2014 Aralık Anneleri

Ohh biberonlarda alınmaya başlamış sıhhatle kullanmayı nasıp etsin Allah .. Bende kuzene sordum biberonu onunda ikizleri oldu .. Avent almış ama bebekler istememiş onu oda nuk'a dönmüş .. Yani her bebek aynı olmuyor sanırım .. Bi ara etrafımda Nuk kullanan da cok .. Insan kararsız kalıyor .. Bu arada Haftasonu gördüm e -bebekte de aventlerde 3 al 2 öde kampanyası vardı

Ohh biberonlarda alınmaya başlamış sıhhatle kullanmayı nasıp etsin Allah .. Bende kuzene sordum biberonu onunda ikizleri oldu .. Avent almış ama bebekler istememiş onu oda nuk'a dönmüş .. Yani her bebek aynı olmuyor sanırım .. Bi ara etrafımda Nuk kullanan da cok .. Insan kararsız kalıyor .. Bu arada Haftasonu gördüm e -bebekte de aventlerde 3 al 2 öde kampanyası vardı

Csnım sade seyler ben mothercarede tasladım hep , Bursa'da vardır sanırım mağazası .. Bi bak derim

bizim babamız kırmızı istemiyor Gerçi ben severim kırmızıyı çok oğluma da giydiririm. Hatta oturma odamızı bozup oda yapacağız duvarımızın biri kırmızı değiştirmeyelim diyorum eşim diyor erkek adama kırmızı olur mu ? Kendi kırmızı tişört giyiyor ama
Biz aldıkta işte bakalım bebiş ne diyecek

Ben de biberon olarak dr. Brown's aldım. kolik sancılarını engelliyormuş. çok tavsiye ettiler. netten de çok araştırdım buna karar verdim. şimdilik 120ml cam olanından aldım. aventle arada kalmıştım buna karar verdim.

Benim beğendiğim model buydu canım Aventle bu model arasındayım karar vericem yakın zamanda alışveriş yapmam lazım daha hiç bişey almadım kızıma

Evet onu da çok duydum. Sende güle güle kullan canım.
Benim beğendiğim model buydu canım Aventle bu model arasındayım karar vericem yakın zamanda alışveriş yapmam lazım daha hiç bişey almadım kızıma
Eki Görüntüle 1217591
Hmm bu modeli dün mağzasında inceledim çok tombiş geldi elime. Ama emzik uçlarının özellikleri olarak aynıymış
aventle.

ben de dr browns alacağım ama yenidoğanlar için kullanılıyor mu, hastanede falan isterlerse hangisinden kullanılır emin olamadım. doğumdan 1 ay önce falan doğum hemşiresiyle hastaneye getirmem gereken şeylerin listesini yapacağız, biberon için yine ondan tavsiye almayı düşünüyorum o yüzden
ama dr browns kullananlar çok memnun kesinlikle tavsiye ediyorlar.

Ben de biberon olarak dr. Brown's aldım. kolik sancılarını engelliyormuş. çok tavsiye ettiler. netten de çok araştırdım buna karar verdim. şimdilik 120ml cam olanından aldım. aventle arada kalmıştım buna karar verdim.
yeni doğan biberonu aldım ben. yani kız onu tavsiye etti. demek ki kullanılıyor. :) ilk çocuk olunca insan anca tavsiyeyle alıyor bazı şeyleri.

Aynen valla tavsiye üzerine alıyoruz. Bebiş beğenmezse mecburen istediğini bulana kadar uğraşacağız :)

bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?

Ben erkek bebekte kırmızıyı cok severım cok tatlı oluyorlar

aynen öyle bir şeyi almadan önce 40 kere araştırıyorum, tavsiye alıyorum ama tavsiyelerin hepsi de o kadar farklı oluyor ki en son kendim karar vermek zorunda kalıyorum bir de ilk bebek heyecanı var tabi nedir nasıl bir duygudur hiç bilmiyoruz ki hep tedirginiz, tecrübeli anneler daha sakin, daha soğukkanlı. ama biz de bebişlerden sonra öyle olacağız sonuçta değil mi

bu banyo ana kucağı çok kullanışlı bir şeye benziyor, daha önce görmemiştim hiç. file yerine bu da alınabilir gibi.

bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?

Banyo olayindan cok korkuyorum. Oyuzden en kolay nasil olur diye arastirirken bunu gordum ve karar verdim. Umarim kullanisli olur

güle güle kullanırsınız inşallah...ben kızımda da file kullanmıştım yine de kullanmayı düşünüyorum...ama bu da çok güzelmiş...

Güle güle kullan canım. Ben file kullanacağım. Ama bu da çok rahat gözüküyor.

Ben erkek bebekte kırmızıyı cok severım cok tatlı oluyorlar
Bende bayılırım erkek bebekte kırmızıya. Yakışıyor da.
Evet canım sorup duruyoruz sonra kafamız allak bullak. En son kararı yine biz veriyoruz. Sormadan da yapamıyoruz. Bakalım ilk bebiş denemelik derlerya öyle olacak

canımm lafa atlamış gibi oluyorum ama kayganlaştırıcı kremlr var,onlardan kullan,hem rahat ilişkiye girmeni sağlarr

çok ama çok sağolun kızlar ikinizin de önerisini dinlicem. benimde sendeki gibiydi chocolate88 peçete silip grdüm öyle çok olmadı yani eşim ilişki konusunda biraz anlayışsız benim hastasın hamilesin reglisin dinlemez yani :'(

neyseki kızım annesine destek az kaldı sabret diyo bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…