2014 Aralık Anneleri

aynen canım geç bile kaldık :KK43: peki bi sorum daa olacak renklisi beyazı yok mu bunun internette baktım hiç öle bi ayrım yok genel olarak herkes memnun perdesinde deneyenler de olmuş üzerinde de yazıyor ztn .. acaba sıvı deterjan daha saglıklı olmaz mıydı direk bundan aliim mi ayrıcaa bi soru daa :rolleyes: seni çok yoruyorum hep hakkını helal et canım normal ölçek mi koyuyoruz ?
bende dalan roxy aldım ama 3 ayı geçtikten sonra kullanacam öncesi için frendly diye bebeklere özel (amerikan malı) sıvı deterjandan aldım koku moku bile yokk

Slm kizlar.. bugun kontrolumuz vardi. Haberler iyi degil. Moralim bozuk. Az kalsin dr. Hastaneye yatiriyodu beni kasilmalarimdan dolayi. Tam hastaneye girdik bir sanci basladi ki sormayin. Megerse dogum sancisiymis. Dr.un yanina girdik. Ultrasonla bakicak karnim nasil kasildi.. dr.un eline geldi sertlik. Bu hic iyi degil dedi. Nts ye soktu beni. Sonuc fena degil ama hala agrim var ust karin bolgemde. Zaten dogum sancisi boyle basliyomus. Ilac ve agri kesici yazdi. Bol sivi tuket dedi. Devam ederse yatiririm dedi. Serum faln takicam onun yerine dinlen ilacini al sivi tuket bolca dedi. Idrar tahlili de yapti o temiz ckti cok sukur.. bebegim bu ay az kilo almis bu arada. Gecen ay 900 gr alan cocuk bu ay 400 gram almis cok uzuldum. Oysa daha cok dikkat etmistim ama nazara geldik heralde.. 3 hafta sonra cati muayenesi olucam bkalim.. moral sifir ama yani.. geldim hungur hungur agladim. Kasilmasi fazla olan arkadaslar hic beklemeden dr.a gorunun. Bnm cok siklasmisti son gunlerde. Snra boyle oldum.
canım kendini üzme bu da doğumu tetikliyor biliyorsun. doktorun dediklerini harfiyen yerine getir... merak etme inşallah daha da kalacak kuzun seninle... Allah yar ve yardımcın olsun canım...

güle güle kullan istdiğin gibidir umarım
. nasıl küçülür ki bu resim bilemedim ya :KK43:

fotoğrafı düzenleden kırpabilirsin canım...

benim tamamen beslenmeyle oldu düzelmesi.... şimdi günde 1 elma yiyip ardından 2 bardak su içiyorum çok çok kolay oluyor
Canım bende kabızlık yok orada meme oluştu ağrısı acısı var Onun içinde krem varmış galiba Yarın doktora gidince sorucam bakalım

kızlar hemoroidden konuşmuşunuz bu aylarda çıkması çok çok bile normalken ben 4-5. aylarımda yaşadım ama ne ele gelen bir meme çıkıntısı nede birşey vardı amaa ya dışkılama sonrası kanaması ALLAHIM kimseye vermesin... eşimi direk wc ye çağırıp göstermiştim o da yazık nerenden aktı bu kan demişti ;=) daha sonra pedle gezdimm hatta fissür falansa diye bepanthol bile sürdüm zeytinyağıyla kağıt havluya döküp makat bölgeme değdirdim bileee ne diyim kanama olayı çok kötü... dikkat edin beyaz ekmekten uzak durun tabi hamur işinden de ;)

Aynen bebişle temizlik te yapacağız her bir şeyi yapacağız. Artık o bizimle beraber anca beraber kanca beraber :KK70:

Canım o kadar perişan etme kendini. Doktorunun dediklerini uygula inş allah biraz daha kalacak karnında bebişin. Kaç kg olmuş bu arada. Ayrıca kilo alımları her hafta farklı olması çok normal. Bazı haftalar aşırı kilo alımı oluyormuş bazı haftalar ise daha yavaş alırlarmış. Sen ona değil genel durumuna bak. Ayrıca şu kasılma nasıl oluyor tam olarak anlatırmısın ? Valla kasılmam olsa bile farkına varamayacağım nasıl bir şey olduğunu hiç bilmiyorum ben yaaa. SAncı ağrı falan tamam anlarsın da kasılma da sancı oluyor mu ?

Haklisin canim da elde degil. Dr. Dogum sancisi deyince yatiricam deyince cok korktum. Daha cok kucuk.. 2100 gr olmus. Normal dedi aslinda. Ama gecen ay 2 hafta ondeydi gelisimi. O yuzdn tuhaf oldum. Kasilma soyle oluyo birden karnin bir tarafi sertlesiyo ve rahatsizlik veriyo. O sertlesen taraf yumurta gibi cikiyo karnin yamuk gibi duruyo. Sanci dedigim seyi de emin ol anlarsin cnku diger tum agrilarimi unutturdu bugun.

Kızlarrr,
Efe'nin şekerleri nasıl olmuş? Henüz şeker yok içinde ama mavi yeşil ve beyaz badem şekeri gelecek içine. Hepsini ben yapıyorum. Çok zevkli oluyor.
Bunun yanına 50 cc lik mantar tıpalı şişe sipariş ettim. İçine oda kokusu yağı koyacağım. Yeşil ve mavi renge bıyamayı düşünüyorum kokuları. Yanına bambu çubuk ekleyeceğim. Bir de kurabiye istiyorum şeker hamurlu ama malzeme olmadığı için şimdilik askıda onlar. Ablamdan rica edicem. O da olursa hediyelerim hazır oluyor :):)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    216,2 KB · Görüntüleme: 112
Oyle yapicam canim.. cok korkuttu beni sipa.. artik dikkat edicem kendime..
aman dikkat bacım en azından 36. haftayı devirelim inşallahhh 37 klasik zaten sezeryancı dr lar 37 de alır bebişi ki akciğerleri makul gelişmiş seviyeye gelir o haftada bebişler...aman sağlıcakla kavuşuruz inşallahh bıdıklarımıza

Kızlarrr,
Efe'nin şekerleri nasıl olmuş? Henüz şeker yok içinde ama mavi yeşil ve beyaz badem şekeri gelecek içine. Hepsini ben yapıyorum. Çok zevkli oluyor.
Bunun yanına 50 cc lik mantar tıpalı şişe sipariş ettim. İçine oda kokusu yağı koyacağım. Yeşil ve mavi renge bıyamayı düşünüyorum kokuları. Yanına bambu çubuk ekleyeceğim. Bir de kurabiye istiyorum şeker hamurlu ama malzeme olmadığı için şimdilik askıda onlar. Ablamdan rica edicem. O da olursa hediyelerim hazır oluyor :):)
vay be ne de güzel yapmışın bacım ellerine sağlık bu kapları nerden aldın üstündeki tasarımları nasıl yapıp yapıştırdınnn çok cici olmuş

canım kendini üzme bu da doğumu tetikliyor biliyorsun. doktorun dediklerini harfiyen yerine getir... merak etme inşallah daha da kalacak kuzun seninle... Allah yar ve yardımcın olsun canım...

Sagol canm bnm eksik olma. Yok simdi daha iyi hissediyorum aslnda. Sizlerin destegi de iyi geliyo. Ailem de yanmda cok sukur. Insallah zamannda gelir bnm aceleci minigim.. gerci annesi 7 aylik dogmus. cocuguma o yuzdn kizamam yani :)

aman dikkat bacım en azından 36. haftayı devirelim inşallahhh 37 klasik zaten sezeryancı dr lar 37 de alır bebişi ki akciğerleri makul gelişmiş seviyeye gelir o haftada bebişler...aman sağlıcakla kavuşuruz inşallahh bıdıklarımıza

Amin aminn kuzum.. dedigin gibi 3 hafta daha dayansa yeter. O zamn 37 ye girmis olcaz.

anammmm 2 dk önce aynı şeyleri paylaştık benimkide doğuma kadar 5.000 i bulcak galiba napcaz biz :)

çok korkuyorum bende doktor sen doğurdun doğuracan dedi.. bende normalde raporumu aldım ama hala çalışıyorum .. haftaya ayrılıyorum işten ne yapacağız yahu :KK43:
benim gözüm kesmedi bacım ben 32. haftada çıktım izne zaten sancılarım var hakikaten ama ben bunları normal hazırlayıcı sancılar sanıyordum bayağı normal doğum sancıları bunlar dedi doktor tutabildiğin kadra içerde tut diyor.

Güanydın canım. Boşver kabusları. Hamişlikte görülmesi çok normalmiş.

Oyyy oyyy oyy Maş Allah size. Hiç ikiz göbeği gibi değil valla. Tek gibi. Benim de göbiş az çıktı. Görenler inanmıyor 1,5 ayım kaldığına :)

Günaydın canım. Listeni bize de yazarsın. Bende daha hazırlamadım. Sadece bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım. Kısmetse 2 makine de bu akşam yıkarsam bitecek. Bir tek uyku seti kalacak ve yorganı. Allah hepimize kolaylık versin. Yalnız yapılacaklar bittikçe neşem de yerine geliyor haha :) Dün akşam da kırmızı olan duvarımızı diğer duvar rengi olan çakıl taşına çevirdik. Bir tek uzun duvara duvar kağıdı uygulayacağız kısmetse. Sonra odası gelsin diye bekleyeceğiz :)

aynen canım ya. Çalışmaktan yoruldum. Ablamı kahvaltıya çağırıp çocuklar olmadan (ablamda 2 tane velet var da :) gündüzleri okuldalar) rahat rahat sohbet etmeyi özledim. Şimdi hep bir koşturma içerisindeyiz.

Haha dünya kadar işimiz var. Benim listede senin kine çok yakın. Ama ben kafada tutuyorum haha. Gördükçe sinirim bozulmasın diye. En çok süslemeler zaman alıyor ya birde ütü :)

Bende alayım A101 den bu sodayı. Ben de haftaya falan yıkarım artık perdeleri. KAsım 'a girelim ondan sonra başlayacağım ben ev temizliğine :)

Maş Allah bebişine nazar değmesin ama ölçümden kaynaklı bir büyüklük te olabilir. Normalde de ileri mi gidiyordu haftası.

ASlında bu senin için iyi eğer şekerin yoksa. Erken doğum olursa bebeğinin kilosu iyi olduğu için toparlaması kolay olur. Dikkatli ol. SAncıların 100 e kadar çıkmış sen hissetmedin mi peki ?

Çok geçmiş olsun canım ya herkes grip ile uğraşıyor valla. Gripli olmakla ağdada can yanmanın nasıl bağlantısını kurdun canım ya. Her halükarda ağda denen şey zaten can yakıcı :) Aklına getirme öyle şeyler. Git ol ağdanı temiz temiz ohh. Bende 3 Kasım da doktora gideceğim. Gitmeden 1-2 gün önce ağdacı ile randevum var :)
bende ağrı var ama ben o brick bilmem ne kasılmaları oluyormuş hazırlayıcı kasılmalar ondan zannediyordum bayağı doğum ağrısı çıktı bende :(

CANIM EĞER CİDDİ ERKEN DOĞUM RİSKİN VAR İSE CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNEYİ BİR SOR. ŞUAN SENİN İÇİN EN ÖNEMLİ KONU CİĞERLERİ KİLOSU İYİ ZİRA.
bugün 2 defa nst ye girdim ikisindede sancı çıktı tuvalet hariç kalmayacaksın ayağa dedi. İşin kötü tarafı bebekte kendini aşağıya doğru itiyormuş. cumartesi tekrar alacak nst ye o zaman ciğer geliştirici iğneyi sorayım bari :(

lar.. bugun kontrolumuz vardi. Haberler iyi degil. Moralim bozuk. Az kalsin dr. Hastaneye yatiriyodu beni kasilmalarimdan dolayi. Tam hastaneye girdik bir sanci basladi ki sormayin. Megerse dogum sancisiymis. Dr.un yanina girdik. Ultrasonla bakicak karnim nasil kasildi.. dr.un eline geldi sertlik. Bu hic iyi degil dedi. Nts ye soktu beni. Sonuc fena degil ama hala agrim var ust karin bolgemde. Zaten dogum sancisi boyle basliyomus. Ilac ve agri kesici yazdi. Bol sivi tuket dedi. Devam ederse yatiririm dedi. Serum faln takicam onun yerine dinlen ilacini al sivi tuket bolca dedi. Idrar tahlili de yapti o temiz ckti cok sukur.. bebegim bu ay az kilo almis bu arada. Gecen ay 900 gr alan cocuk bu ay 400 gram almis cok uzuldum. Oysa daha cok dikkat etmistim ama nazara geldik heralde.. 3 hafta sonra cati muayenesi olucam bkalim.. moral sifir ama yani.. geldim hungur hungur agladim. Kasilmasi fazla olan arkadaslar hic beklemeden dr.a gorunun. Bnm cok siklasmisti son gunlerde. Snra boyle oldum.[/QUOTE]
Gecmis olsun canm dikkat et hangi Ilaclari verdi kullanman Icin acaba

D Deligonul783 canım rahim ağzında kısalma falan yoksa korkma Hep yat hiç bir iş yapmamaya çalış ailende yanındaymış iyi baksınlar sana :)

Yok canim dr oyle bisi demedi.. ama sancim gecmiyo. Yatiyorum artik hep zaten. Bi de dua edicem baska care yok zaten..

Back
X