Csnım sade seyler ben mothercarede tasladım hep , Bursa'da vardır sanırım mağazası .. Bi bak derimaynen bende öyle desenli şeyler hiç almadım dahahep sade ama kırmızı aldım oğluşuma hastane çıkışı bile beğenemiyorum şimdi. hep üstü oyuncaklı kocaman basklı şeyler var. sade birşey bulursan bursadan canım banada haber ver
bizim babamız kırmızı istemiyoraynen bende öyle desenli şeyler hiç almadım dahahep sade ama kırmızı aldım oğluşuma hastane çıkışı bile beğenemiyorum şimdi. hep üstü oyuncaklı kocaman basklı şeyler var. sade birşey bulursan bursadan canım banada haber ver
Biz aldıkta işte bakalım bebiş ne diyecekOhh biberonlarda alınmaya başlamış sıhhatle kullanmayı nasıp etsin Allah .. Bende kuzene sordum biberonu onunda ikizleri oldu .. Avent almış ama bebekler istememiş onu oda nuk'a dönmüş .. Yani her bebek aynı olmuyor sanırım .. Bi ara etrafımda Nuk kullanan da cok .. Insan kararsız kalıyor .. Bu arada Haftasonu gördüm e -bebekte de aventlerde 3 al 2 öde kampanyası vardı
Var var zafer de var sedefim. Biz pompaları ordan almıştık.Csnım sade seyler ben mothercarede tasladım hep , Bursa'da vardır sanırım mağazası .. Bi bak derim
Benim beğendiğim model buydu canım Aventle bu model arasındayım karar vericem yakın zamanda alışveriş yapmam lazım daha hiç bişey almadım kızımaChicolara nedense ısınamadım. Benim tercih sebebim biraz da estetik kaygısı ve emzik ucuydu canım. anne memesine yakın diye. Birde Chicoda genelde hep desenli var ben sade severim. Evet yedek uçlar çok pahalı ama mecbur 2-3 ayda bir değiştireceğiz. Evet canım camı kırma oranı çok yüksek ama çok hoşuma gitti. Bakalım kırsın olmadı diğerlerinden alırız.
Evet onu da çok duydum. Sende güle güle kullan canım.Ben de biberon olarak dr. Brown's aldım. kolik sancılarını engelliyormuş. çok tavsiye ettiler. netten de çok araştırdım buna karar verdim. şimdilik 120ml cam olanından aldım. aventle arada kalmıştım buna karar verdim.
Hmm bu modeli dün mağzasında inceledim çok tombiş geldi elime. Ama emzik uçlarının özellikleri olarak aynıymışBenim beğendiğim model buydu canım Aventle bu model arasındayım karar vericem yakın zamanda alışveriş yapmam lazım daha hiç bişey almadım kızıma
Eki Görüntüle 1217591
Ben de biberon olarak dr. Brown's aldım. kolik sancılarını engelliyormuş. çok tavsiye ettiler. netten de çok araştırdım buna karar verdim. şimdilik 120ml cam olanından aldım. aventle arada kalmıştım buna karar verdim.
yeni doğan biberonu aldım ben. yani kız onu tavsiye etti. demek ki kullanılıyor. :) ilk çocuk olunca insan anca tavsiyeyle alıyor bazı şeyleri.ben de dr browns alacağım ama yenidoğanlar için kullanılıyor mu, hastanede falan isterlerse hangisinden kullanılır emin olamadım. doğumdan 1 ay önce falan doğum hemşiresiyle hastaneye getirmem gereken şeylerin listesini yapacağız, biberon için yine ondan tavsiye almayı düşünüyorum o yüzden
ama dr browns kullananlar çok memnun kesinlikle tavsiye ediyorlar.
Ben de biberon olarak dr. Brown's aldım. kolik sancılarını engelliyormuş. çok tavsiye ettiler. netten de çok araştırdım buna karar verdim. şimdilik 120ml cam olanından aldım. aventle arada kalmıştım buna karar verdim.
yeni doğan biberonu aldım ben. yani kız onu tavsiye etti. demek ki kullanılıyor.ilk çocuk olunca insan anca tavsiyeyle alıyor bazı şeyleri.
Ben erkek bebekte kırmızıyı cok severım cok tatlı oluyorlarbizim babamız kırmızı istemiyorGerçi ben severim kırmızıyı çok oğluma da giydiririm. Hatta oturma odamızı bozup oda yapacağız duvarımızın biri kırmızı değiştirmeyelim diyorum eşim diyor erkek adama kırmızı olur mu ? Kendi kırmızı tişört giyiyor ama
Biz aldıkta işte bakalım bebiş ne diyecek
yeni doğan biberonu aldım ben. yani kız onu tavsiye etti. demek ki kullanılıyor.ilk çocuk olunca insan anca tavsiyeyle alıyor bazı şeyleri.
bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?
güle güle kullanırsınız inşallah...ben kızımda da file kullanmıştım yine de kullanmayı düşünüyorum...ama bu da çok güzelmiş...bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?
Güle güle kullan canım. Ben file kullanacağım. Ama bu da çok rahat gözüküyor.bu arada banyo için hepsiburdadan Summer Infant Deluxe Baby Banyo Ana Kucağı siparişi verdim. kolay banyo yaptırmak için sizce nasıl. daha önce kullanmış olan var mı?
Bende bayılırım erkek bebekte kırmızıya. Yakışıyor da.Ben erkek bebekte kırmızıyı cok severım cok tatlı oluyorlar
Evet canım sorup duruyoruz sonra kafamız allak bullak. En son kararı yine biz veriyoruz. Sormadan da yapamıyoruz. Bakalım ilk bebiş denemelik derlerya öyle olacakaynen öyle bir şeyi almadan önce 40 kere araştırıyorum, tavsiye alıyorum ama tavsiyelerin hepsi de o kadar farklı oluyor ki en son kendim karar vermek zorunda kalıyorumbir de ilk bebek heyecanı var tabi nedir nasıl bir duygudur hiç bilmiyoruz ki hep tedirginiz, tecrübeli anneler daha sakin, daha soğukkanlı. ama biz de bebişlerden sonra öyle olacağız sonuçta değil mi
bu banyo ana kucağı çok kullanışlı bir şeye benziyor, daha önce görmemiştim hiç. file yerine bu da alınabilir gibi.
canımm lafa atlamış gibi oluyorum ama kayganlaştırıcı kremlr var,onlardan kullan,hem rahat ilişkiye girmeni sağlarr
Canım bunun icin przrvatf alabilirsiniz ama en sade olanını alın zararlı bişey içermesin bebeğe biz uzunca bekliyoruz canım kuruluk islaklıga dönene kadar anlatabildm umarimkusura bakmayın kızlar biraz açıklayıcı oldu ama başka türlü anlatamadım bir de kendini rahat hisset o önemli bebeğe bişey olucak diye düşünürsen esine anlat cnm anlayış gösterecektir. Biz çözümü böyle bulduk yani ama bnm gelen kan böyle peçete silip dikkatli bakınca görünecek türdendi. Devamı olmuyordu ve vajina tahriş oluyordu yani senin fazla oluyorsa yine de doktora danis cnm çünkü bnm hamilelik öncesi de vardı bu tarz kuruluk. Hareket ediyo zaten ona bişey olmaz Allah'in izniyle "anne burdayım"dio bak. Doktor bana yasak koymadi ama sen sormadan bişey yapma canım e mi. Allah'a emanet olsun bebislerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?