2014 Aralık Anneleri

cam biberon galiba dimi canım. çok beğendim ben. araştırdınmı canım en iyisi bumuymuş?

cam biberon galiba dimi canım. çok beğendim ben. araştırdınmı canım en iyisi bumuymuş?

swift canım alıntı yapamıyorummm...

bu da yeni battaniyemiz :) battaniye patlaması yaşıyorum evde artık.. başka bir şey almıyorum elim hep battaniyelere gidiyor

bu da yeni battaniyemiz battaniye patlaması yaşıyorum evde artık.. başka bir şey almıyorum elim hep battaniyelere gidiyor

Eklentiler

• battaniyemiz.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 63
bende mesajlarım gitmyo diye habire deniyorum hepsi gitmiş bissürü olmuş. kusura bakmayın kızlar

özür dilerim beşyüz tane battaniye resmi eklemiş bulunmaktayım anlamadımm ben daha bu update nasıl işliyor

özür dilerim beşyüz tane battaniye resmi eklemiş bulunmaktayım anlamadımm ben daha bu update nasıl işliyor

ne kadar bu biberonlar kimden alıntı yapıyorum şu an bilemiyorum

Canım ben bebişken daha anneme bırakıp çalışacağım. 4 aylıkken falan o yüzden bize lazımdı. Şimdiden alayıp çıksın aradan dedim. Bende o estetikliğine vuruldum
Canım evet cam özellikle cam aradım zaten. Ucu silikon ve normal klasik biberon uçlarından değil. Anne memesine en yakın uçmuş. Akşam sabah beni ben olmadığımda da biberonu kullanacağı için anne memesine yakın olan uçlu biberonlara baktım beni bırakmasın diye. Uzun zamandır araştırıyorum bu içime sindi.
bu da yeni battaniyemiz battaniye patlaması yaşıyorum evde astık
Çok şık süper güzel bir battaniye :)
limon da aldı başını gidiyor pahalılıktan kilosu 10 tl
Ayy sorma valla çok pahalı :)
bende mesajlarım gitmyo diye habire deniyorum hepsi gitmiş bissürü olmuş. kusura bakmayın kızlar
Yeni format azizliği diyelim
Hiç sorun değil hepsine ayrı ayrı bakıp inceledim ben

aynen bende çalışacağım için biberon gerekiyor. benimde hoşuma gitti. hangi siteden aldın canım? birde bu ikisinimi aldın sadece yeterlimidir sence? en küçük boydan almak gerekiyormuş zaten. hastaneden doğdu anda hemşireler istiyormuş biberon. mama veriyorlarmış galiba. eğer biberon getirmezsen sen hastanede olan kullandıkları biberonalrı kullanıyorlarmış.

ne kadar bu biberonlar kimden alıntı yapıyorum şu an bilemiyorum
Öldüm yorumuna gülmekten. Kimden alıntı yaptığın önemli değil mesaj yerine ulaştı
Küçük olan 120 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 38 ben unnado dan 26,90 tl ye aldım
Büyük olan 240 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 42 ben 29,90 tl ye aldım.

Az önce de sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldım. İlk defa alışveriş yaptım ordan hayırlısı olsun bakalım. Fiyatlar piyasa ya göre çok çok iyi. Dün gratis te sabun 19 tl ydi. Diğerlerine bakmadım bile
500 ml şampuan 20,34 tl
bebek yağı 150 ml 13,23 TL
sabun 150 gr 11,64 tl

Canım nerden aldığımı fiyatları falan yazdım. Zaten bir tanesi 125 ml lik küçük. En ufaklarından almaya gerek görmedim ben. Sonuçta anne sütünü 100 ml den daha az içsede doymaz. Ablam 2 çocuk büyüttü. İlk etapta bunlar zaten sana yeter dedi. Bebiş doğrultusunda gerekirse ilave alacağız. Ama sanmıyorum. Şu minik su biberonları da çok gereksiz onlardan almayı hiç düşünmüyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…