- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
Sonunda biberonda karar verdim ve aldım. Hadi hayırlı olsun bize
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız
Eki Görüntüle 1217552 Eki Görüntüle 1217553
bu da yeni battaniyemizbattaniye patlaması yaşıyorum evde astık
Öldüm yorumuna gülmekten. Kimden alıntı yaptığın önemli değil mesaj yerine ulaştı
Küçük olan 120 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 38 ben unnado dan 26,90 tl ye aldım
Büyük olan 240 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 42 ben 29,90 tl ye aldım.
Az önce de sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldım. İlk defa alışveriş yaptım ordan hayırlısı olsun bakalım. Fiyatlar piyasa ya göre çok çok iyi. Dün gratis te sabun 19 tl ydi. Diğerlerine bakmadım bile
500 ml şampuan 20,34 tl
bebek yağı 150 ml 13,23 TL
sabun 150 gr 11,64 tl
Canım nerden aldığımı fiyatları falan yazdım. Zaten bir tanesi 125 ml lik küçük. En ufaklarından almaya gerek görmedim ben. Sonuçta anne sütünü 100 ml den daha az içsede doymaz. Ablam 2 çocuk büyüttü. İlk etapta bunlar zaten sana yeter dedi. Bebiş doğrultusunda gerekirse ilave alacağız. Ama sanmıyorum. Şu minik su biberonları da çok gereksiz onlardan almayı hiç düşünmüyorum şahsen.aynen bende çalışacağım için biberon gerekiyor. benimde hoşuma gitti. hangi siteden aldın canım? birde bu ikisinimi aldın sadece yeterlimidir sence? en küçük boydan almak gerekiyormuş zaten. hastaneden doğdu anda hemşireler istiyormuş biberon. mama veriyorlarmış galiba. eğer biberon getirmezsen sen hastanede olan kullandıkları biberonalrı kullanıyorlarmış.
Canım biberonları unnoda dan aldım bu gün kampanyanın son günü. Değerlendirin derim. Dışardaki fiyatları dün görünce bugün direk aldımhangi siteden aldın bende alıcam da şimdilik erteliyorum
çok şık güle güle kullanın
Yok canım yani ben ödemedim. 20 TL üstüne galiba ödemiyorsun. Birde bana tam alışveriş esnasında %10 luk kupon verdiler. Oda kar olduunnado da kargo ücreti var mı canım?
Canım nerden aldığımı fiyatları falan yazdım. Zaten bir tanesi 125 ml lik küçük. En ufaklarından almaya gerek görmedim ben. Sonuçta anne sütünü 100 ml den daha az içsede doymaz. Ablam 2 çocuk büyüttü. İlk etapta bunlar zaten sana yeter dedi. Bebiş doğrultusunda gerekirse ilave alacağız. Ama sanmıyorum. Şu minik su biberonları da çok gereksiz onlardan almayı hiç düşünmüyorum şahsen.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ablam tecrübeli ya ona da güveniyorum.zaten aldığın küçük boyda çokta büyük değil o yeterli olur bencede. hastaneyede onu götürürüz.
Nuk ta kalitelidir. Güzeldir. Ben aventin şekline bayılmıştım ilk gördüğümden beribende nukun biberonunu ve aventi beğeniyorum nuku ekledim %25 indirim başladı jokerde
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Ablam tecrübeli ya ona da güveniyorum.
Öldüm yorumuna gülmekten. Kimden alıntı yaptığın önemli değil mesaj yerine ulaştı
Küçük olan 120 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 38 ben unnado dan 26,90 tl ye aldım
Büyük olan 240 ml natural cam avent marka piyasa fiyatı 42 ben 29,90 tl ye aldım.
Az önce de sebamed ürünlerini face dermo sitesinden aldım. İlk defa alışveriş yaptım ordan hayırlısı olsun bakalım. Fiyatlar piyasa ya göre çok çok iyi. Dün gratis te sabun 19 tl ydi. Diğerlerine bakmadım bile
500 ml şampuan 20,34 tl
bebek yağı 150 ml 13,23 TL
sabun 150 gr 11,64 tl
biberonları çok iyiye almışsın
sorma canım ya rezillik yaşıyorum şu ankime ne yazıyorum geç farkediyorum sanırım gözüm eskiyi arıyor.. unnado ilk kez duyuyorum hemmmencecik bakıyorum siteyr
erkek benimki,eli hep yüzünde yaaaCic
Cinsiyetı neydı senın. Erkwklerı bilmem ama benm kızın eli hep yuzunde
Hayırlı olsun canım inş Allah memnun kalırız. Ama malesef hemen gelmiyor. Ben tatile gideceğim için annemin adresini verdim ama onlar gelene kadar ben dönmüş olacağımTamam canımcım saol. aldım bende şimdi. hemen gelir inş.alıncada hemen gelsin diye bekliyorum.
Evet canım gerçekten fiyatlar çok iyi. Unnado güvenilir bir site merak etme. Bebiş sitelerinin hemen hemen hepsine üyeliğim ve alışveriş yapmışlığım var yeğenlerden dolayıbiberonları çok iyiye almışsın
sorma canım ya rezillik yaşıyorum şu ankime ne yazıyorum geç farkediyorum sanırım gözüm eskiyi arıyor.. unnado ilk kez duyuyorum hemmmencecik bakıyorum siteyr
Avent biliyorum bu markayi bende bunlardan alicam civildede indirimdeydi cok guzeller bir de chicco nun bu modelleri var tam karar veremedim yedek uclarida biberon fiyatinda nerdeyse :)Sonunda biberonda karar verdim ve aldım. Hadi hayırlı olsun bize :)
Kızlar bu arada mağzalarda çok daha pahalıydı bu ürün. Nette çok daha ucuz. Şu netten alışveriş çıkalı zevkle dokuna dokuna ürün alamıyorum. Net hep daha ucuz oluyor. Gidip mağzada inceleyip netten alıyorum
Aldığım biberonlarımız
Eki Görüntüle 1217552 Eki Görüntüle 1217553
cok guzel battaniye canim ben annelere engel olmaya calisiyorum ormesinler daha fazla diye hazir olanlar cok guzel bosuna emek harcamasinlar.zaten evim cok sicak oluyo kisin ince seyler yeter bana :)bu da yeni battaniyemiz :) battaniye patlaması yaşıyorum evde astık
Hayırlı olsun canım inş Allah memnun kalırız. Ama malesef hemen gelmiyor. Ben tatile gideceğim için annemin adresini verdim ama onlar gelene kadar ben dönmüş olacağım22-24 ağustosta kargolanacak yazıyor. Bakalım kampanya bitecekmiş son günmüş belki hemen kargolarlar. bende hemen gelsin istiyorum. Ablamda diyor sonra bardağa geçsinde şu biberonları kaldırayım diye bakacaksın diyor.
Evet canım gerçekten fiyatlar çok iyi. Unnado güvenilir bir site merak etme. Bebiş sitelerinin hemen hemen hepsine üyeliğim ve alışveriş yapmışlığım var yeğenlerden dolayı
Biz ablamla netten almaya bayılırız
Avent biliyorum bu markayi bende bunlardan alicam civildede indirimdeydi cok guzeller bir de chicco nun bu modelleri var tam karar veremedim yedek uclarida biberon fiyatinda nerdeyse
Ben kucuk olani cam buyuk ilani plastik gibi olandan alicam atip kirmasin diye arkadaslarimin basina cok geldi cunki ppa yok nasilsa..
cok guzel battaniye canim ben annelere engel olmaya calisiyorum ormesinler daha fazla diye hazir olanlar cok guzel bosuna emek harcamasinlar.zaten evim cok sicak oluyo kisin ince seyler yeter bana
Chicolara nedense ısınamadım. Benim tercih sebebim biraz da estetik kaygısı ve emzik ucuydu canım. anne memesine yakın diye. Birde Chicoda genelde hep desenli var ben sade severim. Evet yedek uçlar çok pahalı ama mecbur 2-3 ayda bir değiştireceğiz. Evet canım camı kırma oranı çok yüksek ama çok hoşuma gitti. Bakalım kırsın olmadı diğerlerinden alırız. :)Avent biliyorum bu markayi bende bunlardan alicam civildede indirimdeydi cok guzeller bir de chicco nun bu modelleri var tam karar veremedim yedek uclarida biberon fiyatinda nerdeyse
Ben kucuk olani cam buyuk ilani plastik gibi olandan alicam atip kirmasin diye arkadaslarimin basina cok geldi cunki ppa yok nasilsa..
cok guzel battaniye canim ben annelere engel olmaya calisiyorum ormesinler daha fazla diye hazir olanlar cok guzel bosuna emek harcamasinlar.zaten evim cok sicak oluyo kisin ince seyler yeter bana
Evet nereye daha çabuk gelirse orası olsun. Ben çalışıyor olsaydım bende iş yerine isterdim ama tatilime denk geliyor. Gider annemden alırım bir koşuevet 22-24 ağustos yazıyor. bende iş yerime istedim. ben olmasam bile arkadaşlar teslim alsın diye. evde kimse olmuyor çünküemzikleride güzel gibi geldi bana. onlara baktınmı hiç. onlarda en iyisi ne acaba? nuku duymuştum damak yapısına uygun diye ama bununkilerde iyi sanki.
ben site yenilenmeden önce de telefondan giremiyordum...kızlar hala sızde telefondan gıremıormusunuz benım gbı yoksa bende mı yalnızca problem
Chicolara nedense ısınamadım. Benim tercih sebebim biraz da estetik kaygısı ve emzik ucuydu canım. anne memesine yakın diye. Birde Chicoda genelde hep desenli var ben sade severim. Evet yedek uçlar çok pahalı ama mecbur 2-3 ayda bir değiştireceğiz. Evet canım camı kırma oranı çok yüksek ama çok hoşuma gitti. Bakalım kırsın olmadı diğerlerinden alırız.
Evet nereye daha çabuk gelirse orası olsun. Ben çalışıyor olsaydım bende iş yerine isterdim ama tatilime denk geliyor. Gider annemden alırım bir koşuEmziklere baktım ama karar veremedim. Ablam tutana kadar ben 5 tane attım deyince ortalama 15TL *5 gözüme çok gözüktü Ablamla birlikte görerek alalım dedim ben. Nuk emzikte çok iyi diye bende duydum ablamda nuk kullanıyordu. O da bir daha ki alışverişe kalsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?