Sonunda biberonda karar verdim ve aldım. Hadi hayırlı olsun bize
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız
Eki Görüntüle 1217552 Eki Görüntüle 1217553
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız
Aldığım biberonlarımız
çok doğru öneriler limon suyu iyi gelir,yoğurt,bol su için
cam biberon galiba dimi canım. çok beğendim ben. araştırdınmı canım en iyisi bumuymuş?
Canım ben bebişken daha anneme bırakıp çalışacağım. 4 aylıkken falan o yüzden bize lazımdı. Şimdiden alayıp çıksın aradan dedim. Bende o estetikliğine vuruldumhayırlı olsun kuzum yaaaa çok estetik bu biberonlar pek havalı ne dicem ne olur ne olmaz diye alıyorsun di mi ya ben emer bebek diye düşünüyorum ama ya emmezse bi aksilik olursa hazırda bende tutayım.... sanırım kafam çok karışık
Canım evet cam özellikle cam aradım zaten. Ucu silikon ve normal klasik biberon uçlarından değil. Anne memesine en yakın uçmuş. Akşam sabah beni ben olmadığımda da biberonu kullanacağı için anne memesine yakın olan uçlu biberonlara baktım beni bırakmasın diye. Uzun zamandır araştırıyorum bu içime sindi.cam biberon galiba dimi canım. çok beğendim ben. araştırdınmı canım en iyisi bumuymuş?
Çok şık süper güzel bir battaniye :)bu da yeni battaniyemizbattaniye patlaması yaşıyorum evde astık
Ayy sorma valla çok pahalı :)limon da aldı başını gidiyor pahalılıktan kilosu 10 tl
Yeni format azizliği diyelimbende mesajlarım gitmyo diye habire deniyorum hepsi gitmişbissürü olmuş. kusura bakmayın kızlar
Hiç sorun değil hepsine ayrı ayrı bakıp inceledim benözür dilerim beşyüz tane battaniye resmi eklemiş bulunmaktayım anlamadımm ben daha bu update nasıl işliyor
Canım ben bebişken daha anneme bırakıp çalışacağım. 4 aylıkken falan o yüzden bize lazımdı. Şimdiden alayıp çıksın aradan dedim. Bende o estetikliğine vuruldum
kaça aldın sorması ayıptır ama ben de ne olur ne olmaz alayım koyayım diyorum kenaraAllaaaam Alaaaamm böyle şeyler gördükçe deliriyorum sevinçten
Canım ben bebişken daha anneme bırakıp çalışacağım. 4 aylıkken falan o yüzden bize lazımdı. Şimdiden alayıp çıksın aradan dedim. Bende o estetikliğine vuruldum
Canım evet cam özellikle cam aradım zaten. Ucu silikon ve normal klasik biberon uçlarından değil. Anne memesine en yakın uçmuş. Akşam sabah beni ben olmadığımda da biberonu kullanacağı için anne memesine yakın olan uçlu biberonlara baktım beni bırakmasın diye. Uzun zamandır araştırıyorum bu içime sindi.
Çok şık süper güzel bir battaniye
Ayy sorma valla çok pahalı
Yeni format azizliği diyelim
Hiç sorun değil hepsine ayrı ayrı bakıp inceledim ben
özür dilerim beşyüz tane battaniye resmi eklemiş bulunmaktayım anlamadımm ben daha bu update nasıl işliyor
ne kadar bu biberonlar kimden alıntı yapıyorum şu an bilemiyorum
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cinsiyeti bellimi
Canım nerden aldığımı fiyatları falan yazdım. Zaten bir tanesi 125 ml lik küçük. En ufaklarından almaya gerek görmedim ben. Sonuçta anne sütünü 100 ml den daha az içsede doymaz. Ablam 2 çocuk büyüttü. İlk etapta bunlar zaten sana yeter dedi. Bebiş doğrultusunda gerekirse ilave alacağız. Ama sanmıyorum. Şu minik su biberonları da çok gereksiz onlardan almayı hiç düşünmüyorum şahsen.aynen bende çalışacağım için biberon gerekiyor. benimde hoşuma gitti. hangi siteden aldın canım? birde bu ikisinimi aldın sadece yeterlimidir sence? en küçük boydan almak gerekiyormuş zaten. hastaneden doğdu anda hemşireler istiyormuş biberon. mama veriyorlarmış galiba. eğer biberon getirmezsen sen hastanede olan kullandıkları biberonalrı kullanıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?