2014 Aralık Anneleri

Hahaha sen yapma yapma yapınca da bir işe yaramasın benim kızımda bir şey öğrenmiş dun acayip bir ses çıkarıp duruyor öyle tatlı oluyorki onu yaparken

Çık şükür bızde ıyıyz. Fıstıgım sabh erken uyanmıştı. Uyuttm şimdi. Yemek koydm.kerevız yedırıcm bugun kızıma inş sever
Biz daha öyle yemekler yiyemiyoruz ya niye yemiyor bu kız ya havuç puresi yemiyor diye meyveyle karıştırıyorum onu bile yemiyor bizimki de oyuncakla değilde tabakla oynuyor

Hahaha sen yapma yapma yapınca da bir işe yaramasın benim kızımda bir şey öğrenmiş dun acayip bir ses çıkarıp duruyor öyle tatlı oluyorki onu yaparken
:) zaten tatlılar bide böyle süprizlerle bambaşka oluyolar.ya kızlar ben oğlumla çok denize gitmek istedim yada havuza bi turlu olmadı, yazdmmı hatrlamıyorum ama bırda havuza 4yaşndan küçkleri almıyolrmş.arkdsım bebeişiyle havuz resmlerini gönderdi de yine dertlendim velhasıl

Biz daha öyle yemekler yiyemiyoruz ya niye yemiyor bu kız ya havuç puresi yemiyor diye meyveyle karıştırıyorum onu bile yemiyor bizimki de oyuncakla değilde tabakla oynuyor
bende hala kendi yediğimizden vermiyorum, ek gıda modundayız yani hala, bizdede yeni bişey cıktı agzına peynir vercem mesela kendisi alcak illaki.e her zamanda verememki merakı gtain diye cerdim bikaç kez.ama alştı iyce

kızlar bide aklıma gelmişken,dün bi misafrlğe gttm.oglum tvye yönldi çekmeceleri açmaya calışıyo.ev sahibi yok ayıp hiç olurmu diyerek alıyo cocugu.bende evde kitapları hep indiriyo bizim dedim.onun cocukları hiç yapmamş öyle hatta misafr otrdugu yerin örtüsünü bzdu diye aglarmş.şimdiden ben bi dayatma sezdim.valla ayıp mayıp değil küçücük çocuk tabiki merak ediyo dedim bende.sizdede böylemi.sürekli birilerini örnek gsterip,yok şunn cocugu 3 yaşına kdr bez bahladı baglanırmıymış hiç,anne nasıl öğretrse öyle olrmş deniyomu.heleki şu aaaa ayıp ama lafından irite oldum.ayhh çok dertlenmişim bacılarrr

Bende çok istedim ama işte gidemedik bir turlu bizde. Artık seneye biraz daha büyümüş oluyorlar rahat ederiz o zaman en azından

Bende o lafa inanırım ama anne değil bir tek çevre önemli anne baba önemli biri bişey diyip diğeri başla bişey demicek çocuklara ayıp derken neden ayıp oldugunuda söylemek lazım tabikide ama çok kuçukler daha ne bilsinler ayıbı hoş gormeleri lazım birazda

Valla ben o konuda cok katıyım benm cocuguma ben yanndaysam benden başka kımse onu yap yapma dıyemez. Dedirtmem. Herkez bıyandan dese cocugun beynı kazan olur. Annesı babası varken kımse yönlendirmemeli bence cocugu. Ama ben pek aman karıştrmasın dokunmasn yapmaktan yana degılım. Başkasnn evındede yapsa sınırlı yerler tabıkı oturur yanına anlatrm beraber oynarız bişekilde dikkatını ordan uzaklaştrrm. Yegenime onu ben ögretmişşmdr. Gıder bakmak isterdı bende gıderdm gosterr anlatrdm bıdaha merak etmezdı. Nekadar sınır koyarsan okadar meraklanır bence bebek

Buarada bır guzel haberde benden. Kızım beşiğinin kenarlarına tutunup dizlerının üstunede olsa kalktı bugun. Kendını kaldırıyoduda bugun ilk defa dikildı

Buarada bır guzel haberde benden. Kızım beşiğinin kenarlarına tutunup dizlerının üstunede olsa kalktı bugun. Kendını kaldırıyoduda bugun ilk defa dikildı
Bizimki de tutunabilse kalkacakta tutunamıyor daha surunuyorum emeklemede yok bizde ayakta durmayı çok seviyor ama kollarından tutunca seviniyor hemen koşmam istercesine adım atıyor inşallah az kaldı o gunleride gorcez

Bir güzel haber deyince hamileyim falan diye devamı gelecek sandım o kadar çok hamileyim diyen olduki bu ara

okonuda bende bi anne baba öğretsin kimse karışmasın isterim M minigim34 senin dedgn gibi gemfikr olarak ama olmuyo haliyle.dedigin gibi bişeyi yok dedikçe daha inatla gidiyo ona.inşallah zamnnda kolayca öğreteniliriz heraeyi

Bizimki de tutunabilse kalkacakta tutunamıyor daha surunuyorum emeklemede yok bizde ayakta durmayı çok seviyor ama kollarından tutunca seviniyor hemen koşmam istercesine adım atıyor inşallah az kaldı o gunleride gorcez
emeklemeden direk yürüyenler oluyomuş kız bende ona şaşıröstm çokk

Bir güzel haber deyince hamileyim falan diye devamı gelecek sandım o kadar çok hamileyim diyen olduki bu ara
Aman bırkac sene düşünmüyorum. Rabbim isteyenlere versın. Bızlere de zamannda nasip etsın inşallah. Maddı manevı pskolojık olarak hazır dgılım malesef. Yakınımda ailem falan olsa yapardmda yanlız kaldıramam ıkıncıyıde. Eşimde gec gelıyo bana hiç yardmcı olamıyo zor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…