyoruz ama bu enfeksiyon ve dogumlari asistanlarin yapması meselesi kafamı karıştırıyor. Bu konuyla ilgili doktorla konustunuzmu. Doğuma kendimi girecek. Sezeryanmi
HosgeldinMerhaba arkadaşlar haftalardır forumdayim ama konuyu yeni gördüm. Ankarada hic hamile yok herhalde demeye baslamistim. Bende araniza katiliyim kabul ederseniz
o zaman sana hayırlı doğumlar diliyorum allah sağlıkla bebisini kucağına almayı nasip etsinturgut ozaldaki sistemi biliyorsundur ssanırım .. takıp eden dr eger acil dogumsa gelmıyor sezeryan ise planlı oldugunda girebiliyor .. ben butun zyrıntıları ınceledim canım . zaten her hangi bi durumda hemen hocalar gelebiliyor .. kendini korkutmamanı tavsıye ederim . soylentilere bakarsak kiminin begenmedigini , digeri hayran olabiliyor. ben gecen sancım oldugunda dogum katında 2-3 saat kaldım serum falan yedim takıp etti kendi dr dısındaki nöbetci dr ben cok memnun kaldım surekli yanıma falan geldiler .. turgut özala zaten 35.haftamda gectim dogum için bizde de personel durumu soz konusu oldugunda ben memnunum kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?