2014 Aralık Anneleri Doğum Hikayeleri

Yok canim icime dogdu sadece ama tutucam seyim heheh plasenta yaslanmasi basladi ya ndan erken alabilirler azcik kasilma oluoda belden kasiga giren agri henuz yok sukur se ne yaptin istdasn dimi
Simayim yarışıyoruz resmen ikimiz malum plesanta yaslanmasi :)
hayırlı dogumlar imiz olsun.insallah

AYY HEYECANLADIN BİRDEN HEM BU KONUYU GÖRÜNCE HEMDE BÖLE DOĞUM HABERİNİ ALINCA RABBİM BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.BENİMDE 3 GÜNDÜR SAĞ KASIĞIMA KRAMP GİRDİ YÜRÜYEMİYODUM HİÇ ( MAGNEZYUMDA ALIYORUM AMA YETERLİ Mİ GELMİYO ANLAMADIM.BU KRAMPLAR İÇİN BİŞİ YOK MU

Maaşallah sözde Aralık bebekleri olacaktı bizimkiler :) Bu gidişle Aralık ayına kalmayacak hiçbiri :) Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bebeklerimizi.

Anammmm dogumlar saka maka oluyo yaaa.korktum tirstimmm ..insallah sagliklari yerindedir bebek kucuk sankimm haftasi daha ufak ama sagligi yerindeyse toparlar zaten :)

maşallah hoşgelmiş yeni bebişimizde allahım analı babalı büyümesini nasip eylesin...
bu arada 3. aydan itibaren 7 dek dr yok erken doğum riskin var yat uzan dedi durdu şimdi bu bebişleri okudukçaa içimden bir his 40 haftam doluncada bu bebek doğmayacak gibime geliyor.... erkenden doğururumu bırakın tam zamanında bile gelmeyeceği kanısındayım

Hosgelmis yeni bebisimizde umarim her şey yolundadır sagligi iyidir minigin

Cokk panik oldummm yaa azz kaldı herkes doğuruyor
Allah yeni bebisimizi ailesine hayırlı evlat olmasını nasip etsin.

kızlar hayrlı olsun... allahım inşlah güzel güzel hikayeler yazmamızı nasip eder..... alalh hepimizi bir avazda sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağmıza almayı yardım etsin...

4.dogum sirasinda ben varim galiba.burdan dogumlari takip etmek kolay.butun dogumlari lutfen burdan yazin.

ayyy çok heycanlandım... :))) allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallaaahhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…