2014 Aralık Anneleri Doğum Hikayeleri

Oo maşallah aralık anneleri hep doğum yapmış ben aralığıda doldururum bu gidişle yaa bebeğim gelmiyo gelsin artık :-( çok büyük özlem var içimde hergun santim başlıyacak diye uyanıyorum hiç bise yok :-S

Aynı hisleri paylaşıyoruz bende 40 haftayı doldurmam galiba hatta 41 42 filan gibi geliyo >_<

Dogum sekli:spinal sezeryan cinsiyet:erkek kilo:2.950 Evet uzun bir arn sonra bu da benim minigimin tatli Taha"min hikayesi vakit bulamadigimdan yazamadim affedin 21 kasim sabahi tamda kararlastirdigimiz gibi dr umla aldigimiz dogum tarihimizdi 9 ay gibi uzun bir zaman diliminin sonlanmasiydi bu tarih kulucka doneminin son gunu :=) huzurlu bi hamilelikti zaten varolan 4 yasindaki minigime bi erkek kardes eklenecekti gunler geldi cattii bir gun oncesi kuafore kizimla gidip fonlerimizi cektirmistik yari stres yari heyecan bildigim seylerdi ama her defasinda ayni duygulari yasamak mumkun acisiyla tatlisiyla tum geceyikizimi koynuma alip yari aglamakli onu koklayarak gecirdim koltukta vaktimi bekliyordum annemde sagolsun o da benim stresimiz paylasmisti herkes uyuyordu ama ben maalesef kafamda deli sorular bi saat derin bi uyku cekmistim uyandigimda saat 7 idi kahvaltiyihazirladk ev ahalisiyle ben yiyemecektim amayinede el attim kizimi kaldirmaya elim varmadi hizlica hazirlanip annem esim ben hastane yolunu tuttuk 08:30 da hastaneye vardik odamacikisim hazirlanmam apar topar oldu heyecana firsat vermediler bile taaaki o yesil onlugu giyene kadar ebem sagolsun hemen lagman yaptionume 20 sayfalik bi dosya imzala imzala vc de bitiremedim :=)) derken saat 21 sularinda beni yine apar topar ameliyathaneye hazirlanmak uzere goturuyorlardi annem tabii zor tuttu kendini canim annem ama ben de korkudan ziyade tebessum vardi hep oyle olmasi gerekiyordu ben iki cocuk annesi olacaktim guclu olmaliydim henuz 27 yasima ragmen hayat cabuk ogretmisti o kucuk kesiklerde miziklanmamayi artik buyudun cocuklarina ornek ol demeyi oysaki ben annemin miz miz kiziydim ve ve ve ameliyathane yazisi koccaman karsimda ben sedyede yeni bir yasama merhaba demek uzere o buyuk panjurun yukari cikisini izliyordum annemindeyimiyle bir verdim iki aldim :=) evet iceri girmistik ekiple buuzz gibi bembeyaz bir odaydi aneztezistim cook seker bi amcaydi beni spinal sezeryana hazirliyordu kedi gib kamburumu cikarip ayaklarimi assagi sarkitmami istedi ben zangir zangir titriyordum beni tutan kisinin elleri isitmaya yetmemisti bence bu heyecandan olmustu kucuk olsam kacardim oraciktan anneme yine tuttum kendimi hadi yat arkaya dediler yattim ayagini kaldir dedi aneztezicim kaldiramadim vah vahh bu yasta he yazikdiye dalga bile gectiler yari felc olmustum etrafim da kalabalik olmustu drlar hemsireler ve tatli aneztezicim drum ufuk ozseker gelmisti ne bir aci ne bir his beni kesmisler bile haberim yok topluca geyik yaptik sank ben degilim kesilen :=) birde baktimkii viyyakkk diye bi sess agliyo pasam drum gulerek oglun isedi dogar dogmaz dedi gulduk hepberaber sonra yanagima koydular eveto cazgir aglamanin kesildigi kutsal an buydu coook mutluydum ve her anini yasamak istedim uyumayi reddettimki kuzumu odada opup kokluyim diye ilk dogumum genel anezteziydi bu kesinlikle uyanik olmaliydi beni dikip odama yollladilar 1. Vaka tamam diy seslendiler :=) ve odaya pakettt odamageldigimde pesimden annemle esim kosuodu mutluluk icinde cok guzel bi andi ve bebegimi hemen istedim yanima dunya durdu ve yakisikli oglum geldi yanima annesi onun icin neler cekmisti kokusunu icime cektim basim dondu hemen emzirdim babasi heyecandan 32 dis disarda guluordu kizimdaydi aklim hep durmadan ariyord anne bnde gelicem diye ayaga kalkmadan istemedim beni oyle gormesini isabet oldu zaten o da evde yegeniyle mutluydu hastanede gecen gecemi yatarak degil hep ayakta gecirdim ki cabuk dogrulup cocuklarima bakmaliyim diye tecrubemle berbaber gayret ettim ve iyiydim ertesi sabah taburcusun dediler evimizin yolunu tutmustuk artik 3 iken 4 olmustuk iki mavi iki pembe kimlik olmustuk kizim bizi sevincle karsiladi kardesinin ayak ucna koydugum hediyelere atilmisti vinxli bebkler vinxli bardaklar jelibonlar cikolatalar bak sana kardesin getirdi ddigimde inanmisti gulerek onu kandirmak zordu hatta hediyeleri bi kenara atip bugun 11. Gunum hala basinda hala kucagina istiyo ve ben hala oglum doya doya opemedim geceleri haric :=) Allah ima bin kere sukurki cok mutluyum onlara uzun guzel bizli omur diliorum tum hamilearkadaslara kolay dogum nasip etsin Allah ins kendimce yasadiklarimi paylastim size bu uzun maratonda benle oldugunuz icin sagolun bu guzel duyguyu hepiniz iyi bi sekilde yasayin insaallah iyi haberlerinizi bekliorum ....... Ozliycem ben forumumuzu bekleyislerimizi kizlarr

ayyyy çok duygulandım yaaa ne güzel anlatmışsın canımmm.allahım hepinize sağlık mutluluk huzur versin. ayırmasın sizi hiç birbirinizden böyle hikayeleri dinledikçe daha çok heyecanlannıyorumminşallah bende sağ salim kavuşurum oğlumaa artık bebeklerle ilgili sorunlarla beraber oluruz,onları büyütürüzz

Canm benim bende yazarken duygulandim inan espiriye vurdum ara da aglamiyim diye Allah senide yavruna sag saglim kavustursun aylam evet beraber paylasim yapicaz kopmayalim be istemiorum tum guzel dileklerine amin diyorum gonulden

Canm benim bende yazarken duygulandim inan espiriye vurdum ara da aglamiyim diye Allah senide yavruna sag saglim kavustursun aylam evet beraber paylasim yapicaz kopmayalim be istemiorum tum guzel dileklerine amin diyorum gonulden
aminn canımmmm aynen kopmayalımm

Simayim ya kuzum cik duygulsndimm.insallah senin gibi guclu bi anne olabilirimm

Simayim ya kuzum cik duygulsndimm.insallah senin gibi guclu bi anne olabilirimm
Olucaksin ben inaniyorum anneme seni anlattim korkuyo diye sanki sen korkmadin mi diyo dogru korkumu icime atmistim bitti gitti o an ona kavusma heyacanindan Allah tarafindan bi guc gelio sanada o guc gelicek baharim simdi dusunme zamana birak gulerek gir gulerek cik

Canim benimm yaa ayni yastayiz ama 2cocuk annesi olmanin gucu sinmis ustune..darisi basimiza insaallah dedigin gibi olur kuzumm♥♥♥

Canim benimm yaa ayni yastayiz ama 2cocuk annesi olmanin gucu sinmis ustune..darisi basimiza insaallah dedigin gibi olur kuzumm♥♥♥
Sende guclu ol bak bizim cocuklarimiza ogretmenlik yapiyosun bu da senin azmin ama iyide bi anne olucaksin mckk

Biraz geç oldu ama ekleyeyim doğum hikayemi fırsat bulmusken :)
18 kasımda sabah uyandığım zaman ara ara yoklayan bir ağrı ile uyandım. Neden bilmem ama insan hissediyor bu ağrı normal değil sanırım artık doğum zamanı diyorsun. Bende o sabah farklı bir güne uyandigimi hissetmiştim.Eşim okuldaydi ve onu ders arayıp telaslandirmak istemedim. Son dersin bittiğine emin olduğum bir saatte eşimi arayıp "hayatım telaslanma ama hiç bir yere uğramadan eve gelmen gerekiyor ağrılarım var" dedim. 15 dk sonra eşim eve gelmiş,annem ve kayinvalidem eşi dostu toplamis ev temizliğine başlamışlardı bile. Anneler evi hazirlayadursun eşimle ben arabaya bindiğimiz gibi hastaneye koştuk. Doktor beni hemen nst ye göndermiş nst de artık doğumun geldiğini avaz avaz bağırır gibi düzenli sancıları islemisti kağıda. Doktor nst sancilarini görünce hemen çatı muayenesine aldi beni. Fakat 1 cm bile açılma yoktu. Usg den bebeğin son kontrollerini yapmış bebegin 3900 gr olduğunu tespit edince bebeğin alınma vaktinin geldiğini bildirmişti. 1 saat kadar yürü akşama sezeryanla bebegi alacağım dediği zaman şaşkınlıkla karışık daha neler olup bittiğini anlamayan ben başladım ağlamaya :) bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum haliyle. Doktordan eve geldikten sonra anneme sarılıp ağladım şaka gibi anne olmama saatler vardı. Eşimle 1 saatlik yürüyüşe çıktık. O kadar mutluydu ki yolda gördüğü tüm dilencilere cebindeki tüm bozuk paraları dağıttı :) Doktora gittiğimizde tekrar bir çatı muayenesi ve açılma gene yok. Doktor başka bir arkadaşını çağırarak bebeğin alınıp alınamayacağı konusunda hem fikir olduktan sonra ertesi güne saat 10 a sezeryan randevusu verdi. Ertesi gün odamda sezeryana hazırlandim ve korkuyla karışık heyecanla ameliyathaneye alındım. h elden iğneyi vurduktan yaklaşık 5 sn sonra ayaklarımın ve bacaklarının buz kestiğini hissettim. Doktor şimdi sana ayaklarının uyuşuk uyusmadigini test etmek için işlem yapacağım dedi. Su an hissediyor musun dediğinde hayır demeye kalmadan bebeğini gösterdiler bana. İ ani anlatmaya ne kelimeler yeter ne dilimin gücü :) Dünyanın en güzel varlığını dogurmustum. Yeşil ameliyat örtüsüne sarılmış bembeyaz yavrumu derin derin kokladim. Öptüm... Fakat o sira sanki nefesin kesilmişti. Bebeği diğer odaya götürürlerken bana oksijen verdiler. Bebek doğduktan yaklaşık yarım saat sonra bende odama çıktım. 15 dk sonra bebeğini getirdiler. İnanın o benim hayatımda gördüğüm en sevimli en güzel insan yavrusu. Rabbim bebekleri nasıl boyle kendilerine aşık edecek kimyayla gönderiyor şaştım. Rabbim hepinizin bebeklerine sağlıkla dogmayi nasip etsin inşallah :)

Canim gozun aydin..ne kadar kolay olmus.simdiye toparlanmussinizdir bile.ayy ben cok duygulaniyorum bu sayfayi okuyunca

Slm kızlar bu da benim doğum hikayem :)
Beklenen doğum tarihi : 19 Aralık
Gerçekleşen doğum tarihi : 29 Kasım
Kilo- boy: 2500 gr -47cm
Cinsiyeti : kız
Doğum şekli: epudral sezeryan

Yıllarca adetleri sorunlu biri olarak hep tedavi gördüm ve pcolu olduğum için doktorların çoğu çocuk sahibi olmamın biraz zaman alacağını söylediler. Eşimle çocuk istemeye başladığımızda hiç doğal yolla hamile kalmayı denemedim deneyip de moralimi bozmak istemiyordum direk doktora gidip tedaviye başladık tedavinin ilk ayında yumurtama baktırmaya gittiğimde doktor yumurtanın küçük olduğunu bu ay çok umutlanmamam gerektiğini söyleyip bi ilaç verdi 3 gün sonra çağırdı 3 gün sonra gittiğimde istediği boyuta gelmediğini ama ertesi gün çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi ve bizim hikayemiz böyle başladı :) doktorum bu aydan çok umutsuzdu bu yüzden o bile ilk ayda hamile kalmama şaşırdı. Ilk üç ayım bulantılar kusmalarla geçti tabi hiç kesilmeyen kanamalarım da cabası. Tam rahata kavuştum derken 23. Haftada aşırı kanamayla acile kaldırıldım ve yeni bir teşhis kondu plasenta previa 33. Haftaya kadar tuvalet dışında kalkmamaya özen gösterdim ben de kızımda direndik ve çok şükür hastalığı atlattık. Ama tabi hiç bir haftayı güle oynaya geçiremeyen ben bebeğimin düşük kiloda olduğunu öğrendim kilo almıyordu. Naparsam yapayım bebeğimi besleyemiyordum derken 37. Haftada önce gözüm kulağım derken iki gün içinde vucudumun bi çok yerinden enfeksiyon çıkmaya başladı ve artık bebeğime daha fazla zarar vermemek adına sezeryan doğumu kabul edip gün aldım. 29 Kasım sabahı hastaneye yatışım yapıldı ve 12:40 ta mis kokulumun sesini duydum hemşireler hemen üstünü giydirip yanıma koydular ben böyle bir duyguyu daha önce hiç yaşamadım. Dünya durdu resmen o an orda sonsuza dek öyle kalabilrdim bitanem ilk andan parmaklarımı tutmuştu. Bebeğimi alıp hemen eşime götürmüşler buarada dikişlerim dikiliyordu. 10 dk sonra bende odaya indim ve bebeğimi göğsüme yatırdılar sütüm yoktu ama kuzum nasıl da emiyordu ikimizin de azmiyle sütüm geldi :) ertesi gün evimize çıktık bebeğim çok küçük ama çok dirençli şuan 5. Günümüz ve gün güne iyileşiyoruz. Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin olmayan herkese de bu duyguyu yaşatsın inşallah

amann da aman ne güzel de anlatmış taze anne allah sağlık versin kızına canımm, sağlıkla büyütmek nasip etsinn. bende heyecanla hikayemi anlatacağım günü bekliyorum

amann da aman ne güzel de anlatmış taze anne allah sağlık versin kızına canımm, sağlıkla büyütmek nasip etsinn. bende heyecanla hikayemi anlatacağım günü bekliyorum
Çok saol canım benim. Ben de Beşir paşanın doğum hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum :)

2 aralık 2014 salı saat:10.20
bebegim dünyaya geldi.(38+3)
2 aralik saat 10 da ameliyathaneye indirildim. spinal ignem yapıldı. ama malesef uyuşmadım. dr kesmeye basladı,ben bagırıyorum yalvarırım yapmayın bekleyelim ayaklarımı hissediyorum hareket ettirebiliyorum dedim. uyutalım dediler,ben bebegimi gormek istiyorum dedim. ama bekleyemezlerdi,bebegime bisey olmaması icin hemen almaları gerekiyordu.malesef kısa süreli uyutuldum.ama ameliyat bitmisti.bebegimi goremedim.odama çıkardilar bebegim oradaydı. ben agliyorum diri diri kestiler beni diye. ama o güzel,masum melegimi görünce herseyi unuttum ve Allaha şükrettim.ikimiz de saglıkliydik ve biraradaydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…