Oh oh maşallah bende bizimki de elinde yemeyi seviyor meyveyi ortalığı batırıyor tabi bu sayede orası öyle tabi yemeleri lazım ama bizimki hep reddediyor sebzeleri tadsız tuzsuz tabiBen evde ne varsa tuzsuz salcasz herseyı yapıyorum.meyveyı çık srvıyo ytom yrım akşama kadar üç meyve yıyo. Bazen elıne verıyorum kendı yıyo bazencam rende işte. Yemeklerle su içiyo mutlaka.
Dr dıyo bır ıki kaşık bile tatsa yese yedı sayın onu diyo. Zamanla sevdıgı şekilde ogrenıp oyle yedrrsın cnm inşallah. Yemedıgı şeye sevdıgı şeylerıde karıştr öyle yer belkı.Oh oh maşallah bende bizimki de elinde yemeyi seviyor meyveyi ortalığı batırıyor tabi bu sayede orası öyle tabi yemeleri lazım ama bizimki hep reddediyor sebzeleri tadsız tuzsuz tabi
Yaptım meyveyle karıştırdım yok oylede yemedi bende öyle diyorum ne kadar yerse kardır benim içinDr dıyo bır ıki kaşık bile tatsa yese yedı sayın onu diyo. Zamanla sevdıgı şekilde ogrenıp oyle yedrrsın cnm inşallah. Yemedıgı şeye sevdıgı şeylerıde karıştr öyle yer belkı.
Ahahah senin kız çizdi sandım bende resmi görünceEki Görüntüle 1617972
Kızlar bu resmi üniversite 3.sınıf sınıf öğretmenliği okuyan arkadaşım çizmiş hocaları ödev vermiş bunu yapmış çok güldüm manzara resmi yapım demiş bunu yapmış hocada tornadanmı çıktı bu resim demiş ilkokul çocukların resimlerine benziyor dedim senin öğrencilerin senden daha güzel resim yapar diyoruz oğrencilerinden kotu resim yapan öğretmen olursun diyoruz
Çok komik ya bende. Öyle dedim benim kızım bile daha güzel çizer dedimAhahah senin kız çizdi sandım bende resmi görünce
Hadi ya maşallah devamı gelir.inşallahKızlaaaar oğlum 2 kere arka arkaya sanki adımı söyledi
Ayy inşallah yaa. Acaba bana mı öyle geldi diye eşime sordum bende duydum diyor ama ven üzülmeyim diyede söylüyor olabilir :)Hadi ya maşallah devamı gelir.inşallah
söylediyse bir daha söyler zaten ay bizde bugün doktora gidicez diş için ağrı kesicide isticem bazen huysuzluk ediyorAyy inşallah yaa. Acaba bana mı öyle geldi diye eşime sordum bende duydum diyor ama ven üzülmeyim diyede söylüyor olabilir :)
yeşil soğan verin eline diyorlar, ilaç yerine daha iyi olmaz mısöylediyse bir daha söyler zaten ay bizde bugün doktora gidicez diş için ağrı kesicide isticem bazen huysuzluk ediyor
Ben gece hiç emzirmiyorum öyle yatıyor yoksa uykusu kaçıyor zor uyuyor buda uyku düzenini bozuyorkızlar dün dr a gittik
gece emmeleri sütü artırır dedi, gece süt vermeyi tavsiye etti
siz gece ne yapıyorsunuz
Ben yatırmadan hem bişeyler yediriyorum bazen hemde emziriyorum gece aramıyor memeyi ağlıyor ama beşigini sallayınca hemen susuyor ama bazen susmuyor işte o zaman emziriyorumBenmkı gece mutlaka en az iki kere emıyo. Bence gece emmesini bırakmak için etken daha. Hala ana besini süt. Doyurmasada besleyen o bence
Hayırdır canım ne oldu neden moralin bozukKızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Lütfen benim için dua edin
Hayrdır cnm neoldu. Anlatmak istersen yardmcı olmaya calışırızKızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Lütfen benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?