- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun gripliyken ağdayı düşünemiyorum eminim canın çok yanmıştır Benimde yarın 13:30 da randevum var Allahtan tüylerim çık yavaş çıkıyor 3 hafta önce aldırmıştım çıkmadı dahaKizlar topic amma neseli bu siralar.Sabah -aksam elimde tel.gecmisi okumaya calisiyorum.Bugün grip halimle sac diplerim bile agriyoken gittim agda yaptirdim
Tenim cok hassas bacagim morarmis resmen.Yarin 10 da minik erkegimi görcem heyecanliyim.Ins iyi seyler duyarim
Butterfly gecmis olsun cnm zor olur ama dinlen sakin is yapma ,bebis de yerinde dursun ins.Allah yardimcin olsun.Bakalim kacimiz sonuna kadar bekleyebilecek? Bu Aralik sipalari Araligi bekletmeyecek bize. Ne kadar hareketliler masallah.Hemen cikmaya ugrasiyorlar.![]()
canım ben buradakı arkadaslara guvenerek dalan roxy aldım.. cok guzel kokuyor mis gibi .. yumusatıcı da dalin koydum biraz.buradan arkadaslar sadece tozunu kullandıgını yazmıs yıne de yumusacık oldu dıyorlar yumusatıcı sartta değil sanki.. sımdı kuruyorlar hatta..bence yıkamalısın cunku 3 makına camasır cıktı ve utusu var birde bunların.. ee tabı ben yalnızım burada yardım edenim yok. ondan bu hafta bitsin ıstıyorum.. hem canta hazırlmayada baslamamız lazım gunler gecıyor acil bi durumda hazırlıklı olmak lazımkızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkayanlardan yardım istiyorumm hangi deterjanlardan memnun kaldınız kokusu içinize sindi .. yazar mısınızzzzz bi de yıkayıp kurutup ütüleyip hurca kaldırsam dolap gelince dizsek sorun olmaz herhalde .. dolabımız geç gelecek kasım 15 gibi o zamandan soraya kalırsa yıkama ütüleme zor olur baya ..
canımmm kendini yıpratma ya hüngür hüngür ağladım diyosun. bi kere kilo olayını takma kafana. haftasına göre kilosu normalse boşver bu ay da az almış olsun nolcak. zaten önden gidiyordu diyorsun. tahlillerin de temiz çıkmış ne güzel.Slm kizlar.. bugun kontrolumuz vardi. Haberler iyi degil. Moralim bozuk. Az kalsin dr. Hastaneye yatiriyodu beni kasilmalarimdan dolayi. Tam hastaneye girdik bir sanci basladi ki sormayin. Megerse dogum sancisiymis. Dr.un yanina girdik. Ultrasonla bakicak karnim nasil kasildi.. dr.un eline geldi sertlik. Bu hic iyi degil dedi. Nts ye soktu beni. Sonuc fena degil ama hala agrim var ust karin bolgemde. Zaten dogum sancisi boyle basliyomus. Ilac ve agri kesici yazdi. Bol sivi tuket dedi. Devam ederse yatiririm dedi. Serum faln takicam onun yerine dinlen ilacini al sivi tuket bolca dedi. Idrar tahlili de yapti o temiz ckti cok sukur.. bebegim bu ay az kilo almis bu arada. Gecen ay 900 gr alan cocuk bu ay 400 gram almis cok uzuldum. Oysa daha cok dikkat etmistim ama nazara geldik heralde.. 3 hafta sonra cati muayenesi olucam bkalim.. moral sifir ama yani.. geldim hungur hungur agladim. Kasilmasi fazla olan arkadaslar hic beklemeden dr.a gorunun. Bnm cok siklasmisti son gunlerde. Snra boyle oldum.
kırpmama rağmen büyük diyo cnm. tekrar çekeyim olmazsaCanım resmi kırp o zaman küçülüyor. Merakla bekliyoruz.
Valla bana bekarlığımda ameliyat demişti. Daha o zaman meme bile yoktu. Hamişlikte meme çıktı hemde hiç acı ve kabızlık olmadan. Şimdi de biraz daha büyüdü ama öyle ağrım falan yok. Tedavisi de yok ki bildiğim ilaç ve krem ama geçici rahatlama sağlıyor onlarda. Bakalım hayırlısı ile bir doğuralım sonra bakacağız çaresine![]()
kavanozları kazanabil diye bir siteden aldımvay be ne de güzel yapmışın bacım ellerine sağlık bu kapları nerden aldın üstündeki tasarımları nasıl yapıp yapıştırdınnn çok cici olmuş
canımmm kendini yıpratma ya hüngür hüngür ağladım diyosun. bi kere kilo olayını takma kafana. haftasına göre kilosu normalse boşver bu ay da az almış olsun nolcak. zaten önden gidiyordu diyorsun. tahlillerin de temiz çıkmış ne güzel.
kasılmalara gelince bu benim de kafamı çok kurcalıyor. karnımın bir tarafı top gibi sivriliyor ama o an nefesim bile kesiliyo gibi oluyo. sanki bebek o tarafa toplanıyo orayı ittiriyo gibi ve sertleşiyor oldukça. yarım dakika falan sürüyor. bu aralar günde 6-7 kere yaşıyorum. sanırım aynı şeyi yaşıyoruz. 10 gün önceki kontrolümde dr uma sorduğumda çok sık ve düzenli olmadığı sürece normal dedi bana. sebebi de şuymuş. bebek iyice büyüdüğü için tekmeleri de güçlendiği için her güçlü tekmede rahim bebeği koruma amaçlı kendini kasarmış. aynı zamanda doğuma hazırlık kasılmalarıymış. senin 6-7 den fazla mı oluyor hiç saydın mı? ben yarından itibaren bi sayayım bakalım.
Cok gecmis olsun canm kafaya takmamaya calis haftasina gore kilosu Iyi ya ona bak sen.uzuldukce dusundukce daha kotu olursun sakin olmaya bak konus bol bol heraeyi anlat ona seni dinler emin ol..dua et bol bol bide..Haklisin caniI simdi toparladim kendimi ama sancim gecmedi. Ben kasilmaya raziydim. kasilmalar tipki senin anlattigin gibi. Bnmki saat basi 2-3 kere oluyo ve uzun suruyo. Kilosunu takmamin sebebi gelmekte acele ediyo olmasi. Ister istemez uzuluyo insan.
Harika olmuslarrr ellerine saglikkkkavanozları kazanabil diye bir siteden aldım
Stickerları da oradan aldım. Hazır satılıyor, sadece "hoşgeldin efe" yazarmısınız diye rica ettim. Hepsi de çok güzel geldi. Düşünenlere tavsiye ederim. Hem kendinizi de oyalamış oluyorsunuz. Zevkli bence çok :)
Bende bu soruna gicik oluyordum.bi tane program Indirdim telime simdi ondan efekt verimce ekliyor sorun olmuyor ya da uzaktan cekmen lazim sanirim.sinir bi mesele malesef..retrica mi ne var mesela ondan hem efektler verion guzel oluo bide oyle dene istersen cnmkırpmama rağmen büyük diyo cnm. tekrar çekeyim olmazsa
arada gaz iyidir iyi :) seni çok iyi anlıyorum . Bende yaşadığım sehırde yalnızım yarın ütümde bitecek inşallah . Çantayı hazırlarım en azından Hanfendininkini .. Benim hala pijama eksikHanimlar inaninki butterfly 143 arkadasimizin yazdiklarindan sonra ben anladimki bir iki haftaya kalmaz topicte dogumlar aciller vs.. artacak.. acele tutun elinizi anacim.bizim herseyimiz hazir.insan tek olunca dahada bi evham yapio sanirim ben cok evham yaptim ve herseyimizi bitirdik.32. Hafta itibari ile bebegimizi ayaklarimizi uzatip beklemeye basladik.halilar perdeler dip kose bucak temizlik bitti besik hazir odamiz hazir cantamiz hazir kiyafetler yikandi utulendi yerine yerlestirildi odasina dizildi kapaklar acik cam acik hergun bu buz gibi havada havalaniyor odamiz.kullandikca cikar o koku yoksa gitmez kolay kolay bi iki ayda diye dusunuyorum...hadi kaldirin totolari size buradan desteklerimi yolliyorum:) merakta ediyorum.bakin bi arkadasimin sancilari tuttu ve hastane cantam hazir degil diye aglamis.ben boyle seylerden iki uc kat korktum cunku biliyorsunuzkiii ben burada tekim.ama olsun yinede herseyin istediginiz gibi olmasini istiyorsaniz acele etmelisiniz.yani simdi calisanlar bana diyecekki e tabi sen evde totoyu koymus oturuyosun bol keseden atiyorsun onun icin demiyorumsize hep destek tam destek icin diyorum mutlu olalim sikinti yasamayalim ve her sey gonlumuzce olsun. Tedbiri alalim takdir Allahin..coook gevezelik ettim yine :) sizlere gaz yuklemesi yapar bol zamanlar dilerim bereketli bereketli vakitler insallah
Bizim eksikler uc tane ama para yok:) yatak almadik avize almadik bide kirli sepeti ama ay basina az kaldi hemen alcaz insallah..utu yapip onlari yerlestirmek kadar zevklisi yok yaaa anamm hele suan ayaklarini felan iyice hisseder oldum ya mest oluyorumarada gaz iyidir iyi :) seni çok iyi anlıyorum . Bende yaşadığım sehırde yalnızım yarın ütümde bitecek inşallah . Çantayı hazırlarım en azından Hanfendininkini .. Benim hala pijama eksik
Geçmiş olsun canim biseylere alerjin mi var acaba ondan mi kasiniyosun? Kabarti kizariklik falan varsa ilik bi duş da iyi gelebilir bir de bol su iç..Offf benim yine gece kaşıntılarım başladı öldürcek beni bu kaşıntı, az once meyve yemistim acaba sekerimmi yukseliyor anlamadmki seker testimde normal cıktı ama![]()
Ooo eksik biter mi? Bizimde bebek arabası, odası hazır yatağı yok kuzunun, avize , bakım urunlerı eksik ama en azından neler olacağı kafamda belli :) bunlar yavastan da olsa olur .. Benımde göğsümün altında hıssedıyorum neredeyse kıpır kıpr . Cmtsi Dr. Randevumuz var kaçtır renklide yüzünü gostermıyır . Acaip Merak edıyorumBizim eksikler uc tane ama para yok:) yatak almadik avize almadik bide kirli sepeti ama ay basina az kaldi hemen alcaz insallah..utu yapip onlari yerlestirmek kadar zevklisi yok yaaa anamm hele suan ayaklarini felan iyice hisseder oldum ya mest oluyorum![]()
Haklisin canim simdi toparladim kendimi ama sancim gecmedi. Ben kasilmaya raziydim. kasilmalar tipki senin anlattigin gibi. Bnmki saat basi 2-3 kere oluyo ve uzun suruyo. Kilosunu takmamin sebebi gelmekte acele ediyo olmasi. Ister istemez uzuluyo insan.