evet bak kzını dinle sen, az kaldı diyorsa az kalmıştırrçok ama çok sağolun kızlar ikinizin de önerisini dinlicem. benimde sendeki gibiydi chocolate88 peçete silip grdüm öyle çok olmadı yani eşim ilişki konusunda biraz anlayışsız benimhastasın hamilesin reglisin dinlemez yani :'(
neyseki kızım annesine destek az kaldı sabret diyo bana
Hamile kalmadan önce hep okuyacağım derdim ama vakit bulup hiç okuyamadım. Bilinçsiz bir annemi olacağım ki benKızlar bişi sormak istıyırum bebekle alakalı kitap okuyan , kitap önerecek olan var mı ?? Piyasada cok var kararsızım ..
Csnım sade seyler ben mothercarede tasladım hep , Bursa'da vardır sanırım mağazası .. Bi bak derim
Canım zafer de var. Bİz pompaları ordan aldık. Güzel ürünler var.evet Bursa'da var galiba o mağaza. bi bakayım canım saol.
Kızlar bişi sormak istıyırum bebekle alakalı kitap okuyan , kitap önerecek olan var mı ?? Piyasada cok var kararsızım ..
bizim babamız kırmızı istemiyorGerçi ben severim kırmızıyı çok oğluma da giydiririm. Hatta oturma odamızı bozup oda yapacağız duvarımızın biri kırmızı değiştirmeyelim diyorum eşim diyor erkek adama kırmızı olur mu ? Kendi kırmızı tişört giyiyor ama
Biz aldıkta işte bakalım bebiş ne diyecek
Kızlar ben de avent kullandım ama arkadaşın paylaştığının biraz küçüğüydü. En önemlisi meme ucu çok güzel anne memesine benzetmişler resimden de incelersiniz. O yüzden hiç alışmıyorlar yani ben günde 2-3 kez mama verdim ilk bir ay sütüm sonradan artmıştı. Kızım hiç memeyi reddetmedi ikisini bir arada götürdük.hangi siteden aldın bende alıcam da şimdilik erteliyorum
çok şık güle güle kullanın
Kızlar bişi sormak istıyırum bebekle alakalı kitap okuyan , kitap önerecek olan var mı ?? Piyasada cok var kararsızım ..
Canım zafer de var. Bİz pompaları ordan aldık. Güzel ürünler var.
Kızlar ben de avent kullandım ama arkadaşın paylaştığının biraz küçüğüydü. En önemlisi meme ucu çok güzel anne memesine benzetmişler resimden de incelersiniz. O yüzden hiç alışmıyorlar yani ben günde 2-3 kez mama verdim ilk bir ay sütüm sonradan artmıştı. Kızım hiç memeyi reddetmedi ikisini bir arada götürdük.hangi siteden aldın bende alıcam da şimdilik erteliyorum
çok şık güle güle kullanın
İsterse görsün bananebizim babamızda çok renkli giyer ondan oğluşuda rengarenk yapıcam valla. geçen gün bi oğlan gördüm sapsarı bir lacoste giydirmiş oğlana nasıl yakışmış ama altınada lacivert bi şorterkeklerede var canım ya artık rengarenk şeyler. anne ne isterse onu giydiriyo valla babiş nerde grcek
Hastanede mama kaşığı da lazım oluyor. Kaşıkla da verilebilirben de dr browns alacağım ama yenidoğanlar için kullanılıyor mu, hastanede falan isterlerse hangisinden kullanılır emin olamadım. doğumdan 1 ay önce falan doğum hemşiresiyle hastaneye getirmem gereken şeylerin listesini yapacağız, biberon için yine ondan tavsiye almayı düşünüyorum o yüzden
ama dr browns kullananlar çok memnun kesinlikle tavsiye ediyorlar.
Var canım hastane çıkışı da var. Ben çok alıcı gözle bakmadım ama çeşit vardı baya bi.bakayım oraya canım ben o zaman. hastane çıkışıda vardır belki. çarşıdakileri beğenemedim.
Ayyy nasıl sevindim. almakta ki amacımda buydu. İnş Allah dediğin gibi bizde ikisini birlikte idare edebiliriz. Bebişe göre değişiyor ama bakalım inş allah benim oğlumda red etmez birlikte götürürüz.Kızlar ben de avent kullandım ama arkadaşın paylaştığının biraz küçüğüydü. En önemlisi meme ucu çok güzel anne memesine benzetmişler resimden de incelersiniz. O yüzden hiç alışmıyorlar yani ben günde 2-3 kez mama verdim ilk bir ay sütüm sonradan artmıştı. Kızım hiç memeyi reddetmedi ikisini bir arada götürdük.
İsterse görsün bananeGeçen bayram eşime mor lacoste aldık. Koton ya da zara çocuk reyonunda minik mor tişört vardı aynısı gibi. Dedim doğmuş olaydı sizi takım yapardım Öyle deyince de bi hoşuna gitti. Ayakkabılarımızı da aynı renk alırız diyor
İnşallah tamamen emer de gerek kalmaz canım. Ama lazım oluyor benim bir de meme ucum yara oldu bi türlü iyileşmedi kopacak diye korktum. Öbür göğsümü emziriyordum yara olanı sağıp kremliyordum hiç vermedim on gün temizleyip sağdım kremledim. Yani memenin tekini emip tekini biberondan alıyordu on gün. Birde tavsiyem ilk etapta sütünüz gelmeyebilir. Önce yarım saat emzirip sonra mama verin direk biberon verince belki alışabilirler.Var canım hastane çıkışı da var. Ben çok alıcı gözle bakmadım ama çeşit vardı baya bi.
Ayyy nasıl sevindim. almakta ki amacımda buydu. İnş Allah dediğin gibi bizde ikisini birlikte idare edebiliriz. Bebişe göre değişiyor ama bakalım inş allah benim oğlumda red etmez birlikte götürürüz.
ben Ayşe Öner'in "hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı"nı okuyorum canım. bir de tracy'nin "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" kitabını almıştım. birini evde birini iş yerimde tutuyorum ve her fırsatta okuyorum. hatta altını çiziyorum, eşim biraz üşengeç olduğu için ona kolaylık olsun diye, o da çizili yerleri okuyor
ikisini de tavsiye ederim. tracy'nin kitabı biraz karmaşık geliyor ama okudukça daha iyi kavrıyorsun.
bugün de "mahallenin en mutlu bebeği" kitabının siparişini vereceğim.
sana tavsiyem, eğer alacaksan internetten al. fiyat çok farkediyor. ben kitapyurdundan aldım, en uygunu orasıydı.
canım ben şuan Bebeğimi Büyütürken diye bir kitap okuyorum ve gayet açık dille bilgilendirmiş
uz. dr cengizhan elmas & prof. dr. a. murat tuncer - remzi kitap evi
neyi ne zaman nasıl yapman gerektiğini açıklıyorlar
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=432927
http://www.epsilonyayinevi.com/kitap/bebeginizi-beklerken-sizi-neler-bekler-ciltli.html
Bu ikincisinin ciltsizi daha ucuz.d&r'de netten sipariş verirsen de %15 indirimli.
canım ben iki tane aldım. biri "bebeğimizi beklerken bizi neler bekler". diğeride prof. dr. sabiha aktuna keskinin kitabı. ama onun çok kitabı var ben çocuklarla doğru iletişimi aldım. "çalışan anne ve çocuğu" ve "anneye güvenli bağlanma" kitaplarınıda alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?