- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Olmazmı çıldırıyo resmn. Bıdr brn maparsa afferın dıyıp alkıslıyorum. Oda bıyandan tutunmaya bıyandan kendını alkışlamaya çalışıyo vıdeoya aldm hemen cok komuk ve sevımlıydımaşallah size sibelcim, nasıl mutlu oluyomu yapabiliuoruö diye heycan varmı minnakta
Benimkilerde yakınımda değildi kayınvalidem geliyordu gunzduleri oturup oturup gidiyordu gelene gidene ikram yoktu hep ben kalkıyordumAman bırkac sene düşünmüyorum. Rabbim isteyenlere versın. Bızlere de zamannda nasip etsın inşallah. Maddı manevı pskolojık olarak hazır dgılım malesef. Yakınımda ailem falan olsa yapardmda yanlız kaldıramam ıkıncıyıde. Eşimde gec gelıyo bana hiç yardmcı olamıyo zor yanı
Ee nıye gelıyomuş pekı oturmayamı:)ben olsam kalk bıraz iş yap derdım:)Benimkilerde yakınımda değildi kayınvalidem geliyordu gunzduleri oturup oturup gidiyordu gelene gidene ikram yoktu hep ben kalkıyordum
vala zor oluyo ya, herkes doğum yaptı bi sen mi mantıgımıdır nedir bilmiyorum artık.ama şunu tecrübe ettimki dgum sonrası 1yıl misafir gtmiceksin kimseye.daha dgrusu şöyle, köşe minderi gibi otrmaya gtmiceksin, bi yardımın olması lazım.yoksa giç gitme daha iyi demi ama.yada evde sürekli bi yardımcın olcak, sen de bihter gibi ortalkta gezincen haha.arkadsımın lafıdır alıntı yaptımBenimkilerde yakınımda değildi kayınvalidem geliyordu gunzduleri oturup oturup gidiyordu gelene gidene ikram yoktu hep ben kalkıyordum
Nerdeeeee aynen kesinlikle aktif biri olması lazım yanında biz gece uyumamıştık kızım uyumamıştı daha ilk haftalarda annesini çağırdı gel biz yatıcaz sen çocuk ağlarsa beşiği sallarsın diye çocuk ağlıyor kalktım bir baktım arka koltukta kayınvalidem uyuyor düşünebiliyor musun gelse sinirlenmevala zor oluyo ya, herkes doğum yaptı bi sen mi mantıgımıdır nedir bilmiyorum artık.ama şunu tecrübe ettimki dgum sonrası 1yıl misafir gtmiceksin kimseye.daha dgrusu şöyle, köşe minderi gibi otrmaya gtmiceksin, bi yardımın olması lazım.yoksa giç gitme daha iyi demi ama.yada evde sürekli bi yardımcın olcak, sen de bihter gibi ortalkta gezincen haha.arkadsımın lafıdır alıntı yaptım
Benm kırk gun annem yanmda kaldı. Kvyı istemedm. O çenesınden benı logusalıktan depresyona sokar katil ederdı. Bırde bez baglamayı bıle bilmez hatta cocuk tutmayı bıle unutmuş. Bıkere kızımı kucagına almıştı ilk zamanlarda eşim bıdaha alma ögrenene kadar demişti. Cidden hiç çocuk büyütmemiş gibi alakası yok hiçbişeyle. Bende hıc kucagına vermedm aldıysada anında bahaneyle aldm halada öyleyım. Oların kızımı sevmesını bilr istemıyorum. Çok şükür benden çekınıyolarda sık sık gelemıyolar.Nerdeeeee aynen kesinlikle aktif biri olması lazım yanında biz gece uyumamıştık kızım uyumamıştı daha ilk haftalarda annesini çağırdı gel biz yatıcaz sen çocuk ağlarsa beşiği sallarsın diye çocuk ağlıyor kalktım bir baktım arka koltukta kayınvalidem uyuyor düşünebiliyor musun gelse sinirlenme
Bende öyle bir bahaneyle hep alıyorum bizimkiler hep geliyorlar görümcem var 11 yaşında niye onun kucağına vermiyormuşum birde neden vereyim çocuk o dahaBenm kırk gun annem yanmda kaldı. Kvyı istemedm. O çenesınden benı logusalıktan depresyona sokar katil ederdı. Bırde bez baglamayı bıle bilmez hatta cocuk tutmayı bıle unutmuş. Bıkere kızımı kucagına almıştı ilk zamanlarda eşim bıdaha alma ögrenene kadar demişti. Cidden hiç çocuk büyütmemiş gibi alakası yok hiçbişeyle. Bende hıc kucagına vermedm aldıysada anında bahaneyle aldm halada öyleyım. Oların kızımı sevmesını bilr istemıyorum. Çok şükür benden çekınıyolarda sık sık gelemıyolar.
Benmkının bıtek erkek kardeşı var benmle aynı yaşta. Kv bana bişey soyleyemez nişeyede karşamaz. Sadece hep eskı şeyler anlatr. Tek konuyu on farklı şekılde butün gün konuşur durur. Sadece cok kıskanc annemı cok kıskanır kızımın bana baglı olmasını kıskanıyo. Nıye anne demişte baba dememişBende öyle bir bahaneyle hep alıyorum bizimkiler hep geliyorlar görümcem var 11 yaşında niye onun kucağına vermiyormuşum birde neden vereyim çocuk o daha
Yok artık ne var anne demişse konuştu diye sevineceğine bunamı takıldıBenmkının bıtek erkek kardeşı var benmle aynı yaşta. Kv bana bişey soyleyemez nişeyede karşamaz. Sadece hep eskı şeyler anlatr. Tek konuyu on farklı şekılde butün gün konuşur durur. Sadece cok kıskanc annemı cok kıskanır kızımın bana baglı olmasını kıskanıyo. Nıye anne demişte baba dememiş
Nasıl fesatlık yapıcagını şaşırıyo işte.Yok artık ne var anne demişse konuştu diye sevineceğine bunamı takıldı
Boşver inan bizimkilerde sorunlu artık takmıyorum bile ben kaç aylıkken anne dedi senin kiNasıl fesatlık yapıcagını şaşırıyo işte.
kızlar valla bu işin sırrı ne ben çözemedim.kimse kimsedn mmnun diil.kv gelin 2si de illki rahysız.tek istediğim cocugumu istdgm gibi doya doya büytmk.bu arada M minigim34 benm amnem 5 gün falan kaldı.annem yanmda yattı benm güya 2 saatte 1 bebeği alcak bana vercek.annem maişallah bir uyuyoduki onn sesine ben uyuyamıyofum.kendi annem ama ozaman bende kızmstmBoşver inan bizimkilerde sorunlu artık takmıyorum bile ben kaç aylıkken anne dedi senin ki
6.5 aylık gibi dedı cnmBoşver inan bizimkilerde sorunlu artık takmıyorum bile ben kaç aylıkken anne dedi senin ki
Ben daha ete geçemedim yarın doktora gidicez yemek listesi verecek tekrar bizimki pek sebze sevmiyor belki dediğin gibi kıymayla sever yutabiliyor mu robottan mı geçiriyorsun yoksaSlm arkadaslar bugun Kızıma kıymalı kabak yemegı yaptım Soganları yagda kavurdım. Üstune kıymayı ekledm bıraz kavurdum. Sonra ufak ufak dogradıgım domates ve kabakları ekledm.bır yemek kaşıgı prınc koydm. Pişiyo suanda. İnş yerde emegıme deger
Bizimki demiyor daha ağlarken buba diyor6.5 aylık gibi dedı cnm
Cnm et degıl kıyma verıyorum kavurrken topaklanmamasını saglıyorum. Blendr yavaştan bıraktım catalla ezıyorum. Yada mınnacık blmdr yapıyorım baya taneli yiyo. Bence herşeyden yemrlerı lazm 8 aylık oldular ufak degıller yanı.mesela kabak yumuşak oldugu için catalla ezıp öylr verıcemBen daha ete geçemedim yarın doktora gidicez yemek listesi verecek tekrar bizimki pek sebze sevmiyor belki dediğin gibi kıymayla sever yutabiliyor mu robottan mı geçiriyorsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?